Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Værstasjon med skjult kamera

HD skjult kamera i værstasjon

Værstasjon med bevegelsesaktivert kamera - Effektiv skjult opptak hjemme / hytte

Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera med bevegelsesaktivert videoopptak med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et eksternt minnekort som skal puttes inn i kameraet. kameraet støtter minnekort opptil 32GB. I tillegg er kameraet utstyrt med bevegelsessensor som starter opptaket når noen kommer inn i rommet. Strømforsyning til kameraet kommer fra et innebygd oppladbar batteri som gir opptil 4 timer kontinuerlig opptak og flere dager i bevegelsesaktivert opptakmodus (hvilemodus). I tillegg kan kameraet ta stillbilder. Opptakfunksjonene styres gjennom en fjernkontroll (følger med). Værstasjonen med en stor 5 tommer skjerm fungerer akkurat som en hvilken som helst værstasjon. Den viser tid/dato, temperatur og luftfuktighet fra innendørs.

Takket være bevegelsesaktivert videoopptak er det er en meget effektiv og nyttig enhet, dersom du har behov for skjult videoopptak, når du ikke er til stede. Skjult kamera i værstasjonen passer perfekt til bruk hjemmet og hytta. For eksempel, du skal finne ut om din nærmeste blir dårlig behandlet av hjemmehjelpen. Ellers du ønsker å ha oversikt over aktiviteter i hjemmet eller hytta. På overflaten ser den ut som en hvilken som helst en værstasjon. Det fins ikke noen blinkende lamper. Kameralinsen er bak speilskjermen. Det er umulig å oppdage spionkameraet. Du kan henge værstasjonen på vegg i stua, soverommet, kjøkkenet. 

Original Pro iCam produkt

Dette er det originale Pro iCam kamera. Vi er offisiell leverandør for Pro iCam kameraer. Du får originale WiFi Pro iCam kameraer med kvalitetsikkerhet, når du handler hos oss.

Noen populære bruksområder:

  • Bevegelsesaktivert videoopptak: Overvåkning av barnevakt, sykepleier, avsløring utroskap, osv.
  • Manuelt videoopptak gjennom fjernkontroll: Du ønsker å dokumentere ting og saker.

Pakken inneholder:

  • Værstasjon med skjult kamera
  • Fjernkontroll
  • USB kabel med lader
  • Bruksanvisning

5 mega piksler kamera gir HD videokvalitet på 1080P

skjult kamera i værstasjon

En stor skjerm viser tid/dato, innendørs temperatur og luftfuktighet

skjult kamera i værstasjon

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha
  • Varenummer: SV203
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.800,00
  • Eks. Mva: Kr1.440,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: