Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

SpyCam PRO

SpyCam PRO er en serie av skjulte kameraer med WiFi eller uten WiFi med bra kvalitet. SpyCam PRO Kameraene med WiFi utmerker seg i mangfoldige funksjoner som kan styres via app på smarttelefon og nettbrett. Noen modeller fungerer med app-en "TinyCam" og nye modeller kommer med "TinyCam Pro". Vær oppmerksom på oppsetts instruksjoner i bruksanvisningen hvilken app du skal laste ned fra App Store eller Google Play.


Vis:
Sorter etter:

Minikamera for skjult innbygging

Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 64GB. Mini spionkameraet kan ..

Kr1.350,00 Eks. Mva: Kr1.080,00

Spionkamera spy cam i USB lader

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kam..

Kr1.520,00 Eks. Mva: Kr1.216,00

Sportslig solbrille med HD kamera

Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har me..

Kr1.500,00 Eks. Mva: Kr1.200,00

Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel

Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera med bevegelsesaktivert videoopptak med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer ti..

Kr1.620,00 Eks. Mva: Kr1.296,00

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . M..

Kr1.950,00 Eks. Mva: Kr1.560,00

Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router  -30% 1 stk igjen

Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router

Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien SpyCam Pro. Kameraet er forkledd som en dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app (TinyCam) uansett hvor du bef..

Kr1.995,00 Kr1.395,00 Eks. Mva: Kr1.116,00

Værstasjon med skjult Wi-Fi kamera

Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android tel..

Kr2.000,00 Eks. Mva: Kr1.600,00

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjon..

Kr1.995,00 Eks. Mva: Kr1.596,00

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...