Produkter
Your Cart

4G / Sim-kort kamera

4G kameramodul for skjult innbygging 4G kameramodul for skjult innbygging
Nyhet
Varemerke: SpyCam PRO
Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjem..
Kr 2 390
Eks. MVA:Kr 1 912
4G minikamera  Dette avanserte 4G-minikameraet er spesialdesignet for å overvåke steder som hytter, båter og biler, spesielt der WiFi ikke er tilgjengelig. Med sin PIR-sensor sikrer den presise varsler ved menneskelig bevegelse, uten falske alarmer. 4G Tilkobling: Ved hjelp av et nano sim-ko..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
Ingen WiFi? Null problem Dette 4G sikkerhetskameraet er ideelt for trådløs kameraovervåkning når du reiser eller er i område uten tilgang til WiFi-router. Kameraet er kompatibel med 4G mobilnettverk, og fungerer med et data- eller tale-sim kort. 4G kameraet sender direkte video gjennom 4G-nettet ti..
Kr 1 980
Eks. MVA:Kr 1 584
Dette kameraet er ikke lenger tilgjengelig. Vi anbefaler disse alternativer:4G sikkerhetskamera med fast strømtilkobling for innadørs og utendørs brukBatteridrevet utendørs 4G overvåkningskamera med solcellepanel4G minikamera   Dette er et trådløst overvåkningskamera med GSM og WiFi m..
Kr 1 300
Eks. MVA:Kr 1 040
Overvåkningskamera uten WiFi bruker SIM-kort for å kunne sende video via 4G mobilnettet. Dette er perfekt løsning til hytta eller andre steder hvor man ikke har WiFi. Hvis du trenger utendørs kamera på hytta uten internett, skal du vurdere dette overvåkningskameraet uten WiFi som fungerer med SIM-ko..
Kr 3 240
Eks. MVA:Kr 2 592
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)

4G / Sim-kort kameraer er best løsning for direkte kameraovervåkning i områder hvor Wi-Fi nettverk ikke er tilgjengelig. 4G / Sim-kort kameraer bruker sim-kort, og benytter seg av mobilnettverk for å strømme video. De fungerer med app-er på mobiltelefon eller nettbrett, og kan ta opp og sende push-varsel når de detekterer aktiviteter. De fleste har innebygde mikrofoner slik at de sender og ta opp lyd også. Noen modeller har også høyttaler som gir mulighet for toveis kommunikasjon. Sånne typer sim-kort kameraer er utstyrt med sd-kort som gir mulighet for lagring av opptak. Gjennom app-er til de fleste modeller kan du abonnere skylagering såkalt Cloud Storage slik at opptakene blir lagret på en høy sikkerhetsnivå i skyene. 4G/Sim-kort kameraer passer utmerket bra til kameraovervåkning av bobil, hytte, båt, båthus eller andre steder hvor du har ikke Wi-Fi.