Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Trådløst Wi-Fi spionkamera i USB lader

USB lader med nattsyn WiFi spionkamera - Trådløs videoovervåkning i skjul

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets.

Kameralinsen er skjult og umulig å avsløres. Laderen puttes inn i en stikkontakt på vegg, og i tillegg kan du lade dine enheter med den. Den passer utmerket til direkte kameraovervåkning på kontor, hjemme eller hytte. WiFi spionkameraet kobler seg til en WiFi router, og overfører LIVE video til mobil uansett hvor du befinner deg i verden. WiFi kameraet er utstyrt med bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse i rom. Den aktiverer opptaksfunksjonen, og lagrer opptak til minnekort. Kameraet støtter minnekort (Micro SD Card) opptil 128GB, noe som gir ca. 85 timer filmopptak. Opptakene kan lastes inn i mobil trådløst etterpå. 

Bevegelsesaktivert opptaksfunksjonen gjør mulig til å se opptakene i etter tid. Opptakene kan avspilles både på mobil og på datamaskin. Alle disse funksjonene styres enkelt via en gratis APP (TinyCam) som lastes ned ifra APP Store eller Play Store. Den store fordelen på dette WiFi kameraet er det at enheten ikke trenge noen lading, så har dette kameraet ubegrenset batterilevetid, som gir stor fordel i forhold til andre skjulte WiFi kameraet, som trenger batteri-lading. Dette er på grunn av vedvarende strømtilførsel fra strikkkontakt. Du trenger ikke være bekymret om at batteri blir tomt. Du kan sitte hvor som helst i verden, og se på mobil så lenge du ønsker, eller du aktiverer bevegelsesdetektoren, så sender det deg push-varsel på mobil og lagrer video til minnekort, når det fins aktiviteter i rom.

Nattbilde: Kameraet er utstyrt med usynlig infrarød, som gjør mulighet til å se LIVE video og ta opp i mørke. I tillegg kan du plassere en ekstern IR-enhet i nærheten av spionkameraet for å få enda bedre nattbilde. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

OBS! USB adapteren kan lade kun enheter som har mindre enn 1000mA kapasitet. Det betyr at enheter med stor batterikapasitet som iPad eller powerbank ikke kan kobles til USB adapteren.

Se-enhet kan kobles til WiFi spionkameraet på tre måter:

  • P2P: Direkte tilkobling til kameraet. 
  • Gjennom lokal Wi-Fi router 
  • Gjennom nettet hvor som helst i verden 

Pakken inneholder:

  • Wi-Fi spionkamera adapter
  • Minnekortleser
  • Bruksanvisning

Klikk her for å laste ned hurtig oppsett på norsk!

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Teknisk
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: WSA006
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.795,00
  • Eks. Mva: Kr1.436,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...