Produkter
Your Cart

Diverse

Varemerke: Esonic
Esonic BR-20 er en trådløs lydopptaker til opptak av telefonsamtale på mobiltelefon. Enheten kan ta opp telefonsamtale på begge sider av samtale innen 10 meter avstand fra mobiltelefon. Enheten kan også brukes som en vanlig lydopptaker. Den lagrer opptak med meget bra lydkvalitet. Den innebygde Blue..
Kr 1990
Eks. MVA:Kr 1592
Batteritid Ekstender Batteritid Ekstender
Nyhet Utsolgt
Varemerke: Zetta
Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil powerbanken ikke hjelpe alene, fordi de fleste powerbaker (nødladere) på marketed har overlading-besk..
Kr 450
Eks. MVA:Kr 360
Denne bevegelsemelder med overfallalarmen er det nyeste produktet for personsikkerhet. enheten er utstyrt med 3 funksjoner:PIR-sensor: Den kan oppdager mennesker og dyr, hvis de kommer innen 2 meter avstand fra sensoren, og alarmen vil utløse en høy lyd på 120dB styrke. Overfallalarm: Den utløs..
Kr 435
Eks. MVA:Kr 348
Data gjenoppretting minnepinne for PC - data recovery stick
Utsolgt
Data Recovery Stick er laget for å gjenopprette slettet data fra Windows-datamaskiner og kan skanne hele harddisker og gjenopprette store mengder data. Den kan også gjenopprette data fra eksterne harddisker som kan kobles til datamaskinen, for eksempel kameraer, minnekort, minnepinne, etc. For eksem..
Kr 1690
Eks. MVA:Kr 1352
Dette dirkesett har 12 dirker og 3 stk vridere. I tillegg får du med i pakken en gjennomsiktig øvelseslås med 2 nøkler. Gjennom øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer og øve på dirking. Dette dirkesettet er et nyttig utstyr til deg, hvis du skal øve på dirking eller til hobby.Hvis du besti..
Kr 480
Eks. MVA:Kr 384
Dette universale dirkesettet består av to nøkkelbånd, som inneholder 20 deler til sammen.  Dirkesettet er hendig og lett håndterbart, og kan bæres enkelt i lomme. Hvert bånd har 10 forskjellige deler. Dirkesettet inneholder to ulike typer av dobbeltsidig sett, som kan brukes til dirking på bill..
Kr 250
Eks. MVA:Kr 200
Med dette dirkesett med 24 deler kan du dirke norske og europeiske låser. Settet består av 20 dirker og 4 stk vridere, og kommer i lærtaske. I tillegg får du en  2 stk. gjennomsiktige øvelseslåser med nøkler. Med øvelseslåsene kan du lære hvordan en lås fungerer, og øve på dirking. Treningslåse..
Kr 860
Eks. MVA:Kr 688
Dog Defence Spray – Bodyguard Dog Defence Spray – Bodyguard
Nyhet
Varemerke: Bodyguard
Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde..
Kr 230
Eks. MVA:Kr 184
Håndholdt metalldetektor har høy følsomhet. Metalldetektoren kan oppdage alle typer av metall, som er skjult på kropp, inne pakker, brev og andre gjenstander. Den har høy metalldeteksjons følsomhet slik at den reagerer på små metaller til og med en tynn spiker på bare en centimeter. Håndholdt m..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
Biometrisk fingeravtrykk-gjenkjenningteknologien gir mulighet til å låse opp hengelåsen med en enkel berøring på fingeravtrykkleseren. Du slipper bryderiet med nøkler, og trenger ikke å bekymre deg til å miste nøkkelen, eller nøkkelen din blir kopiert av andre. Hengelåsen kan lagre inntil 10 forskje..
Kr 495
Eks. MVA:Kr 396
IR nattsyn for skjulte kameraer IR nattsyn for skjulte kameraer
Nyhet
Dette er et eksternt IR-utstyr (infrarød) for å gi mulighet for nattbilde til alle typer av innendørs kameraer. Det inneholder 6 stk usynlige IR dioder, er genial løsning for å utstyre et kamera med god Night Vision. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. IR-utstyret kan plasseres ..
Kr 750
Eks. MVA:Kr 600
iRecovery Stick for iPhone / iPad iRecovery Stick for iPhone / iPad
2-3 Days
iRecovery Stick for iPhone er en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg granske nøye iPhone og iPad. Det er en vanskelig prosess å gjennomgå alle informasjoner som ligger i smarttelefon uten bruk av et profesjonelt verktøy som iRecovery Stick. Stort datamengde i iPhone gjør det v..
Kr 1998
Eks. MVA:Kr 1598
James Bond dirkesett, som ligger inne i kredittkort, består av 4 dirker og 1 vrider som enkelt og fort fås ut ved å skyve ut overdelen av under delen. Dette settet er lett i vekt og enkel å ta med seg i lomme. Du er et skritt nærmere å dirke opp som James Bond hadde gjort! NB! Sjekk alltid lov..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Denne reverserer kikkhullet, slik at du kan se hva som befinner seg på andre side av døren i rommet. Kikkehullsreverserer brukes ofte av politiet for å se hva befinner seg innenfor døren for å vurdere situasjoner til rask aksjoner og ha mer kontroll. Det er veldig enkel å bruke. Sett linsen mot dørk..
Kr 400
Eks. MVA:Kr 320
Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser
Nyhet
Dette er mest komplett dirkesett pakke som inneholder 32 forskjellige dirker, 5 vinkler og 6 forskjellige treningslåser. Med dette komplette dirkesettet har du best dirkeutstyr som gir deg mulighet til å dirke opp alle typer av sylinderlås og hengelås. Med i pakken får du 6 forskjellige låser: 2 ty..
Kr 1590
Eks. MVA:Kr 1272
Kuttsikker underarmsbeskyttelse Kuttsikker underarmsbeskyttelse
Nyhet
Dette plagget vil beskytte håndledd og hele underarm opp til albuen mot kutt. Underarmsbeskytteren er laget av anti-kutt materiale for å redusere skade med skarpe materialer som kniv, glass, stein osv. Den inneholder innebygd ståltråd. Denne håndledds beskyttelsen passer godt til personer som kan bl..
Kr 395
Eks. MVA:Kr 316
Dette er en mini GPS navigator som viser avstand og retning til din målposisjon (POI = Point Of Interest). Navigatoren bruker GPS data satellitter for å finne ut geografiske koordinater til den nåværende posisjonen din, deretter regner GPS navigatoren avstand og retning fra nåværende  posi..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Med mossad-pennen kan du skrive hemmelige beskjeder. Skriften blir fort usynlig, når papir holdes under en føn. Skriften blir synlig igjen, når papiret kjøles ned i fryser. Blekket kan blir usynlig og synlig igjen så mange ganger du ønsker. Denne pennen inneholder et spesielt blekk som fjernes når d..
Kr 420
Eks. MVA:Kr 336
Varemerke: Bodyguard
Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er tes..
Kr 235
Eks. MVA:Kr 188
PIR bevegelsessensoren er utstyrt med WiFi, og styres via en app på mobiltelefon. Når PIR sensoren oppdager bevegelse, sender den push-varsel til din mobiltelefon uansett hvor du er i verden. App-en "Smart Life / Tuya" kan lastes ned gratis fra App Store for iPhone og fra Google Play Store for Andro..
Kr 640
Eks. MVA:Kr 512
Profesjonell elektrisk dirkepistol som fungerer med oppladbar batteri. Batteriet lades opp via en lader som følger med i pakken. Dirking med dette er mye lettere enn manuelle dirkesett. Pakken inneholder:Dirkepistol med 2 holdere22 dirkeblader2 stk. vridereLader NB! Sjekk alltid lovlige brukso..
Kr 1250
Eks. MVA:Kr 1000
Dette er en nyttig promillemåler når du skal teste hvor mye promille du har. Alkotester har en skjerm som viser promille. Du kan henge din bilnøkkel på nøkkelringen til alkotesteren, så den er en god advarsel når du skal ta med bilen på en fest. Promille måleren drives med 2 stk. AAA 1.5v alkal..
