Produkter
Your Cart

Diverse

Varemerke: Esonic
Esonic BR-20 er en trådløs lydopptaker til opptak av telefonsamtale på mobiltelefon. Enheten kan ta opp telefonsamtale på begge sider av samtale innen 10 meter avstand fra mobiltelefon. Enheten kan også brukes som en vanlig lydopptaker. Den lagrer opptak med meget bra lydkvalitet. Den innebygde Blue..
Kr 2 190
Eks. MVA:Kr 1 752
Varemerke: Zetta
Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil powerbanken ikke hjelpe alene, fordi de fleste powerbaker (nødladere) på marketed har overlading-besk..
Kr 450
Eks. MVA:Kr 360
Denne bevegelsemelder med overfallalarmen er det nyeste produktet for personsikkerhet. enheten er utstyrt med 3 funksjoner:PIR-sensor: Den kan oppdager mennesker og dyr, hvis de kommer innen 2 meter avstand fra sensoren, og alarmen vil utløse en høy lyd på 120dB styrke. Overfallalarm: Den utløs..
Kr 435
Eks. MVA:Kr 348
Dette produktet har gått ut fra vårt sortiment! Data Recovery Stick er laget for å gjenopprette slettet data fra Windows-datamaskiner og kan skanne hele harddisker og gjenopprette store mengder data. Den kan også gjenopprette data fra eksterne harddisker som kan kobles til datamaskinen, for eks..
Kr 1 690
Eks. MVA:Kr 1 352
Dette dirkesett har 12 dirker og 3 stk vridere. I tillegg får du med i pakken en gjennomsiktig øvelseslås med 2 nøkler. Gjennom øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer og øve på dirking. Dette dirkesettet er et nyttig utstyr til deg, hvis du skal øve på dirking eller til hobby.Hvis du besti..
Kr 640
Eks. MVA:Kr 512
Dette universale dirkesettet består av to nøkkelbånd, som inneholder 20 deler til sammen.  Dirkesettet er hendig og lett håndterbart, og kan bæres enkelt i lomme. Hvert bånd har 10 forskjellige deler. Dirkesettet inneholder to ulike typer av dobbeltsidig sett, som kan brukes til dirking på bill..
Kr 350
Eks. MVA:Kr 280
Med dette dirkesett med 24 deler kan du dirke norske og europeiske låser. Settet består av 20 dirker og 4 stk vridere, og kommer i lærtaske. I tillegg får du en gjennomsiktig øvelseslås med nøkler. Med øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer, og øve på dirking. Treningslåsen med åpne kamre ..
Kr 980
Eks. MVA:Kr 784
Varemerke: Bodyguard
Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde..
Kr 350
Eks. MVA:Kr 280
Håndholdt metalldetektor har høy følsomhet. Metalldetektoren kan oppdage alle typer av metall, som er skjult på kropp, inne pakker, brev og andre gjenstander. Den har høy metalldeteksjons følsomhet slik at den reagerer på små metaller til og med en tynn spiker på bare en centimeter. Håndholdt m..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
Biometrisk fingeravtrykk-gjenkjenning teknologien gir mulighet til å låse opp hengelåsen med en enkel berøring på fingeravtrykkleseren. Du slipper bryderiet med nøkler, og trenger ikke å bekymre deg til å miste nøkkelen, eller nøkkelen din blir kopiert av andre. Hengelåsen kan lagre inntil 10 forskj..
Kr 495
Eks. MVA:Kr 396
Dette er et eksternt IR-utstyr (infrarød) for å gi mulighet for nattbilde til alle typer av innendørs kameraer. Det inneholder 6 stk usynlige IR dioder, er genial løsning for å utstyre et kamera med god Night Vision. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. IR-utstyret kan plasseres ..
Kr 750
Eks. MVA:Kr 600
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!iRecovery Stick for iPhone er en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg granske nøye iPhone og iPad. Det er en vanskelig prosess å gjennomgå alle informasjoner som ligger i smarttelefon uten bruk av et profesjonelt verktøy som iRecovery St..
Kr 1 998
Eks. MVA:Kr 1 598
James Bond dirkesett, som ligger inne i kredittkort, består av 4 dirker og 1 vrider som enkelt og fort fås ut ved å skyve ut overdelen av under delen. Dette settet er lett i vekt og enkel å ta med seg i lomme. Du er et skritt nærmere å dirke opp som James Bond hadde gjort! NB! Sjekk alltid lov..
Kr 350
Eks. MVA:Kr 280
Denne reverserer kikkhullet, slik at du kan se hva som befinner seg på andre side av døren i rommet. Kikkehullsreverserer brukes ofte av politiet for å se hva befinner seg innenfor døren for å vurdere situasjoner til rask aksjoner og ha mer kontroll. Det er veldig enkel å bruke. Sett linsen mot dørk..
Kr 500
Eks. MVA:Kr 400
Dette er mest komplett dirkesett pakke som inneholder 32 forskjellige dirker, 5 vinkler og 6 forskjellige treningslåser. Med dette komplette dirkesettet har du best dirkeutstyr som gir deg mulighet til å dirke opp alle typer av sylinderlås og hengelås. Med i pakken får du 6 forskjellige låser: 2 ty..
Kr 1 699
Eks. MVA:Kr 1 359
Dette plagget vil beskytte håndledd og hele underarm opp til albuen mot kutt. Underarmsbeskytteren er laget av anti-kutt materiale for å redusere skade med skarpe materialer som kniv, glass, stein osv. Den inneholder innebygd ståltråd. Denne håndledds beskyttelsen passer godt til personer som kan bl..
Kr 395
Eks. MVA:Kr 316
Dette er et dirkesett i lommekniv med 6 forskjellige dirker som er laget av solid rustfritt stål. Dirkesettet lommekniven er praktisk og lett i vekt, og kan tas med i lomme. Dirkesettet har mest effektive dirker inkludert en vrider. Dette håndterbare dirkeutstyret gir deg mulighet til å åpne låser. ..
Kr 530
Eks. MVA:Kr 424
Dette er en kraftig manuell dirkepistol med sterk dirkemekanisme som klarer å dirke opp både sylinderlås og hengelås. Den leveres med 4 dirkeblader og en vinkler, og er et enkelt dirkeutstyr for låsdirking.Hobby Låsdirking: Dette dirkeverktøy er nyttig for dem som driver med låsdirking som en hobby...
Kr 450
Eks. MVA:Kr 360
Dette er en mini GPS navigator som viser avstand og retning til din målposisjon (POI = Point Of Interest). Navigatoren bruker GPS data satellitter for å finne ut geografiske koordinater til den nåværende posisjonen din, deretter regner GPS navigatoren avstand og retning fra nåværende  posi..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Med mossad-pennen kan du skrive hemmelige beskjeder. Skriften blir fort usynlig, når papir holdes under en føn. Skriften blir synlig igjen, når papiret kjøles ned i fryser. Blekket kan blir usynlig og synlig igjen så mange ganger du ønsker. Denne pennen inneholder et spesielt blekk som fjernes når d..
Kr 483
Eks. MVA:Kr 386
Varemerke: Bodyguard
Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er tes..
Kr 385
Eks. MVA:Kr 308
PIR bevegelsessensoren er utstyrt med WiFi, og styres via en app på mobiltelefon. Når PIR sensoren oppdager bevegelse, sender den push-varsel til din mobiltelefon uansett hvor du er i verden. App-en "Smart Life / Tuya" kan lastes ned gratis fra App Store for iPhone og fra Google Play Store for Andro..
Kr 765
Eks. MVA:Kr 612
Profesjonell elektrisk dirkepistol som fungerer med oppladbar batteri. Batteriet lades opp via en lader som følger med i pakken. Dirking med dette er mye lettere enn manuelle dirkesett. Pakken inneholder:Dirkepistol med 2 holdere22 dirkeblader2 stk. vridereLader NB! Sjekk alltid lovlige brukso..
Kr 1 725
Eks. MVA:Kr 1 380
Dette er en nyttig promillemåler når du skal teste hvor mye promille du har. Alkotester har en skjerm som viser promille. Du kan henge din bilnøkkel på nøkkelringen til alkotesteren, så den er en god advarsel når du skal ta med bilen på en fest. Promille måleren drives med 2 stk. AAA 1.5v alkal..
Kr 475
Eks. MVA:Kr 380
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Skal du overvåke brukers aktiviteter på Android mobiltelefon? Har du slettet viktige data ved et uhell? Recovery Stick for Android kan gjenopprette slettete tekstmeldinger, anropshistorikk og mange andre data på Android mobiltelefoner. Recovery Stick innehold..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
Høy kvalitet SanDisk minnekort (mikro SD-kort) i 16GB, 32GB og 64GB. Det passer til alle typer av spionkameraer, vanlige kameraer, mobiltelefoner og nettbrett. Bilder og videoer kan åpnes direkte ifra minnekort ved å sette inn kortet i PC eller Mac. Etter hvert skal filer kopieres over til PC, ..
Kr 229
Eks. MVA:Kr 183
Varemerke: Bodyguard
Forsvarsspray fra Bodyguard er en lovlig pepperspray, og er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Med lovlig pepperspray mener vi at forsvarssprayen ikke inneholder virkestoffene bl.a. capsaicin som ikke lovlig å bruke for privatpersoner.  Sprayen innehold..
Kr 359
Eks. MVA:Kr 287
Semen Spy Deluxe sett har alt du trenger for å avdekke usynlige sæd flekker på undertøy, klær, laken eller på andre overflater, noen som tyder på utro kona eller seksuell omgang. Dette blir brukt av etterforskningstjenester for å avdekke seksuelle aktiviteter. Denne Sæddetektoren er en enkel og..
