Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi / IP spionkameraer

WiFi / IP spionkameraer
Vis:
Sorter etter:

180 grader roterende skjult WiFi kamera i høyttaler

Dette er et trådløst skjult WiFi kamera med 180 ° rotasjon i Bluetooth høyttaler med sylinder design. Kameraet er skjult bak den mørke skjermen. Det er motorisert og kan roteres i 180 ° til venstre og..

Kr1.950,00 Eks. Mva: Kr1.560,00

330° roterende WiFi kameralinse skjult i bordlampe

Dette er det nyeste trådløst WiFi spionkameramed nyttige funksjoner og flott kvalitet. Kameraet er motorisert slik at kameralinsen kan rotere til høyre og venstre innen 330 grader. Rotasjonen sty..

Kr2.880,00 Eks. Mva: Kr2.304,00

IR nattsyn for skjulte kameraer

Dette er et eksternt IR-utstyr (infrarød) for å gi mulighet for nattbilde til alle typer av innendørs kameraer. Det inneholder 6 stk usynlige IR dioder, er genial løsning for å utstyre et kamera med g..

Kr750,00 Eks. Mva: Kr600,00

Kalkulator med WiFi spionkamera og romavlytting Nyhet

Kalkulator med WiFi spionkamera og romavlytting

Dette spionkameraet med WiFi er skjult i en skrivebordklakulator. Du kan se LIVE kamera og avlytte samtidig. Kalkulatoren har skjult kamera med mikrofon som sender LIVE video med lyd via WiFi-nettverk..

Kr1.590,00 Eks. Mva: Kr1.272,00

Motorisert WiFi spionkamera med roterende kameralinse Utsolgt

Motorisert WiFi spionkamera med roterende kameralinse

Dette er et trådløst WiFi spionkamera med den motoriserte kameralinsen som kan roteres 180 grader vannrett. Kameraet styres via en app på mobil (smarttelefon og nettbrett). Kameraet blir sat..

Kr2.200,00 Eks. Mva: Kr1.760,00

Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P Nyhet

Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P

Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet..

Kr2.980,00 Eks. Mva: Kr2.384,00

Trådløst nattkamera i røykvarsler med 180 dager batteritid Utsolgt

Trådløst nattkamera i røykvarsler med 180 dager batteritid

Dette produktet er ikke på lager nå. Sjekk denne røykvarsleren med skjult WiFi kamera med bedre batteritid!Dette er et trådløst kamera som er skjult i en dummy røykvarsler. Det har lang battritid på 1..

Kr2.965,00 Eks. Mva: Kr2.372,00

Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid

Vi har fått inn en ny modell av skjult kamera i en falsk røykvarsler med mye batterilevetid på 2 år i standby. Skjult kamera i røykvarsleren kan driftes i opptil 30 timer ved permanent videoopptak på ..

Kr3.415,00 Eks. Mva: Kr2.732,00

BlueCam - Full-HD trådløst nattkamera i bordklokke

BlueCam er den første spionklokken med kraftig nattkamera, FULL-HD videokvalitet. Spionkameraet er kamuflert som en fullt fungerende digitalklokke til nattbord, skrivebord eller andre steder. Du f..

Kr2.115,00 Eks. Mva: Kr1.692,00

WiFi spionkamera røykvarsler UTGÅTT

WiFi spionkamera røykvarsler

Dette produktet er utgått, ikke lenger tilgjengelig. Se på våre andre røykvarslere med skjult kamera!WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lag..

Kr1.250,00 Eks. Mva: Kr1.000,00

Skjult WiFi nattkamera i bordklokke - 1 års batteritid, HD 1080P

Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din sma..

Kr2.780,00 Eks. Mva: Kr2.224,00

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . M..

Kr1.950,00 Eks. Mva: Kr1.560,00

LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank

LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med kompo..

Kr3.895,00 Eks. Mva: Kr3.116,00

LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel

LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Inneb..

Kr3.690,00 Eks. Mva: Kr2.952,00

Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router  -30% 1 stk igjen

Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router

Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien SpyCam Pro. Kameraet er forkledd som en dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app (TinyCam) uansett hvor du bef..

Kr1.995,00 Kr1.395,00 Eks. Mva: Kr1.116,00

Værstasjon med skjult Wi-Fi kamera

Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android tel..

Kr2.000,00 Eks. Mva: Kr1.600,00

WiFi spionkamera med trådløs høyttaler-bordklokke

Dette er mest artigste spionkamera noensinne. Dette er et spionkamera med WiFi skjult i en enheten som fungerer som en vanlig trådløs Bluetooth høyttaler og bordklokke. Kameraet sender direkte video t..

Kr2.600,00 Eks. Mva: Kr2.080,00

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjon..

Kr1.995,00 Eks. Mva: Kr1.596,00

Trådløse Spionbrille med WiFi kamera

Dette er en spionbrille med innebygd trådløst kamera som er skjult i et lite hull på en av brillestengene. Kamerabrillen betjenes enkelt trådløst via en app på mobiltelefon. Kameraet inneholder en WiF..

Kr1.260,00 Eks. Mva: Kr1.008,00

WiFi nattsyn minikamera med 14 dager batterilevetid

Dette er et lite trådløse minikamera med nattsyn med 14 dagers batteritid i standby eller 3 timer i permanent opptak uten strømtilførsel. Hvis det er koblet til stikkontakt via en mobillader, fungerer..

Kr1.375,00 Eks. Mva: Kr1.100,00

WiFi IP spionkameraer er trådløse skjulte kameraer som sender direkte videoer til mobile enheter (iPhone, iPad, alle typer av smart mobiltelefoner, nettbrett) og PC. Kameraer kobler seg til WiFi router. Etter at kameraer er registrert på WiFi routeren, kan man få se direkte video fra skjulte kameraer gjennom mobile enheter eller/og PC. For å se direkte bilder må noen gratis APP installeres på enheter. Programvare for PC følger med på en CD. Du kan se direkte videoer i sanntid sendt fra IP spionkameraer uansett hvor du er i verden. Du kan koble deg til kameraer over nettet (enten via 4G eller via en annen WiFi) som helst i verden. Alle WiFi kameraer har bevegelsessensor, så du kan stille inn kameraet på bevegelsesaktivert modus. Så det sender deg varsler på mobilen din eller sender eposter med bilder, når noen kommer inn i synsfeltet. De kan også spille inn på minnekort. Våre WiFi spionkameraer har høy standard kvalitet. Gratis minnekort følger med alle våre kameraer.


Les våre artikler om overvåkning og avlytting
Hvordan dirke opp lås

Hvordan dirke opp lås

Kianoush Eshaghi 20. Jan 2022 0
For å åpne en lås uten nøkkel, trenger man kunnskap på låsdirking og passende dirkesett. Låsdrirking er for mange en hobby, og er en nyttig ferdighet,...
Les mer
Alt du trenger å vite om GPS sporing og GPS tracker

Alt du trenger å vite om GPS sporing og GPS tracker

18. Nov 2021 0
Denne artikkelen gir deg inngående og detaljerte informasjoner om GPS tracker og teknologien rundt GPS sporing for å sikre at du har all den informasj...
Les mer
Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

Kianoush Eshaghi 13. Sep 2021 0
Hvis du leter etter svar på hvordan avsløre avlytting, hvordan finne ut om huset er avlyttet eller hvordan oppdage skjult kamera, kan du lese videre d...
Les mer
Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

Kianoush Eshaghi 24. Oct 2020 0
I Norge er det strenge regler for bruk av kameraovervåkning både for bedrift og privat bruk, og hovedregelen er at personvernet alltid skal ivaretas. ...
Les mer
Overvåkningskamera til bil

Overvåkningskamera til bil

Kianoush Eshaghi 08. Apr 2020 0
Har du noen gang opplevd skadeverk og tilgrising på bilen din i offentlig eller din privat parkeringsplass utenfor huset ditt? I det siste ble vi kont...
Les mer
Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

Kianoush Eshaghi 12. Feb 2020 0
Opplever du skadeverk på huset og hagen som spraymaling på fasader, knuste vinduer, nedhuggede trær, eller søppeldumping i hagen? I denne artikkelen v...
Les mer
Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Kianoush Eshaghi 02. Oct 2018 0
Hvordan kan jeg finne ut om min mobil er hacket?  Hvis du mistenker om at du er offer for mobilovervåking kan du ta en titt på artikkelen under. I den...
Les mer
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...