Produkter
Your Cart

Inspeksjonskamera

Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm
Utsolgt
Dette inspeksjonskameraet inneholder 4,3" LCD skjerm og kamerakabel som kobles til skjermen. Med inspeksjonskameraet følger med hentekrok, magnet og inspeksjonsspeil som festes på kamerahodet. Kabelen er fleksibel bøybar slik at den kan føres inn i mest krunglete steder, hulrom og bak de fleste over..
Kr 1395
Eks. MVA:Kr 1116
Med denne lommelykten med kamera kan du filme og ta stillbilder i stummende mørke. Den fungerer som en fullverdig LED-lommelykt og i tillegg har du mulighet for videoopptak på natt. Kameralinsen ligger ved siden av LED-pæren. Det passer godt til skjult filmopptak, mens du sniker deg omkring i mørket..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Dette er et trådløst Wi-Fi inspeksjonskamera for mobil med fleksibel bøybar kamerakabel for inspeksjon av krunglete steder. Du få se direkte bilde trådløst på mobil og kan ta opp video og stillbilde. Det er kompatibel med iPhone, iPad og Android mobiltelefon/nettbrett. Det er veldig enkel å bru..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)

Inspeksjonskamera, også kalt boroskop eller slangekamera, er et optisk utstyr som består av en stiv eller fleksibel kabel med et objektivlinsen (også kalt kamerahode) på enden av kabelen. De fleste kamerahoder er omgitt av LED-lamper som brukes til å belyse mørke områder. Bildet av objektet forstørres av kameralinsen og overføres til en skjerm eller en ekstern enhet som mobiltelefon, nettbrett eller PC via en kabel. Noen inspeksjonskameraer sender bilder trådløst til en enhet som skal brukes til å se bildene. De brukes til visuelt inspeksjonsarbeid der området som skal inspiseres, er utilgjengelig for andre kameraer. Lignende enheter for bruk i menneskekroppen, såkalt endoskoper, fungerer på samme måte teknisk sett. Inspeksjonskameraer brukes hovedsakelig til å gjenkjenne feil eller mangler på teknisk utstyr.

Boroskop brukes ofte til inspeksjon av flymotorer, bil- og lastebilmotorer, industrielle gassturbiner, og så videre. Slik inspeksjon av motorer kan forhindre unødvendig vedlikehold, noe som kan bli ekstremt dyrt for store enheter.