Produkter
Your Cart

Mini kameraer

Varemerke: SpyCam PRO
Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjem..
Kr 2 390
Eks. MVA:Kr 1 912
4G minikamera  Dette avanserte 4G-minikameraet er spesialdesignet for å overvåke steder som hytter, båter og biler, spesielt der WiFi ikke er tilgjengelig. Med sin PIR-sensor sikrer den presise varsler ved menneskelig bevegelse, uten falske alarmer. 4G Tilkobling: Ved hjelp av et nano sim-ko..
Kr 1 800
Eks. MVA:Kr 1 440
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkamera kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kameraet..
Kr 1 590
Eks. MVA:Kr 1 272
WiFi kameramodul med nattsyn WiFi kameramodul med nattsyn
Nyhet
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er den nye modellen av vår standard WiFi kameramodul for skjult innbygging. Denne modellen er utstyrt med 4 stk. IR dioder for nattsyn. Det er den perfekte løsningen for de som ønsker å overvåke områder i svakt lys eller totalt mørke, og gir muligheten til å se klart opptil 6 meter i mørk..
Kr 2 830
Eks. MVA:Kr 2 264
WiFi Lommekamera med nattsyn WiFi Lommekamera med nattsyn
Nyhet
Allsidig video/lyd opptak med lomekamera Dette lommekameraet er en smart enhet som bringer allsidighet, enkelhet til video- og lydopptak. Dette kompakte og praktiske kameraet gir deg friheten til å dokumentere hverdagslige øyeblikk og viktige hendelser.HD Videoopptak: Ta opp videoer i 1920 x ..
Kr 998
Eks. MVA:Kr 798
Varemerke: Zetta
Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri som gir ca. 10 timers batteritid i permanent opptak, eller 10-12 timer i standby. Hvis du ønsker lengere batteritid kan du koble kameraet..
Kr 1 930
Eks. MVA:Kr 1 544
Varemerke: Zetta
Diskret Mini Overvåkningskamera til bil Zetta Z86 er et avansert og lite minikamera som kan ta opp video i Full HD i et kompakt og diskret design. Kameraet er utstyrt med en spesial sensor som kan oppdage bevegelse gjennom glass og  gjør at den starter videoopptak automatisk når noen skjer på ..
Kr 2 800
Eks. MVA:Kr 2 240
Varemerke: Zetta
Zetta ZIR32 er en av våre mest allsidige enheter med mange nyttige funksjoner for skjult videoopptak. Zetta-ZIR32 er et intelligent minikamera med meget bra nattsyn og varmesøkende sensor som trigger automatisk opptak når den detekterer varmekilder som for eksempel mennesker eller dyr. ZIR32 er den ..
Kr 2 900
Eks. MVA:Kr 2 320
Varemerke: SpyCam PRO
Skjult WiFi Kamera for Innbygging Her presenterer vi WiFi kameramodulen beregnet for skjult innbygging, noe som gir deg muligheten til å skape dine egne, skreddersydde spionkameraer utstyrt med en rekke avanserte funksjoner. Kameramodulen lar deg bygge ditt eget skjulte kamera. For eksempel kan du ..
Kr 1 980
Eks. MVA:Kr 1 584
Dette er et lite trådløse minikamera med nattsyn med 14 dagers batteritid i standby eller 3 timer i permanent opptak uten strømtilførsel. Hvis det er koblet til stikkontakt via en mobillader, fungerer det hele tid. Kameraet inneholder WiFi funksjon som gjør mulig for å sende LIVE video til mobiltele..
Kr 1 620
Eks. MVA:Kr 1 296
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)

Mini kamera er et lite kamera som kan monteres enkelt pga liten størrelse. De fleste tar opp videoer i høy oppløsning med lyd og stillbilder i bra kvalitet tross bite liten størrelse. Med noen følger med veggfester, klyper som gjør mulig til å feste kameraet nesten overalt. De kan festes på sykkelhjelm, skihjelm, på dashbord som bilkamera, på bukselomme, på skjorte, og mange andre muligheter.