Produkter
Your Cart

SpyCam PRO

SpyCam PRO er en serie av skjulte kameraer med WiFi eller uten WiFi med bra kvalitet. SpyCam PRO Kameraene med WiFi utmerker seg i mangfoldige funksjoner som kan styres via app på smarttelefon og nettbrett. Noen modeller fungerer med app-en "TinyCam" og nye modeller kommer med "TinyCam Pro". Vær oppmerksom på oppsetts instruksjoner i bruksanvisningen hvilken app du skal laste ned fra App Store eller Google Play.

Spycam PRO kameraer er designet for å skjule seg slik at ingen andre legger merke til. De fleste spycam er kamuflert som hverdagslige gjenstander som for eksempel værstasjon med kamera, kamera-penn, kaffekopp med kamera eller hvilken som helst gjenstand. Noen av disse gjenstandene er fungerende elektro forbruksvarer som gir fordel i henhold til strømforsyning for det selve spycam. Prinsipiell kan man dele sånne skjulte kameraer i to hovedkategorier: wifi spy cam som kan sende live video, og dvr (digital videoopptaker) som lagrer video til lagringsenhet. Vi har et stort sortiment av spy cam med forskjellige funksjoner. Vi har både skjulte kameraer med WiFi og små videoopptakere med video-innspilling.

4G kameramodul for skjult innbygging 4G kameramodul for skjult innbygging
Nyhet
Varemerke: SpyCam PRO
Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjem..
Kr 2 390
Eks. MVA:Kr 1 912
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkamera kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kameraet..
Kr 1 720
Eks. MVA:Kr 1 376
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1 830
Eks. MVA:Kr 1 464
Sportslig solbrille med HD kamera Sportslig solbrille med HD kamera
Salg -30 %
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1 120 Kr 1 600
Eks. MVA:Kr 896
Varemerke: SpyCam PRO
Dette produktet har gått ut fra vårt sortiment! Sjekk værstasjonen med skjult WiFi kamera!Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et e..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
Varemerke: SpyCam PRO
Skjult WiFi Kamera for InnbyggingHer presenterer vi et WiFi kameramodul beregnet for skjult innbygging, noe som gir deg muligheten til å skape dine egne, skreddersydde spionkameraer utstyrt med en rekke avanserte funksjoner. Kameramodulen lar deg bygge ditt eget skjulte kamera. For eksempel kan du s..
Kr 1 800
Eks. MVA:Kr 1 440
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Spionkamera kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene ka..
Kr 2 780
Eks. MVA:Kr 2 224
Varemerke: SpyCam PRO
Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets. Kameralinsen er skjult og umul..
Kr 1 900
Eks. MVA:Kr 1 520
Viser 1 til 8 av 8 (1 sider)