Produkter
Your Cart

GPS Tracker Sporing

Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker
Nyhet
Dette er et ett års abonnement til sporingsplattformen for våre GPS trackere. Dette abonnementet gir deg full tilgang på sporingsfunksjoner via en gratis app på mobil (iPhone, iPad, Android telefoner/nettbrett) og sporingsnettsiden via nettleser på datamaskin. Dette abonnementet gjelder for følgende..
Kr1200,00
Eks. MVA:Kr960,00
Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200 Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200
Nyhet
BURAN 1200 er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. BURAN 1200 har et kom..
Kr5480,00
Eks. MVA:Kr4384,00
D79 - GPS Tracker til hund og katt D79 - GPS Tracker til hund og katt
Nyhet
Funksjoner:Funksjoner:GPS + WiFi + LBS: Hvis GPS-signalet er bra, vil enheten bruke GPS-satellitt, hvis ikke, vil enheten bruke WiFi og LBS. Under GPS-lokaliseringsmodus er nøyaktigheten 5-10 meter. Under WiFi lokaliseringsmodus vil nøyaktigheten være 10-30m. Under LBS lokaliseringsmodus er nøya..
Kr985,00
Eks. MVA:Kr788,00
Dette er en presis og enkel GPS tracker som kan brukes til sporing av kjøretøy og person. Du kan spore både gjennom tekstmelding, app på mobil og nettleser på datamaskin. Det følger vanntett veske for å beskytte trackeren mot vannsprut og høy fuktighet. Det følger også et magnetisk deksel som lar tr..
Kr1190,00
Eks. MVA:Kr952,00
GPS Tracker til bil/båt med 3 års batteritid GPS Tracker til bil/båt med 3 års batteritid
Nyhet
Dette er en robust og vanntett GPS Tracker som fungerer med 4G nettet. GPS trackeren er utstyrt med 10000 mAh oppladbart lithium batteri med opptil 3 års batteritid. Enheten har en kraftig magnet som fester trackeren på metalloverflate. Trackeren passer perfekt til sporing av bil, bobil, lastebil og..
Kr2850,00
Eks. MVA:Kr2280,00
Dette er en robust og værbestandig høykvalitets GPS tracker til motorsykkel. Med i pakken får du strømledning for å koble enheten til batteriet. Denne GPS sporingsbrikken viser nøyaktig lokasjon i sanntid på kart, og du kan hente ut 30 dagers sporingshistorikk fra siste 6 måneder. Enheten er liten o..
Kr800,00
Eks. MVA:Kr640,00
Mini GPS logger Mini GPS logger
Nyhet
Dette er verdens minste GPS logger som kan lagre rutehistorikk i sitt eget minne, og er en GPS tracker uten abonnement. Den trenger ikke noen som helst sim-kort, ikke heler noen form av abonnement som ofte kreves av vanlige GPS trackere. GPS loggeren er veldig enkel i bruk. Du trenger bare å install..
Kr1200,00
Eks. MVA:Kr960,00
Mini GPS Tracker for person og kjøretøy Mini GPS Tracker for person og kjøretøy
Utsolgt
Denne GPS trackeren har gått ut, og er ikke tilgjengelig lenger. Sjekk våre andre GPS trackere. Denne Mini GPS trackeren er en liten sporingsenhet som bruker 2G mobilnettverk. Poenget med å ha en slik sporingsenhet, er at den kan plasseres diskret på personer eller i kjøretøy. Det kan være barn..
Kr1380,00
Eks. MVA:Kr1104,00
Denne mini GPS trackeren til bil er veldig lett og liten slik at den kan plasseres i kjøretøy veldig enkelt. Den veier bare 26 gram. Trackeren må kobles til bils batteri gjennom den medfølgende ledingen. Trackeren passer perfekt til bilutleie, flåtestyring hvor bileiere ønsker å ha oppsyn på sine bi..
Kr900,00
Eks. MVA:Kr720,00
Den skjulte GPS trackeren i billader gjør enkelt å overvåke en bil både på posisjon og lyd. Trackeren er en smart kombinasjon av avlytting og lokasjons sporing i samme enhet med velfungerende mobillader. Du kan spore din bil både via SMS-meldinger, app på mobil og sporingsnettside på datamaskin. Alt..
Kr995,00
Eks. MVA:Kr796,00
Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid
Utsolgt
Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsle deg i god tid, før batteriet går tomt. Trackeren inneholder avanserte sensorer som kan registrere forskjellige situ..
Kr1700,00
Eks. MVA:Kr1360,00
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)

Hvorfor GPS sporing er nyttig for deg og ha


GPS (Globalt Posisjonssystem) gir deg muligheten til å vite til enhver tid hvor kjøretøyet ditt befinner seg. Det kan også hjelpe deg med å oppspore ting du har mistet, eller sørge for at en dement ikke forsvinner uten oppsyn. Ny teknologi innen GPS-Sporing har gjort dette mer enkelt en noen gang før!

Tracker passer godt for deg som vil sikre og spore dine kjøretøy, slik som bil, båt, MC eller sykkel. Dette passer også for oppsyn av barn, demente personer eller for turgående i fjell og villmark.

3 fordeler med å bruke et GPS utstyr

 1. Sikre deg mot biltyveri

  GPS sporingssystem gir deg umiddelbar tilgang til verdifull innsikt om kjøretøyet ditt rett fra mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Dette er helt gratis ved hjelp av TrackSolid nettstedet og app-en. Ved bruk av Geo-fence kan du stille inn et geografisk avgrenset område, og trackeren varsler deg når kjøretøyet kjører inn eller ut av dette område.

 2. Oppspore ting du mistet

  Ved bruk av en GPS Tracker kan du enkelt oppspore ting du har mistet, og ha mer kontroll i hverdagen.

 3. Passe på barn eller demente

  Sporingsteknologien er ofte tatt i bruk av sykehjem med demente. Sporingsbrikker gjør det enkelt og kunne spore demente på avvei, slik at de kan unngå farlige situasjoner.

  Ved bruk av GPS-Sporingen kan du vite hvor barnet ditt er og sørge for at det kommer trygt hjem fra skoleveien. Du vil derfor ha mer kontroll vis noe uheldig skulle skje.

To forskjellige typer GPS tracker

GPS trackere kan brukes på alt som beveger seg. Hvis du ønsker å vite hvor personer eller kjøretøyer befinner seg, eller hvor de har vært i siste måneder, eller ha kontroll over verdisaker, er GPS sporer er best løsning. Det fins to typer av sporingsutstyr. Den første vanlige typen er sanntid sporing som kan overføre GPS posisjoner til en database hvor du får tilgang gjennom en APP på mobiltelefon eller via nettportal hvor du bruker datamaskin. Denne typen kan også sende aktuelle posisjoner via SMS-kommandoer. Den andre typen såkalt GPS logger lagrer GPS data i sin minne hvor du kan se sporing i ettertid.


Finnes det GPS tracker uten abonnement?

Alle anntid GPS sporingsenheter krever enten abonnement eller kontant sim-kort. Grunnen er det at en sanntid GPS tracker må sende lokasjons informasjoner via mobilnettverk, derfor trenger de sim-kort for å kunne kommunisere via mobilnettverk. De fleste sånne type trackere er koblet til sporingstjenester som opererer via app-er og nettsider hvor man kan se lokasjoner i sanntid og hente ut rutehistorikk. De fleste sporingstjenester krever årlig abonnement. Hvis du går på sånne typer GPS enheter, må du regne med faste avgifter på mobilabonnement ved bruk av sim-kort og abonnement på sporingstjeneste. Faktisk finnes det GPS trackere som ikke trenger sim-kort og ikke noen abonnement. De Bruker GPS nettverk i område for å hente geografiske GPS informasjoner fra satellitter. Deretter lagrer de GPS informasjoner på sine interne minner, så man kan avspille GPS informasjoner via programmer på datamaskin i ettertid . Vi har en GPS tracker uten abonnement som krever ingen sim-kort og ingen abonnement, og man kan bruke programvaren Google Earth på datamaskin for å se rutehistorikk på Google map.


