Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Trådløst Wi-Fi spionkamera i USB lader

USB lader med WiFi spionkamera - Trådløs videoovervåkning i skjul

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og PC. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets, og Windows PC.

Kameralinsen er skjult og umulig å avsløres. Laderen puttes inn i en stikkontakt på vegg, og i tillegg kan du lade dine enheter med den. Den passer utmerket til direkte kameraovervåkning på kontor, hjem eller hytte. WiFi spionkameraet kobler seg til en WiFi router, og overfører video til visningsenhet uansett hvor man befinner seg i verden. WiFi kameraet er utstyrt med bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse i rom. Den aktiverer opptaksfunksjonen og lagrer opptak til minnekort. Kameraet støtter minnekort (Micro SD Card) opptil 128GB noe som gir ca. 85 timer filmopptak. Den sender også en push-varsel til mobil, og kan også ta et stillbilde og sende på epost opp til 4 mottakere.

Bevegelsesaktivert opptaksfunksjonen gjør mulig til å se opptakene i etter tid. Opptakene kan avspilles både på mobil og på datamaskin. Alle disse funksjonene styres enkelt via en gratis APP (Pro iCam) som lastes ned ifra APP Store eller Play Store. For PC følger med en programvare på installasjon CD. Den store fordelen med dette kameraet er ubegrenset batteritid, fordi det får vedvarende strømtilførsel fra strikkkontakt, så kameraet ikke trenger noen lading. Du trenger ikke være bekymret om at batteri blir tomt. Du kan sitte hvor som helst i verden, og se på mobil så lenge du ønsker, eller du aktiverer bevegelsesdetektoren, så den sender deg push-varsel på mobil og lagrer video til minnekort, når det fins aktiviteter i rom.

Original Pro iCam produkt

Dette er det originale Pro iCam kamera. Vi er offisiell leverandør for Pro iCam kameraer. Du får originale WiFi Pro iCam kameraer med kvalitetsikkerhet, når du handler hos oss.

Dag / Natt funksjon

Vi kan tilby to modeller. Den enkle modellen kan brukes kun ved dagslys eller med belysning i rom. Den andre modellen har IR nattsyn-funksjonen slik at du kan se live video i mørkt rom i opptil 5 meter fra laderen. Kameraet tar opp også i IR-funksjonen. Du kan velge hvilken modellen du ønsker å bestille.

OBS! USB adapteren kan lade kun enheter som har mindre enn 1000mA kapasitet. Det betyr at enheter med stor batterikapasitet som iPad eller powerbank ikke kan kobles til USB adapteren.

Trådløst Wi-Fi spionkamera i adapter

Se-enhet kan kobles til WiFi spionkameraet på tre måter:

 • P2P: Direkte tilkobling til kameraet. 
 • Gjennom lokal Wi-Fi router 
 • Gjennom nettet hvor som helst i verden 

Trådløst Wi-Fi spionkamera i adapter

Pakken inneholder:

 • Wi-Fi spionkamera adapter
 • Minnekortleser 
 • Installasjons CD
 • Bruksanvisning

Se vår instruksjon på Youtube, som viser hvordan du installerer Pro iCam kameraet korrekt.


Teknisk
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

 • Varenummer: WSA006
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.390,00
 • Eks. Mva: Kr1.112,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder