Produkter
Your Cart

4G / Sim-kort kamera

4G Mini nattkamera med lang batteritid 4G Mini nattkamera med lang batteritid
Nyhet
Dette er et 4G-minikamera for trådløs videooverføring via sim-kort. Kameraet bruker et tale- eller data-sim for å overføre video gjennom 4G mobilnettverk. Dette 4G mini-overvåkningskameraet gir deg mulighet for kameraovervåking i område hvor WiFi nettverk ikke er tilgengelig. Det er utstyrt med varm..
Kr 1895
Eks. MVA:Kr 1516
4G sikkerhetskamera for hytte og båthus 4G sikkerhetskamera for hytte og båthus
Nyhet
Ingen WiFi? Null problem Dette 4G sikkerhetskameraet er ideelt for trådløs kameraovervåkning når du reiser eller er i område uten tilgang til WiFi-router. Kameraet er kompatibel med 4G mobilnettverk, og fungerer med et data- eller tale-sim kort. 4G kameraet sender direkte video gjennom 4G-nettet ti..
Kr 1980
Eks. MVA:Kr 1584
Trådløst GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon Trådløst GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon
Utsolgt
Dette kameraet er ikke lenger tilgjengelig. Vi anbefaler disse alternativer:4G sikkerhetskamera med fast strømtilkobling for innadørs og utendørs brukBatteridrevet utendørs 4G overvåkningskamera med solcellepanel4G minikamera   Dette er et trådløst overvåkningskamera med GSM og WiFi m..
Kr 1300
Eks. MVA:Kr 1040
Overvåkningskamera uten WiFi bruker SIM-kort for å kunne sende video via 4G mobilnettet. Dette er perfekt løsning til hytta eller andre steder hvor man ikke har WiFi. Hvis du trenger utendørs kamera på hytta uten internett, skal du vurdere dette overvåkningskameraet uten WiFi som fungerer med SIM-ko..
Kr 3240
Eks. MVA:Kr 2592
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)

4G / Sim-kort kameraer er best løsning for direkte kameraovervåkning i områder hvor Wi-Fi nettverk ikke er tilgjengelig. 4G / Sim-kort kameraer bruker sim-kort, og benytter seg av mobilnettverk for å strømme video. De fungerer med app-er på mobiltelefon eller nettbrett, og kan ta opp og sende push-varsel når de detekterer aktiviteter. De fleste har innebygde mikrofoner slik at de sender og ta opp lyd også. Noen modeller har også høyttaler som gir mulighet for toveis kommunikasjon. Sånne typer sim-kort kameraer er utstyrt med sd-kort som gir mulighet for lagring av opptak. Gjennom app-er til de fleste modeller kan du abonnere skylagering såkalt Cloud Storage slik at opptakene blir lagret på en høy sikkerhetsnivå i skyene. 4G/Sim-kort kameraer passer utmerket bra til kameraovervåkning av bobil, hytte, båt, båthus eller andre steder hvor du har ikke Wi-Fi.