Produkter
Your Cart

Avlytting

Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200 Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
BURAN 1200 er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. BURAN 1200 har et kom..
Kr 5480
Eks. MVA:Kr 4384
Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med et mobiltelefon SIM-kort. Den fungerer akkurat som en vanlig datamus. Datamusen inneholder en skjult mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til sim-kortet, så hører du lyd og samtale rundt datamusen. Sim-kortet settes inn i d..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Dette er en GSM Spy Bug for direkte romavlytting og GPS sporing. Med dette utstyret har du mulighet til å avlytte et rom og se lokasjon. Romavlytting og sporing styres trådløst via din egen mobiltelefon. Dette er en GSM Bugg enhet som benytter seg av et sim-kort for å overføre lyd via mobilnettverk...
Kr 1680
Eks. MVA:Kr 1344
GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker - Stronic URP GSM K+ GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker - Stronic URP GSM K+
Nyhet
Varemerke: StealthTronic
Dette er en et avansert og profesjonell avlyttingsutstyr som gir muligheter for direkte romavlytting og stemmeaktivert lydopptak. Produktet har GSM funksjon for avlytting og lydsensor for lydaktivert opptak med 8GB internt minne for lagring av lydopptak. Dette produktet er svært effektiv hvis du vil..
Kr 4000
Eks. MVA:Kr 3200
Denne lydforsterkeren er en avstandsavlytter som kan fange opp lyd opptil 100 meter unna. Den har en innebygd kikkert slik at du sikter mot målet. Setter du på hodetelefonen, kan du høre lyder og samtaler innen 100m unna. Den passer perfekt, dersom du vil avlytte samtale på avstand.  ..
Kr 980
Eks. MVA:Kr 784
Lydsender + lydmottaker Avlyttingspakke Lydsender + lydmottaker Avlyttingspakke
Nyhet
Med denne avlyttingspakken kan du avlytte rom eller bil på avstand opptil 500 meter i åpent område eller opptil 300 meter i tett-bebygd strøk. Avlyttingspakken inneholder lydsender med mikrofon og mottaker.  Lydsenderen er liten og kan plasseres i skjule steder. Den er utstyrt med veldig følsom..
Kr 2700
Eks. MVA:Kr 2160
Dette er en fullversjon for mest avansert og profesjonell programvare for mobilovervåkning for iPhone, Android telefoner. Det fins flere forskjellige typer av slik programmer på markeder, men akkurat denne er den eneste programvare som gir mulighet til overvåke chat-aktiviteter i mange forskjellige ..
Kr 4000
Eks. MVA:Kr 3200
Dette er en lydopptaker som er utstyrt med innebygd radiomottaker for hemmelig romavlytting og lydopptak. Dette produktet består av mottaker og sender. Mottakeren fungerer som en opptaker og avspiller med eget internt 8GM minne. Senderen inneholder en mikrofon som fange opp lyd, og overfører til opp..
Kr 2200
Eks. MVA:Kr 1760
Dette er et utmerket og effektivt utstyr for skjult kommunikasjon. Med en liten trådløs øreplugger og en GSM-enhet kan du kommunisere med en annen person i skjul. GSM enheten ligner på et bankkort, og inneholder mikrofon og lydsender. Mikrofonen og lydsenderen fanger opp din stemme og andre lyder i ..
Kr 1400
Eks. MVA:Kr 1120
Varemerke: StealthTronic
StealthTronic GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som andre vanlige skjøteledninger. Avlyttingssystemet fungerer på GSM nettverk, og bruker et vanlig standar..
Kr 7300
Eks. MVA:Kr 5840
Veggmikrofon for romavlytting - Avansert Veggmikrofon for romavlytting - Avansert
Nyhet
Dette romavlyttingsutstyret har høy sensitiv mikrofon, og gir mulighet til å avlytte lyd og samtale som foregår på den andre siden av rom. Avlyttingsutstyret har også mulighet for lydopptak. Utstyret kommer med to type av mikrofoner for vegg og hull, og lar deg lytte til hva som blir sagt på den and..
Kr 2750
Eks. MVA:Kr 2200
WiFi Romavlytter-Lydopptaker i skjøteledning - SALYUT
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
SALYUT er et WiFi avlyttingsutstyr som er skjult i en skjøteledning. Produktet er et profesjonelt lytteutstyr for direkte romavlytting og skjult lydopptak. SALYUT fungerer med WiFi og kan sende lyd til mobil. Du kan avlytte rom og høre på lydopptak helt trådløst via en app på mobil. Appen kan l..
Kr 6990
Eks. MVA:Kr 5592
WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader - MRIYA WiFi WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader - MRIYA WiFi
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
MRIYA WiFi er et diskret og trådløst romavlyttings utstyr med mulighet for lydopptak. Avlyttingsenheten er godt skjult i en velfungerende 5V USB-lader. Avlyttingsutstyret benytter seg av et lokalt WiFi-nettverk for å sende lyd over nettet. Romavlytteren inneholder også lydopptaker med 32GB minne hvo..
Kr 4600
Eks. MVA:Kr 3680
WiFi romavlytter-lydopptaker med 20 dagers batteritid WiFi romavlytter-lydopptaker med 20 dagers batteritid
Nyhet
Dette er en liten og kraftig WiFi romavlytter med mulighet for lydopptak. Avlyttingsutstyret har et oppladbart batteri med lang batteritid på 20 dager på en lading. De fleste avlyttingsutstyr er basert på GSM og trenger sim-kort, men dette lytteutstyret har WiFi og er veldig enkel i bruk via en app ..
Kr 2470
Eks. MVA:Kr 1976
Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, når dør blir åpnet. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som lar deg avlytte rommet, når du ringer til telefonnummeret som hører til sim-kortet i døralarmen. Alle ..
Kr 890
Eks. MVA:Kr 712
Viser 1 til 15 av 15 (1 sider)

