Produkter
Your Cart

Inspeksjonskamera

Dette inspeksjonskameraet inneholder en 4,3" LCD-skjerm og en kamerakabel som kobles til skjermen. Med dette inspeksjonskameraet kan du enkelt inspisere avløp og rør.Inspeksjonskameraet kommer med en hentekrok, magnet, og inspeksjonsspeil som festes på kamerahodet. Kabelen er fleksibel og bøybar..
Kr 1 495
Eks. MVA:Kr 1 196
Med denne lommelykten med kamera kan du filme og ta stillbilder i stummende mørke. Den fungerer som en fullverdig LED-lommelykt og i tillegg har du mulighet for videoopptak på natt. Kameralinsen ligger ved siden av LED-pæren. Det passer godt til skjult filmopptak, mens du sniker deg omkring i mørket..
Kr 1 299
Eks. MVA:Kr 1 039
Dette er et trådløst inspeksjonskamera til mobil for å inspisere hardt-tilgjengelige steder. Designet for kompatibilitet med både iPhone og Android enheter, gir dette inspeksjonskameraet til mobil deg muligheten til å sende live video direkte til mobilskjermen din. Det er enkelt å bruke, l..
Kr 1 120
Eks. MVA:Kr 896
Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)

Inspeksjonskamera, også kalt boroskop eller slangekamera, er et optisk utstyr som består av en stiv eller fleksibel kabel med et objektivlinsen (også kalt kamerahode) på enden av kabelen. De fleste kamerahoder er omgitt av LED-lamper som brukes til å belyse mørke områder. Bildet av objektet forstørres av kameralinsen og overføres til en skjerm eller en ekstern enhet som mobiltelefon, nettbrett eller PC via en kabel. Noen inspeksjonskameraer sender bilder trådløst til en enhet som skal brukes til å se bildene. De brukes til visuelt inspeksjonsarbeid der området som skal inspiseres, er utilgjengelig for andre kameraer. Lignende enheter for bruk i menneskekroppen, såkalt endoskoper, fungerer på samme måte teknisk sett. Inspeksjonskameraer brukes hovedsakelig til å gjenkjenne feil eller mangler på teknisk utstyr.

Boroskop brukes ofte til inspeksjon av flymotorer, bil- og lastebilmotorer, industrielle gassturbiner, og så videre. Slik inspeksjon av motorer kan forhindre unødvendig vedlikehold, noe som kan bli ekstremt dyrt for store enheter.