Produkter
Your Cart

Betalingsmetode

Alle oppgitte priser er i norske kroner (NOK). I handlekurven vil du se en samlet sum som inkluderer alle tilleggskostnader som merverdiavgift (moms) og eventuell frakt.

Betalingsmetoder vi støtter

  • Kortbetaling: Betal trygt med Visa, MasterCard, eller Maestro. Vårt nettsted bruker 3D Secure (Bank ID) for en sikker transaksjon, og kommunikasjonen skjer over HTTPS, som sikrer at dataene dine forblir konfidensielle.
  • Faktura: Gjennomfør kjøpet nå og betal innen 14 dager med faktura. Dette alternativet leveres i samarbeid med Walley. Ved valg av fakturabetaling, blir du bedt om å oppgi ditt personnummer. En faktura vil deretter bli sendt til din e-postadresse.
  • Vipps: Enkel betaling med Vipps. For å benytte denne tjenesten, må ditt mobilnummer være registrert med Vipps.

Umiddelbart etter at kjøpet er fullført, vil du motta en ordrebekreftelse på e-postadressen du oppga ved bestilling. Denne inneholder viktig informasjon som ordrenummer, leveringsdetaljer, samt en oversikt over de bestilte produktene og totalprisen inkludert eventuell frakt. Vi råder deg til å lagre ordrebekreftelsen for fremtidige henvendelser.

Ønsker du å betale via postoppkrav?

Vi kan tilby denne betalingsmetoden på forespørsel. Vær oppmerksom på at Posten legger til et gebyr og fraktkostnaden i tillegg til produktprisen. Kontakt oss direkte via kontaktskjemaet på nettstedet hvis du ønsker å benytte postoppkrav som betalingsalternativ.