Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Værstasjon med skjult kamera

HD skjult kamera i værstasjon

Værstasjon med bevegelsesaktivert kamera - Effektiv skjult opptak hjemme / hytte

Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera med bevegelsesaktivert videoopptak med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et eksternt minnekort som skal puttes inn i kameraet. kameraet støtter minnekort opptil 32GB. I tillegg er kameraet utstyrt med bevegelsessensor som starter opptaket når noen kommer inn i rommet. Strømforsyning til kameraet kommer fra et innebygd oppladbar batteri som gir opptil 4 timer kontinuerlig opptak og flere dager i bevegelsesaktivert opptakmodus (hvilemodus). I tillegg kan kameraet ta stillbilder. Opptakfunksjonene styres gjennom en fjernkontroll (følger med). Værstasjonen med en stor 5 tommer skjerm fungerer akkurat som en hvilken som helst værstasjon. Den viser tid/dato, temperatur og luftfuktighet fra innendørs.

Takket være bevegelsesaktivert videoopptak er det er en meget effektiv og nyttig enhet, dersom du har behov for skjult videoopptak, når du ikke er til stede. Skjult kamera i værstasjonen passer perfekt til bruk hjemmet og hytta. For eksempel, du skal finne ut om din nærmeste blir dårlig behandlet av hjemmehjelpen. Ellers du ønsker å ha oversikt over aktiviteter i hjemmet eller hytta. På overflaten ser den ut som en hvilken som helst en værstasjon. Det fins ikke noen blinkende lamper. Kameralinsen er bak speilskjermen. Det er umulig å oppdage spionkameraet. Du kan henge værstasjonen på vegg i stua, soverommet, kjøkkenet. 

Eksternt IR for nattopptak

Du kan bruke en ekstern IR-enhet som tilleggsutstyr for nattopptak. IR-enheten kan plasseres i nærheten av værstasjonen, og kan gi mulighet til kameraet for å ta opp i mørke i opptil 8 meter. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

Noen populære bruksområder:

 • Bevegelsesaktivert videoopptak: Overvåkning av barnevakt, sykepleier, avsløring utroskap, osv.
 • Manuelt videoopptak gjennom fjernkontroll: Du ønsker å dokumentere ting og saker.

Pakken inneholder:

 • Værstasjon med skjult kamera
 • Fjernkontroll
 • USB kabel med lader
 • Bruksanvisning

OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.


  5 mega piksler kamera gir HD videokvalitet på 1080P

  skjult kamera i værstasjon

  En stor skjerm viser tid/dato, innendørs temperatur og luftfuktighet

  skjult kamera i værstasjon

  Skriv en vurdering

  OBS: HTML er ikke oversatt!
      Ikke bra           Bra

  Captcha

  Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

  Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SV203
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.800,00
  • Eks. Mva: Kr1.440,00

  Tilgjengelige valg

  Tilbakemeldinger fra våre kunder

  Loading...
  Loading...
  Loading...
  Loading...