GPS sporing i forskjellige former

Vi kan tilby flere forskjellige former for GPS Tracking som til enhver tid gjør det mulig for deg, å finne ut hvor person eller kjøretøy befinner seg. Dette er en praktisk teknisk nyvinning som har mange forskjellige applikasjoner. Folk bruker GPS sporing til mange forskjellige ting. Det finnes sporingsbrikke som kan bæres av person, som for eksempel dine barn, eller dine aldrende foreldre. Med en liten tracker vil du alltid kunne forsikre deg om at de er trygge, eller du vil kunne finne dem igjen om de skulle forsvinne. Enhetene kommuniserer vanligvis med deg over mobilnettet, og direkte til en app på din egen Smartphone, eller annen mobil enhet. Samtidig vil posisjonsdata gjerne lagres hvor det er lett tilgjengelige via en nettside som du kan logge deg inn på.


Mange bruker også GPS-sporing for å avsløre utroskap

Om du er i tvil om din partner er ærlig med deg kan dette være noe som tærer på tankegangen din. Med en god GPS enhet vil du kunne forsikre deg om hva som er sant, eller i alle fall komme nærmer sannheten. Ved mistanker om utroskap, eller andre former for svik, vil en tracker kunne fortelle deg hvor din partner oppholdt seg, eller hvor partneren reiste. Om du mistenker at partneren din treffer noen andre vil du til og med kunne bruke en GPS-overvåker til å lytte på hva som foregår rundt enheten. Den kan nemlig ringe til deg om du skulle ønske det, forbeholdt at det er dekning på mobilnettet.


En enkel GPS sporer for personer

Den enkleste formen for GPS sporer er den typen som skal bæres av folk som vet om trackeren. Hensikten med en slik enheter er i all hovedsak sporing og sikring, men den fungerer også som en mobiltelefon som svarer automatisk, slik at du kan snakke med den som har med seg markøren. Enheten har også en nødknapp. Om nødknappen trykkes, ringes din egen telefon opp.

Dette er en sporingsbrikke som er ganske liten og hendig, og den kan festes i glidelåsen på ryggsekken, i nøkkelknippet, eller bæres som et smykke rundt halsen. Det betyr at sporeren også kan skjules i bilen, eller i andre kjøretøy. Batterilevetiden på denne enheten er noe begrenset, med en varighet på rundt 5 dager, noe som også avgrenser bruksområdene noe. Med disse egenskapene egner denne trackeren seg meget godt som et hjelpemiddel for å ta vare på folk man har omsorg for.En enkel universell GPS sporingsenhet

Denne GPS sender er et gunstig alternativ for deg som vil ha en ekstra sikkerhet for bilen, båten eller motorsykkelen. GPS-Enheten er spesielt utviklet for dette formålet. Kommunikasjon med overvåkingsenheten skjer via den enkleste formen av mobiltelefon-nettet, GSM, over ett simkort som du setter inn i enheten. Deretter kan du styre og kontrollere GPS trackeren ved å sende SMS-kommandoer via tekstmeldinger. Du kan også velge å installere en App på din egen mobiltelefon, eller på nettbrett hvor du kan se historiske sporingsdata hvor bil har vært i det siste.