Avlytting av rom via GSM avlyttingsutstyr

For noen år siden brukte man ofte radiofrekvenssendere som løsning for avlytting. Men problemet var jo at disse enhetene fungerer på korte avstander opp til maksimum 1000 meter. Man har funnet ut at GSM-nettverkkan kan brukes for lyd-overføring. Så ble GSM avlyttingsutstyr utviklet. Slik utstyr bruke SIM-kort for å sende lyd over GSM-nettverk. Slik avlyttingsutstyr fungerer som mobiltelefon. det svarer på anrop automatisk, og har mikrofon. Avlyttingsenhet svarer på inngående anrop, og åpne mikrofonen sin, når man ringer telefonnummeret til SIM-kortet som er installert i avlyttingsutstyret. Så man kan lytte til lyd og samtale i rom. Avlytting enhet kan bygges inn i forskjellig ting for eksempel denne datamusen med GSM avlyttingsenhet. Man kan registre såkalt master nummer på avlytting enhet. Hensikten med dette er det at avlytting enheten kan ringe master nummeret automatisk, når lyd detektor i avlyttingsutstyr registrer noen lyd eller samtale. Så på denne måten avlytter man når det fins lyd i rom. Meste avlytting enheter har denne funksjonen som ringer og lar deg avlytte samtaler direkte. Forutsetning er nok GSM signal i rommet hvor skal avlyttingsutstyret plasseres. Avlytting produkter er utstyrt med innebygd oppladbar batteri. Som vanlig kan de holde 4-5 dager i lydaktivert modus eller 10-12 dager i hvilemodus uten aktivert lyddetektor. Men batteritid kan forlenges vesentlig ved å koble avlyttingsenheten til en Powerbank.

GSM avlyttere er svært effektive utstyrer for romavlytting, og de er enkelt å bruke uten noen teknisk erfaring. man trenger bare SIM-kort, og en liste av SMS koder for at avlyttingsutstyret settes opp enkelt via SMS-koder. Vi har gode bruksanvisninger til våre GSM avlytting produkter som følger med. Bestandig letter vi etter nye innovative avlytting utstyrer for å gi våre kunder et godt bredt utvalg.