Produkter
Your Cart

Avsløre utroskap

Varemerke: Esonic
Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer ly..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
Dette er en GSM Spy Bug for direkte romavlytting og GPS sporing. Med dette utstyret har du mulighet til å avlytte et rom og se lokasjon. Romavlytting og sporing styres trådløst via din egen mobiltelefon. Dette er en GSM Bugg enhet som benytter seg av et sim-kort for å overføre lyd via mobilnettverk...
Kr 1680
Eks. MVA:Kr 1344
iRecovery Stick for iPhone / iPad iRecovery Stick for iPhone / iPad
2-3 Days
iRecovery Stick for iPhone er en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg granske nøye iPhone og iPad. Det er en vanskelig prosess å gjennomgå alle informasjoner som ligger i smarttelefon uten bruk av et profesjonelt verktøy som iRecovery Stick. Stort datamengde i iPhone gjør det v..
Kr 1998
Eks. MVA:Kr 1598
Mini GPS Tracker for person og kjøretøy Mini GPS Tracker for person og kjøretøy
Utsolgt
Denne GPS trackeren har gått ut, og er ikke tilgjengelig lenger. Sjekk våre andre GPS trackere. Denne Mini GPS trackeren er en liten sporingsenhet som bruker 2G mobilnettverk. Poenget med å ha en slik sporingsenhet, er at den kan plasseres diskret på personer eller i kjøretøy. Det kan være barn..
Kr 1380
Eks. MVA:Kr 1104
Dette er en fullversjon for mest avansert og profesjonell programvare for mobilovervåkning for iPhone, Android telefoner. Det fins flere forskjellige typer av slik programmer på markeder, men akkurat denne er den eneste programvare som gir mulighet til overvåke chat-aktiviteter i mange forskjellige ..
Kr 4000
Eks. MVA:Kr 3200
Skal du overvåke brukers aktiviteter på Android mobiltelefon? Har du slettet viktige data ved et uhell? Recovery Stick for Android kan gjenopprette slettete tekstmeldinger, anropshistorikk og mange andre data på Android mobiltelefoner. Recovery Stick inneholder en avansert og samtidig brukervennlig ..
Kr 1995
Eks. MVA:Kr 1596
Semen Spy Deluxe sett har alt du trenger for å avdekke usynlige sæd flekker på undertøy, klær, laken eller på andre overflater, noen som tyder på utro kona eller seksuell omgang. Dette blir brukt av etterforskningstjenester for å avdekke seksuelle aktiviteter. Denne Sæddetektoren er en enkel og..
Kr 1340
Eks. MVA:Kr 1072
Den skjulte GPS trackeren i billader gjør enkelt å overvåke en bil både på posisjon og lyd. Trackeren er en smart kombinasjon av avlytting og lokasjons sporing i samme enhet med velfungerende mobillader. Du kan spore din bil både via SMS-meldinger, app på mobil og sporingsnettside på datamaskin. Alt..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1699
Eks. MVA:Kr 1359
Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid
Utsolgt
Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsle deg i god tid, før batteriet går tomt. Trackeren inneholder avanserte sensorer som kan registrere forskjellige situ..
Kr 1700
Eks. MVA:Kr 1360
Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel
Utsolgt
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et eksternt minnekort som skal puttes inn i kameraet. kameraet støtter minnekort opptil 32GB. ..
Kr 1995
Eks. MVA:Kr 1596
Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Zetta
Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptaksmodus. Med denne kje..
Kr 1800
Eks. MVA:Kr 1440
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene kan a..
Kr 2650
Eks. MVA:Kr 2120
Varemerke: SpyCam PRO
Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets. Kameralinsen er skjult og umul..
Kr 1999
Eks. MVA:Kr 1599
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)

Mistanke om utroskap fra partneren din? Ikke betal mye penger til noen privatdetektiv. Du kan gjør dette selv med våre produkter. Vi har satt sammen noen effektive produkter som kan hjelpe deg videre.  Kanskje trenger du ikke alle produktene for å få sikkerhet, men en kombinasjon av gode redskaper for å innhente informasjon er aldri å forakte. De fleste er lett i bruk, og vi gir deg konfidensielle veiledninger helt gratis.


Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.