Kr 350
Eks. MVA:Kr 280
Skal du overvåke brukers aktiviteter på Android mobiltelefon? Har du slettet viktige data ved et uhell? Recovery Stick for Android kan gjenopprette slettete tekstmeldinger, anropshistorikk og mange andre data på Android mobiltelefoner. Recovery Stick inneholder en avansert og samtidig brukervennlig ..
Kr 1995
Eks. MVA:Kr 1596
Høy kvalitet SanDisk minnekort (mikro SD-kort) i 16GB, 32GB og 64GB. Det passer til alle typer av spionkameraer, vanlige kameraer, mobiltelefoner og nettbrett. Bilder og videoer kan åpnes direkte ifra minnekort ved å sette inn kortet i PC eller Mac. Etter hvert skal filer kopieres over til PC, ..
Kr 229
Eks. MVA:Kr 183
Varemerke: Bodyguard
Forsvarsspray Bodyguard Knock Out er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Den inneholder rød farge, gel og et spesial stoff som forårsaker kraftig øyne-irritasjon og svir på hud. Angriperen blir blendet. Dette gir deg tid til å komme deg i sikkerhet eller slå ..
Kr 299
Eks. MVA:Kr 239
Semen Spy Deluxe sett har alt du trenger for å avdekke usynlige sæd flekker på undertøy, klær, laken eller på andre overflater, noen som tyder på utro kona eller seksuell omgang. Dette blir brukt av etterforskningstjenester for å avdekke seksuelle aktiviteter. Denne Sæddetektoren er en enkel og..
Kr 1340
Eks. MVA:Kr 1072
Sikkerhetspakke - Forsvarsspray, overfallsalarm og underarmsbeskyttelse
Nyhet
Denne pakken gir deg den personlige sikkerheten i tilfelle når du blir utsatt for overfall. Pakken inneholder vår velkjent Bodyguard forsvarsspray, Bodyguard overfallsalarm og 2 stk. av kuttsikker underarmsbeskytter. Selvforsvarssprayen fra Bodyguard er best i test, og gir angripere hud- og øye-irri..
Kr 1200
Eks. MVA:Kr 960
Smart løsning for å skjule små ting som smykker, diamanter. Du kan også gjemme dine hemmelige notater, som ikke skal komme på avvei. Den ser ut som en hvilken som helst AA-batteri med en høyde på 5 cm og diamanter på 1,4 cm. NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er ..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Denne oppbevaringsboksen ser ut som en hvilken som helst bok. På overflaten ser du en vanlig engelsk ordbok som kan stå i hvilken som helst bokhylle. Boksen er bygget med solid metall, og gir god god plass for hemmelig oppbevaring for dine verdisaker. Den har høyde på 24cm, bredde på 16cm og dybde p..
Kr 415
Eks. MVA:Kr 332
Bolt med hulrom for skjult oppbevaring av småting som diamanter, smykker eller hemmelige notater som ikke skal komme på avveier. Dette er en ny versjon av den gamle sovjetiske KGB "Dead Drop" Bolt. Tidligere brukte KGB denne for å skjule mikrofilm og hemmelige meldinger. Bolten er vanntett, og utsty..
Kr 79
Eks. MVA:Kr 63
Skjult oppbevaringsboks i veggklokke Skjult oppbevaringsboks i veggklokke
Utsolgt
På baksiden av denne veggklokken er en hemmelig oppbevaringsboks plassert. Boksen er stor nok for å legge inn diverse verdisaker som smykker, kontanter, kredittkort, etc. På overflaten ser du ikke mer enn et vanlig veggur, men det fins en hemmelig boks inne i klokken. Innbruddstyv vil ikke lete ette..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Dette er et utmerket og effektivt utstyr for skjult kommunikasjon. Med en liten trådløs øreplugger og en GSM-enhet kan du kommunisere med en annen person i skjul. GSM enheten ligner på et bankkort, og inneholder mikrofon og lydsender. Mikrofonen og lydsenderen fanger opp din stemme og andre lyder i ..
