Produkter
Your Cart

Esonic

Esonic er en sørkoreansk produsent, som lager utstyr for skjult lyd- og videoopptak. Produktene fra Esonic er merkevareprodukter, som blir produsert med høy kvalitet. Vi fører en rekke effektive produkter fra Esonic. Sjekk vårt produktsortimentet fra Esonic . Vi i SpyGadgets.no anbefaler Produktene fra Esonic, hvis du vil ha kvalitetsprodukter, som gir resultat.

Varemerke: Esonic
Esonic BR-20 er en trådløs lydopptaker til opptak av telefonsamtale på mobiltelefon. Enheten kan ta opp telefonsamtale på begge sider av samtale innen 10 meter avstand fra mobiltelefon. Enheten kan også brukes som en vanlig lydopptaker. Den lagrer opptak med meget bra lydkvalitet. Den innebygde Blue..
Kr 2 190
Eks. MVA:Kr 1 752
Varemerke: Esonic
Esonic Br-25 er den nyeste modellen for trådløs opptak av mobiltelefonsamtale. Enheten har in-ear hodetelefon med en fleksibel silikonnakkebøyle, som er designet for å sitte komfortabelt rundt nakken. Mobiltelefonsamtale-opptakeren fungerer som en håndfri headset med Bluetooth som lar deg å ringe og..
Kr 2 100
Eks. MVA:Kr 1 680
Varemerke: Esonic
Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kamera..
Kr 1 480
Eks. MVA:Kr 1 184
Varemerke: Esonic
Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB. Opptakeren har meget bra lydkvalitet i 2 forskjellige kvalitetsgrader. Du kan spille inn opptil 288 timer til 8GB minne. Opptakeren er veldig enkelt i bruk. Det er bare å vri knappen på toppen av pennen, så starter opptakeren å ta opp. ..
Kr 2 100
Eks. MVA:Kr 1 680
Varemerke: Esonic
MQ-L500 er en skjult lydopptaker med høy kvalitet innebygd i en nødlader. Med fulladet nødlader vil opptakeren fungere i 150 dager ved lydaktivert opptaksmodus (lydstyrt), eller opptil 14 dager i kontinuerlig opptaksmodus. Powerbanken er utstyrt med magnet slik at du kan feste enheten på enhver ment..
Kr 2 890
Eks. MVA:Kr 2 312
Varemerke: Esonic
Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer ly..
Kr 1 680
Eks. MVA:Kr 1 344
Varemerke: Esonic
Esonic MR-250 er en liten og praktisk diktafon med høy lydkvalitet og mange konfigurasjonsmuligheter. Den har innebygd 8GB internt minne, LCD-Skjerm, og en batterilevetid på omtrent 25 timer. Stemmeopptakeren er velegnet til profesjonell innspilling av samtaler på møter, eller opptak når den er i lo..
Kr 1 580
Eks. MVA:Kr 1 264
Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke
Nyhet
Varemerke: Esonic
Esonic SR-600 er en lydopptaker skjult i en moderne armbåndsklokke. Klokken gir deg muligheten til å foreta lydopptak på den mest diskré måte, mens det også fungerer som en vanlig klokke. Med lang batteritid, rikelig lagringsplass og stemmeaktivering, gjør klokken lydopptak enklere og mer praktisk e..
Kr 1 880
Eks. MVA:Kr 1 504
Varemerke: Esonic
Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. USB kamera er det perfekte valget for alle som trenger et pålitelig og brukervennlig kamera for ras..
Kr 1 850
Eks. MVA:Kr 1 480
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)