Kr 1 590
Eks. MVA:Kr 1 272
Denne pakken gir deg den personlige sikkerheten i tilfelle når du blir utsatt for overfall. Pakken inneholder vår velkjent Bodyguard forsvarsspray, Bodyguard overfallsalarm og 2 stk. av kuttsikker underarmsbeskytter. Selvforsvarssprayen fra Bodyguard er best i test, og gir angripere hud- og øye-irri..
Kr 1 475
Eks. MVA:Kr 1 180
Smart løsning for å skjule små ting som smykker, diamanter. Du kan også gjemme dine hemmelige notater, som ikke skal komme på avvei. Den ser ut som en hvilken som helst AA-batteri med en høyde på 5 cm og diamanter på 1,4 cm. NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er ..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Denne oppbevaringsboksen ser ut som en hvilken som helst bok. På overflaten ser du en vanlig engelsk ordbok som kan stå i hvilken som helst bokhylle. Boksen er bygget med solid metall, og gir god god plass for hemmelig oppbevaring for dine verdisaker. Den har høyde på 24cm, bredde på 16cm og dybde p..
Kr 478
Eks. MVA:Kr 382
Bolt med hulrom for skjult oppbevaring av småting som diamanter, smykker eller hemmelige notater som ikke skal komme på avveier. Dette er en ny versjon av den gamle sovjetiske KGB "Dead Drop" Bolt. Tidligere brukte KGB denne for å skjule mikrofilm og hemmelige meldinger. Bolten er vanntett, og utsty..
Kr 179
Eks. MVA:Kr 143
På baksiden av denne veggklokken er en hemmelig oppbevaringsboks plassert. Boksen er stor nok for å legge inn diverse verdisaker som smykker, kontanter, kredittkort, etc. På overflaten ser du ikke mer enn et vanlig veggur, men det fins en hemmelig boks inne i klokken. Innbruddstyv vil ikke lete ette..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Spion briller har speilglass på innsider langs kantene som lar deg se hva som skjer bek deg. Hvis du ser rett fram, ser du normalt foran deg. Hvis du ser til høyre eller venstre, ser du speilbildet bak deg. Dette er både morsom Spy Gadgets for barn og nyttig for voksene som ønsker å holde øye m..
Kr 265
Eks. MVA:Kr 212
Dette er en praktisk 4G trådløs bordtelefon som opererer med et sim-kort, utformet for enkel bruk. Den passer perfekt for kontoret, hjemmet og hytta. En bordtelefon med simkort er i realiteten en stasjonær mobiltelefon som bruker mobilnettet for å overføre telefonsamtaler via 4G, på samme måte som v..
Kr 1 500
Eks. MVA:Kr 1 200
Hvis du har din egen innbruddsalarm, og ønsker å gjøre din bolig mer trygg mot innbrudd, bør hvert rom i boligen ha en egen bevegelsessensor. Denne bevegelsessensoren er trådløs, og kan oppdage de minste bevegelser innen 10 meters avstand med en deteksjons vinkel på 110°. Sensoren vil kommunisere me..
Kr 400
Eks. MVA:Kr 320
Hvis du har en egen innbruddsalarm, og ønsker mer sikkerhet mot innbrudd, bør hvert vindu og dør i boligen ha en egen sensor. Denne trådløse dør-/vindualarmen inneholder en sender og magnetkontakt. Senderen monteres på dørs- eller vinduskarm, og magnetkontakten monteres på dørblad eller på vindusram..
Kr 250
Eks. MVA:Kr 200
Hvis du har en egen boligalarm, kan du utvide sikkerheten til boligen for brann med denne trådløse røykvarsleren. Enheten fungerer trådløst og kan kommunisere med boligalarm, når det oppstår røyk i ditt hus. Røykvarsleren er kompatibel med alle trådløse boligalarmer som operer på 433MHZ frekvens. De..
Kr 480
Eks. MVA:Kr 384
Oppdag skjulte detaljer med vår robuste UV lommelykt, også kjent som UV lykt. Utstyrt med 100 UV-LED-dioder, kaster denne UV-lyset bredt og sterkt, noe som gjør det ideelt for mange forskjellige sammenhenger. UV-lys lommelykten er spesielt nyttig for å oppdage usynlige flekker fra kroppsvæsker som s..
Kr 645
Eks. MVA:Kr 516
Detter er en dobbelbånd walkie talkie som støtter både UHF og VHF frekvenser. Kommunikasjonsradioen passer til bruk i byggeplasser, til vektere og idrettslag. Samband-radioen har bra lydkvalitet med lang rekkevidde og langt batteritid takket være kraftig batteriet, som sikrer kommunikasjon hele dage..
Kr 956
Eks. MVA:Kr 765
Viser 1 til 40 av 40 (1 sider)

Diverse produkter innen spionutstyr og sikkerhet. Få tak i spennende og effektive produkter for prosjektet ditt!


Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.