Det som gjør denne sporingsenheten forskjellig fra den som nevnes over, er at den er noe mer hardfør. Den tåler ekstreme temperaturer, og kan fungerer fra – 20 grader til + 55 grader, og ved høy fuktighet. Samtidig fungerer den nøyaktig selv om overvåkingsobjektet befinner seg i bevegelse. Utover dette følger det med to batterier, en vanntett veske og en bruksanvisning. Enheten er liten nok til å skjules inne i bil for eksempel under setter. noe som gjør denne GPS-sporeren til en ideell sikring mot tyveri av bilen, eller for å holde orden på familiens biler, eller kanskje firmabilene. Enheten egner seg også for avlytting, og den har en egen funksjon, som gjør at du ringe til trackeren, og lytte på lyder i enhetens omgivelse. Om du skulle bruke enheten som en ekstra sikkerhet for noen, kan det også nevnes at den er utstyrt med en nødsignal-knapp, som kan aktiveres ved å trykke inn en knapp- noe som utløser et anrop til den kontrollerende mobilen.


GPS tracker til bil

Om du trenger en GPS-sporing spesielt til bil kan det være lurt å ta steget opp til denne. Dette er en noe større enhet, men det er et kompromiss som man må inngå, om man ønsker å ha et batteri som kan være i standby-modus i hele 120 døgn. Takket være kraftig magnetfeste kan bil-trackeren festes inne i bilen eller utside av bil hvor magneter lar seg feste. Enheten kan styres gjennom en app, og appen gjør det enklere å få oversikt over de forskjellige GPS-posisjonene til objektet. Derimot er ikke appen noen nødvendighet. Det er mulig å gjennomføre alle kommandoer i form av SMS som du sender fra din mobil. De forskjellige kommandokodene er oppført i den medfølgende bruksanvisningen. Dette krever selvfølgelig også at du har skaffet et SIM-kort for trackeren også.


Blant egenskapene til en sporingsbrikke av denne typen er at du kan sperre den til kun å motta kommandoer fra ditt telefonnummer. Nøyaktige posisjonsmeldinger kan du få ved å sende SMS, eller ved å ringe opp enheten, men det er også mulig å bruke en medfølgende app, som også vil gi deg visuelle kartinformasjon om posisjon og reiserute til overvåkingsobjektet. Bruksområdene for en slik sporer er mange. Den kan brukes for å holde styr på firmabiler, for å finne ut om kjæresten er utro, eller for å sikre kjøretøy mot tyveri.


Vanntett GPS utstyr

Den vanntette GPS-sporingsenheten er liten og diskret, med sine 8 cm x 4 cm. Til vanlig bruk har en GPS sender av denne typen en batterilevetid på 10 dager før den igjen må lades. Det gjør at den egner seg bra, både som en sikkerhetsordning for å ta vare på dine nærmeste, like fullt som den egner seg for overvåke noen som du ikke helt stoler på. Ofte brukes slike enheter av en ektefelle eller kjæreste som mistenker at deres partner bedrar dem. Ved å feste GPS-merkingen til bagasjen, ved å hjemme den i bilen, eller på andre kjøretøy, blir det enklere å forvisse seg om mistankene om utroskap hadde et reelt grunnlag, eller om alt er i orden.


Vanlig posisjonering skjer ved at du få tilsendt en link, som viser deg objektets posisjonering ved hjelp av google-maps. Om sporingsenheten slutter å bevege seg vil den automatisk gå i dvale, slik at de siste sendte posisjoneringsdata, vil være de som gjelder.


Utover funksjonene som egner seg for å avsløre utroskap, fungerer GPS-sporeren også for å ivareta sikkerheten til dine nærmeste, om du vil vite at barna er på fornuftige steder, at firmabilen ikke brukes til andre gjøremål, eller om du vil ha data på hvor den er, eller om du vil sikre deg litt ekstra når du er ute på sjøen eller i fjellet, er den vanntette GPS trackeren riktig vei å gå. Dertil har enheten en egen SOS-funksjon, som automatisk ringer et programmert nummer, og den kan hjelpe dine nærmeste med å finne deg, om uhellet har vært ute.

Vi har skrevet en artikkel som gir inngående innsikt rundt GPS tracker og sporing.


Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.