Produkter
Your Cart

SpyCam PRO

SpyCam PRO er en serie av skjulte kameraer med WiFi eller uten WiFi med bra kvalitet. SpyCam PRO Kameraene med WiFi utmerker seg i mangfoldige funksjoner som kan styres via app på smarttelefon og nettbrett. Vær oppmerksom på oppsetts instruksjoner i bruksanvisningen hvilken app du skal laste ned fra App Store eller Google Play.

Spycam PRO kameraer er designet for å skjule seg slik at ingen andre legger merke til. De fleste spycam er kamuflert som hverdagslige gjenstander som for eksempel værstasjon med kamera, kamera-penn, kaffekopp med kamera eller hvilken som helst gjenstand. Noen av disse gjenstandene er fungerende elektro forbruksvarer som gir fordel i henhold til strømforsyning for det selve spycam. Prinsipiell kan man dele sånne skjulte kameraer i to hovedkategorier: wifi spy cam som kan sende live video, og dvr (digital videoopptaker) som lagrer video til lagringsenhet. Vi har et stort sortiment av spy cam med forskjellige funksjoner. Vi har både skjulte kameraer med WiFi og små videoopptakere med video-innspilling.

Varemerke: SpyCam PRO
Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjem..
Kr 2 390
Eks. MVA:Kr 1 912
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkamera kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kameraet..
Kr 1 590
Eks. MVA:Kr 1 272
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1 790
Eks. MVA:Kr 1 432
Varemerke: SpyCam PRO
USB-Ladestasjon med integrert WiFi-spionkameraDette innovative WiFi-spionkameraet er diskret integrert i en USB-ladestasjon, noe som gjør det usynlig. Linsen er elegant skjult i et tonet område over ladestasjonens USB-porter, noe som sikrer at den forblir umerkelig. På grunn av sin diskre ..
Kr 2 350
Eks. MVA:Kr 1 880
Varemerke: SpyCam PRO
Dette produktet har gått ut fra vårt sortiment! Sjekk værstasjonen med skjult WiFi kamera!Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et e..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
WiFi kameramodul med nattsyn WiFi kameramodul med nattsyn
Nyhet
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er den nye modellen av vår standard WiFi kameramodul for skjult innbygging. Denne modellen er utstyrt med 4 stk. IR dioder for nattsyn. Det er den perfekte løsningen for de som ønsker å overvåke områder i svakt lys eller totalt mørke, og gir muligheten til å se klart opptil 6 meter i mørk..
Kr 2 830
Eks. MVA:Kr 2 264
Varemerke: SpyCam PRO
Skjult WiFi Kamera for Innbygging Her presenterer vi WiFi kameramodulen beregnet for skjult innbygging, noe som gir deg muligheten til å skape dine egne, skreddersydde spionkameraer utstyrt med en rekke avanserte funksjoner. Kameramodulen lar deg bygge ditt eget skjulte kamera. For eksempel kan du ..
Kr 1 980
Eks. MVA:Kr 1 584
Værstasjon med skjult Wi-Fi kamera Værstasjon med skjult Wi-Fi kamera
Salg -30 %
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Spionkamera kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene ka..
Kr 1 925 Kr 2 750
Eks. MVA:Kr 1 540
Varemerke: SpyCam PRO
USB-lader med WiFi Spionkamera for diskret overvåkningDette tilbyr den ultimate kombinasjonen av skjult kameraovervåkning og praktisk funksjonalitet, med en USB-lader utstyrt med et diskret spionkamera. Designet som en vanlig USB-lader, er dette spionkameraet usynlig for det blotte øye, med linsen i..
Kr 1 990
Eks. MVA:Kr 1 592
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)