Produkter
Your Cart

SpyCam PRO

SpyCam PRO er en serie av skjulte kameraer med WiFi eller uten WiFi med bra kvalitet. SpyCam PRO Kameraene med WiFi utmerker seg i mangfoldige funksjoner som kan styres via app på smarttelefon og nettbrett. Noen modeller fungerer med app-en "TinyCam" og nye modeller kommer med "TinyCam Pro". Vær oppmerksom på oppsetts instruksjoner i bruksanvisningen hvilken app du skal laste ned fra App Store eller Google Play.

Spycam PRO kameraer er designet for å skjule seg slik at ingen andre legger merke til. De fleste spycam er kamuflert som hverdagslige gjenstander som for eksempel værstasjon med kamera, kamera-penn, kaffekopp med kamera eller hvilken som helst gjenstand. Noen av disse gjenstandene er fungerende elektro forbruksvarer som gir fordel i henhold til strømforsyning for det selve spycam. Prinsipiell kan man dele sånne skjulte kameraer i to hovedkategorier: wifi spy cam som kan sende live video, og dvr (digital videoopptaker) som lagrer video til lagringsenhet. Vi har et stort sortiment av spy cam med forskjellige funksjoner. Vi har både skjulte kameraer med WiFi og små videoopptakere med video-innspilling.

Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkameraet kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kamera..
Kr 1620
Eks. MVA:Kr 1296
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1699
Eks. MVA:Kr 1359
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1500
Eks. MVA:Kr 1200
Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel
Utsolgt
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et eksternt minnekort som skal puttes inn i kameraet. kameraet støtter minnekort opptil 32GB. ..
Kr 1995
Eks. MVA:Kr 1596
Varemerke: SpyCam PRO
Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . Med kameramodulen kan du selv bygge ditt eget spionkamera. For eksempel, du kan skjule kameraet bak e..
Kr 1850
Eks. MVA:Kr 1480
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene kan a..
Kr 2650
Eks. MVA:Kr 2120
Varemerke: SpyCam PRO
Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets. Kameralinsen er skjult og umul..
Kr 1999
Eks. MVA:Kr 1599
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)