Kr 1400
Eks. MVA:Kr 1120
Spion solbriller med speil Spion solbriller med speil
Nyhet
Spion briller har speilglass på innsider langs kantene som lar deg se hva som skjer bek deg. Hvis du ser rett fram, ser du normalt foran deg. Hvis du ser til høyre eller venstre, ser du speilbildet bak deg. Dette er både morsom Spy Gadgets for barn og nyttig for voksene som ønsker å holde øye m..
Kr 165
Eks. MVA:Kr 132
Hvis du har din egen innbruddsalarm, og ønsker å gjøre din bolig mer trygg mot innbrudd, bør hvert rom i boligen ha en egen bevegelsessensor. Denne bevegelsessensoren er trådløs, og kan oppdage de minste bevegelser innen 10 meters avstand med en deteksjons vinkel på 110°. Sensoren vil kommunisere me..
Kr 400
Eks. MVA:Kr 320
Hvis du har en egen innbruddsalarm, og ønsker mer sikkerhet mot innbrudd, bør hvert vindu og dør i boligen ha en egen sensor. Denne trådløse dør-/vindualarmen inneholder en sender og magnetkontakt. Senderen monteres på dørs- eller vinduskarm, og magnetkontakten monteres på dørblad eller på vindusram..
Kr 250
Eks. MVA:Kr 200
Hvis du har en egen boligalarm, kan du utvide sikkerheten til boligen for brann med denne trådløse røykvarsleren. Enheten fungerer trådløst og kan kommunisere med boligalarm, når det oppstår røyk i ditt hus. Røykvarsleren er kompatibel med alle trådløse boligalarmer som operer på 433MHZ frekvens. De..
Kr 480
Eks. MVA:Kr 384
Denne UV-lommelykten er robust, kraftig og utstyrt med 100 stk UV-LED dioder. Lommelykten kan brukes på ulike bruksområder for eksempel søking på ulike flekker fra sæd, urin andre typer av smuss på hotellrom. Strømforsyning går på 6 stk AA 1,5V batteri (følger ikke med). Smuss på hotellrom Det er ..
Kr 520
Eks. MVA:Kr 416
Detter er en dobbelbånd walkie talkie som støtter både UHF og VHF frekvenser. Kommunikasjonsradioen passer til bruk i byggeplasser, til vektere og idrettslag. Samband-radioen har bra lydkvalitet med lang rekkevidde og langt batteritid takket være kraftig batteriet, som sikrer kommunikasjon hele dage..
Kr 956
Eks. MVA:Kr 765
Zanco tiny - Verdens minste mobiltelefon med Voice Changer Zanco tiny - Verdens minste mobiltelefon med Voice Changer
Nyhet Utsolgt
Zanco tiny er den minste velfungerende og fullt funksjonelle mobiltelefon. Dette er den verdens minste mobiltelefonen bare på 4,6cm i høyde, 2,1cm i bredde og 1,2cm i tykkelse, og veier bare 13 gram. Det er så lite at du ikke vil tro at det er ekte. Den passer i enhver veske eller lomme, uanset..
Kr 1560
Eks. MVA:Kr 1248
Dette er en bevegelsesaktivert alarm som består av en avsender og en mottaker. Avsenderen som er utstyrt med bevegelsedetektor, sender signal til mottakeren, så snart noen passerer sensoren. Deretter varsler mottakeren med en lyd. Bevegelsesensoren plasseres innen 120 meter unna til mottakeren...
Kr 399
Eks. MVA:Kr 319
Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, når dør blir åpnet. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som lar deg avlytte rommet, når du ringer til telefonnummeret som hører til sim-kortet i døralarmen. Alle ..
Kr 890
Eks. MVA:Kr 712
Viser 1 til 41 av 41 (1 sider)

Diverse produkter innen spionutstyr og sikkerhet. Få tak i spennende og effektive produkter for prosjektet ditt!


Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.