Produkter
Your Cart

Avsløre skjulte avlyttingutstyr og overvåkning

Gjennom dette utstyret er det store spørsmålet "hvordan oppdage avlytting" bli veldig enkelt å svare på: Avlytting og spionkamera detektor. Den kan avdekke både trådløse og enkle skjulte kameraer. Takket være signal deteksjon funksjonen kan også trådløse avlyttingssystemer avdekkes. Den kan hje..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Denne detektoren er flerfunksjonell , og utstyrt med RF-detektor (frekvens skanner), kameralinse detektor og magnet detektor. Med denne detektoren kombinert disse tre funksjonene kan du oppdage skjulte overvåkningsutstyr som trådløse skjulte kameraer, avlyttingsutstyr, skjulte mikrofoner og GPS trac..
Kr 2 120
Eks. MVA:Kr 1 696
RF Protect er en avansert multifunksjonell detektor for å oppdage mobilovervåkning (kun spyware eller fysisk bugs i mobil) og alt slags skjulte overvåkningsutstyr som skjulte kameraer, mikrofoner og GPS trackere. Med i pakken får man alt som trengs for effektiv deteksjon av skjult overvåkning. Detek..
Kr 3 500
Eks. MVA:Kr 2 800
Med denne kamera detektoren kan du finne små kameralinser skjult i vegger, i lamper eller i andre gjenstander. Detektoren har 12 stk. infrarøde LED-lamper og et kikkeglass. Når detektoren slås på, sender den infrarøde lys som kan bli reflektert i skjulte kameralinser. Hvis du peker lyset mot en gjen..
Kr 985
Eks. MVA:Kr 788
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)

Du må være bevist på at det fins hobby-spioner, snushaner, forfølgere overalt i dine nabolag, skoler, kontorer, også hos deg i huset. Hvis du mistenker at noen har skjult avlytting og skjulte kamera hos deg i huset på kontoret , er det på tide å skaffe deg en effektiv kamera detektor eller RF-detektor. Kamera detektorer er utstyrt med spesielt infrarødt LED-lys og søkere. Når man peker infrarødt lys på kameralinse, blir lyset reflektert i kameralinsen, noe som gjør seg bemerk når man kikker gjennom søkeren. Kamera detektorer er veldige effektive verktøy for både enkle og trådløse skjulte kameraer.  Når det gjelder skjulte trådløse mikrofoner eller kameraer, trenger du RF detektor eller såkalt "Bug detector". Trådløse video- eller lyd-sendere sender video og lyd gjennom radiobølger på forskjellige frekvenser. En Signal detektor er designet for å avdekke tilstedeværelse av sånne radiobølger. Vanlige RF detektorer som denne RF-Detektoren kan avdekke de fleste skjulte WiFi kameraer som opererer på 2,4GHz radiofrekvensen, er også i stand til å oppdage skjulte mikrofoner som opererer på høye frekvenser. Det fins sofistikerte avlyttingsutstyr som opererer på veldig lave radiofrekvenser som ikke er mulig å avdekkes gjennom billigere detektorer. En profesjonell RF detektor har stort spektre av deteksjons frekvenser, og er følsommere og nøye når det gjelder avsløre avlytting. Det fins modeller som kan oppdage GPS brikker med hjelp av sine spesielle magnets deteksjonsantenner, for eksempel denne modellen har magnet sensor for å finne magnetiske GPS brikker.


Våre kameradetektorer er designet for å oppdage både trådløse og enkle kameraer. Våre RF detektorer kan avsløre trådløse avlyttingsenheter og GPS trackere. De avanserte modellene har muligheten til å skille mellom forskjellige typer av frekvenser. Dette er viktig når du prøver å finne noe skjult avlytting i et rom hvor det fins mange forskjellige trådløse enheter som wifi-router. Det fins forskjellige varianter på signal detektorer avhengig av frekvensområde. Vi har skrevet en artikkel som gir inngående kyndighet i temaet hvordan du kan avdekke overvåkning.