Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Uavhentet pakke

Uavhentet pakke på Postkontor/Post-i-Butikk

Når kunde bestiller vare på nettsiden vår, og velger "Hentes på Posten" som leveringsmetoden, sender vi bestillingen til kundens nærmeste hentested (Postkontor / Post-i-Butikk). Når vi har sendt pakke til kundens hentested, har kunden ansvar for å hente ut sin pakke fra postkontor/Post-i-Butikk inne hentefristen. Dersom kunden ikke gjøre det, vil pakken returneres av transportøren til oss. I dette tilfellet vil vi belaste kunden med et gebyr på Kr 252,- for å dekke våre kostnader knyttet til frakt tur/retur, emballasje og behandling. Dersom kunden har bestilt via faktura, vil vi kreditere kjøpesummen utenom Kr 252,-. Dersom kunden har bestilt via kortbetaling eller PayPal, vil vi trekke av Kr 252,- fra kjøpesummen, og refundere resten av kjøpesummen.


Pakkesending via DHL Express 

Når kunde bestiller vare på nettsiden vår, og velger "DHL Express"  som leveringsmetoden, sender vil bestillingen via DHL som vil utlevere pakken til kunden på adressen som kunden har registret ved bestillingen. Hvis kunden ikke har anledning å motta pakken på adressen, har kunden ansvar for å  avtale med DHL en alternativ utlevering. Hvis kunden ikke gjør det i rimelig tid, vil DHL returnere pakken til oss i retur. I dette tilfellet vil kunden bli belastet med et gebyr på Kr 556,- for å dekke våre kostnader knyttet til frakt(tur/retur), emballasje og behandling. Dersom kunden har bestilt via faktura, vil vi kreditere kjøpesummen utenom Kr 556,-. Dersom kunden har bestilt via kortbetaling eller PayPal, vil vi trekke av Kr 556,- fra kjøpesummen, og refundere resten av kjøpesummen. 


Henter kunde ikke pakken sin, tar kunden ikke det ansvaret man etter loven har når man bestiller varer på nett. Ved manglende betaling vil kravet etter forutgående varsel, oversendes til inkasso.


NB! Om kunde ønsker å benytte seg av angrerett, må kunde hente ut pakken sin og returnere varen med signert angrerettskjema innen angrefristen (14 dager).

Loading...
Loading...
Loading...