Produkter
Your Cart

Klokke med kamera

Denne spionklokken med skjult kamera har en høy videoppløsning på 2330x1296 piksler, noe som er den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig på markedet i dag for skjulte kroppskameraer. Kameraet tar opp video i ultra full HD (2K) med klar og fyldig lyd. Klokken med kamera er veldig enkel i bruk sli..
Kr 2 970
Eks. MVA:Kr 2 376
Varemerke: Cam UltraLife
Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din smarttelefon og spille inn et videoklipp med lyd, når spionkameraet oppdager bevegelse. Kameraet støtte..
Kr 2 380
Eks. MVA:Kr 1 904
Viser 1 til 2 av 2 (1 sider)

Klokke med kamera også kalt spionklokke er effektive utstyr for skjult videoopptak. Kamera er innebygd i klokke og drives av oppladbart batteri. Noen av klokker med kamera har nattsyn lamper også kalt infrarød-lys, så er det mulig for nattopptak. Infrarød-lys er ikke synlig for øyet, så er det ikke iøynefallende. De fleste spionklokker fungerer som alle andre vanlige klokker og kan brukes i hverdagen. Når vi snakker om klokkekamera som skal fungere som spionklokke med kamera, kan det gjelder enten om en bordklokke eller et armbåndsur:

  1. Armbåndsur med kamera passer godt til skjult videoopptak på møter eller dokumentere viktige hendelser eller saker. Siden selve armbåndsklokker er små, er det ikke mulig å bygge inn store batterier, så det er en begrensing på batteritid, men de fleste armbåndsklokker med kamera med god kvalitet har rundt 1,5 timers batteritid, noe som er nok for å ta opp verdifulle videoer. De har internt minne hvor opptakene lagres i. Noen er en type smartklokke med kamera for eksempel "LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera" som har WiFi funksjonen slik at man kan laste ned opptakene via app på mobil helt trådløst og avspille videoer på mobil. De gir også mulighet til å sette opp videooppløsning og flere andre funksjoner. Enkle DVR armbåndsklokker med innebygd kamera må derimot kobles på en datamaskin for å se på opptakene.

  2. Bordklokke med skjult kamera er perfekt løsning for kameraovervåkning i hjemme. De fleste har WiFi/IP funksjon. De trenger en trådløs WiFi-router og må settes opp mot WiFi-nettverk. Bordklokke med kamera er best løsning, dersom du ønsker å se "LIVE" direkte video på mobiltelefon, nettbrett. Man kan se på mobil ifra hvor som helst i verden så lenge mobilen er tilkoblet til Internett. Man trenger en APP installert på sin mobiltelefon eller nettbrett. App kan lastes ned gratis både ifra APP Store for iOS enheter og ifra Play Store for Android enheter. De fleste har også opptaksfunksjon ved bevegelse siden de inneholder Motion Detection slik at opptak blir aktivert helt automatisk. Opptakene lagres på minne og kan lastes ned via app. Bordklokke med kamera passer godt til soverom, i stua, på kjøkken, eller hvor det er vanlig å stå en bordklokke.