Produkter
Your Cart

Minikamera for skjult innbygging

Minikamera for skjult innbygging
Minikamera for skjult innbygging
Minikamera for skjult innbygging
Minikamera for skjult innbygging
Minikamera for skjult innbygging
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: KUN 1 stk. igjen på lager
  • Varemerke: SpyCam PRO
  • Varenummer: KHV444
Kr 1 590
Eks. MVA: Kr 1 272

Tilvalg

Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkamera kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kameraet opp kun ved bevegelse, så kameraet blir aktivert når man kommer inn i rommet. Et ladbart batteri følger med i pakken slik at minikameraet kan filme uten å være koblet til strøm. Batterilevetid er ca. 2 timer ved kontinuerlig opptak. kameraet kan fungere hele tiden, dersom der er koblet til vedvarende strømkilde som stikkontakt. Spion minikameraet passer perfekt til å monteres i vegg. Det kan også skjules inne i forskjellige gjenstander for eksempel inne i en eske eller lignende. Det kan skjules på mange forskjellige måter, din kreativitet og fantasi har ikke noen grenser.

Nattopptak: Dette minikameraet har ikke innebygg IR for nattopptak. Du kan bruke en ekstern IR-enhet i tillegg for å ta opp i mørke. Den kan stå i nærheten av kameraet. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-enheten til kameraet ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg". Ellers gå direkte til produktsiden til IR-enheten.

Minnekort for opptak

Dette minikameraet trenger et mikro SD-kort for å kunne fungere. Du kan bestille 32GB SD-kort her ved kjøpet. Vi vil installere kortet og klargjøre minikameraet for bruk, hvis du bestiller minnekort med i kjøpet.

Noen populære bruksområder:

  • Rom-overvåkning: Det kan skjules optimalt i vegger, i tak, mellom bøker i bokhyller, i klesskap, i esker, ellers hvor kameraet kan skjules mellom gjenstander. For å skjule det i vegger eller tak kan man lage et hull på plater for å plassere linsen i hullet, så opptakeren, batteriet og ledningene kan ligge bak plater.
  • Opptak på kropp: Du kan plassere kameralinsen i klær, veske eller hva som helst hvor du kan skjule minikameraet. Linsen kan skjules også i en sko, mens batteriet og andre deler tapes på beina under bukse. Det kan skjules i en veske/ryggsekk, hvor du lager et hull på veske/ryggsekk og sette linsen inn gjennom hullet mens batteriet og opptakeren ligger inne i veske/ryggsekk. Det var noen få eksempler på skjulesteder, men det fins mange andre skjulesteder for dette produktet. Det er bare å være kreativt.

Pakken inneholder:

  • Minikamera
  • 5000mAh lithium batteri
  • USB kabel
  • Bruksanvisning

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha