Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

SpyCam PRO

SpyCam PRO er en serie av skjulte kameraer med WiFi eller uten WiFi med bra kvalitet. SpyCam PRO Kameraene med WiFi utmerker seg i mangfoldige funksjoner som kan styres via app på smarttelefon og nettbrett. Noen modeller fungerer med app-en "TinyCam" og nye modeller kommer med "TinyCam Pro". Vær oppmerksom på oppsetts instruksjoner i bruksanvisningen hvilken app du skal laste ned fra App Store eller Google Play.


Spycam PRO kameraer er designet for å skjule seg slik at ingen andre legger merke til. De fleste spycam er kamuflert som hverdagslige gjenstander som for eksempel værstasjon med kamera, kamera-penn, kaffekopp med kamera eller hvilken som helst gjenstand. Noen av disse gjenstandene er fungerende elektro forbruksvarer som gir fordel i henhold til strømforsyning for det selve spycam. Prinsipiell kan man dele sånne skjulte kameraer i to hovedkategorier: wifi spy cam som kan sende live video, og dvr (digital videoopptaker) som lagrer video til lagringsenhet. Vi har et stort sortiment av spy cam med forskjellige funksjoner. Vi har både skjulte kameraer med WiFi og små videoopptakere med video-innspilling. 


Vis:
Sorter etter:

Minikamera for skjult innbygging

Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkameraet kan ..

Kr1.620,00 Eks. Mva: Kr1.296,00

Spionkamera spy cam i USB lader

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kam..

Kr1.699,00 Eks. Mva: Kr1.359,20

Sportslig solbrille med HD kamera

Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har me..

Kr1.500,00 Eks. Mva: Kr1.200,00

Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel -35% Utsolgt

Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel

Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera med bevegelsesaktivert videoopptak med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer ti..

Kr1.995,00 Kr1.296,00 Eks. Mva: Kr1.036,80

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . M..

Kr1.850,00 Eks. Mva: Kr1.480,00

Værstasjon med skjult Wi-Fi kamera

Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android tel..

Kr2.650,00 Eks. Mva: Kr2.120,00

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjon..

Kr1.999,00 Eks. Mva: Kr1.599,20

Loading...
Loading...
Loading...