Produkter
Your Cart

Avlytting

Avlytter med sporing og lydopptak Avlytter med sporing og lydopptak
Salg -20 %
Dette er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. Avlyttingsutstyret har et ..
Kr 4 230 Kr 5 290
Eks. MVA:Kr 3 384
Datamus med GSM avlytter Datamus med GSM avlytter
Salg -50 %
Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med et mobiltelefon SIM-kort. Den fungerer akkurat som en vanlig datamus. Datamusen inneholder en skjult mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til sim-kortet, så hører du lyd og samtale rundt datamusen. Sim-kortet settes inn i d..
Kr 497 Kr 995
Eks. MVA:Kr 398
GSM Bug Romavlytter i skjøteledning GSM Bug Romavlytter i skjøteledning
Salg -40 %
Dette GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som andre vanlige skjøteledninger. Avlyttingssystemet fungerer på GSM nettverk, og bruker et vanlig standard SIM-ko..
Kr 4 380 Kr 7 300
Eks. MVA:Kr 3 504
Lite utstyr til avlytting og sporing Dette er en GSM Spy Bug med GPS sporing designet for diskret avlytting og sporing. Du kan enkelt styre avlytting og sporing via din egen mobiltelefon. Når du ringer til enheten, kan du lytte til lyder og samtaler i rom. Enheten bruker et vanlig sim-kort, og oper..
Kr 1 400
Eks. MVA:Kr 1 120
Denne lydforsterkeren er en avstandsavlytter som kan fange opp lyd opptil 100 meter unna. Den har en innebygd kikkert slik at du sikter mot målet. Setter du på hodetelefonen, kan du høre lyder og samtaler innen 100m unna. Den passer perfekt, dersom du vil avlytte samtale på avstand.  ..
Kr 999
Eks. MVA:Kr 799
Med denne avlyttingspakken kan du avlytte rom eller bil på avstand opptil 500 meter i åpent område eller opptil 300 meter i tett-bebygd strøk. Avlyttingspakken inneholder lydsender med mikrofon og mottaker.  Lydsenderen er liten og kan plasseres i skjule steder. Den er utstyrt med veldig følsom..
Kr 2 800
Eks. MVA:Kr 2 240
Dette er en lydopptaker som er utstyrt med innebygd radiomottaker for hemmelig romavlytting og lydopptak. Dette produktet består av mottaker og sender. Mottakeren fungerer som en opptaker og avspiller med eget internt 8GM minne. Senderen inneholder en mikrofon som fange opp lyd, og overfører til opp..
Kr 2 325
Eks. MVA:Kr 1 860
Dette romavlyttingsutstyret har høy sensitiv mikrofon, og gir mulighet til å avlytte lyd og samtale som foregår på den andre siden av rom. Avlyttingsutstyret har også mulighet for lydopptak. Utstyret kommer med to type av mikrofoner for vegg og hull, og lar deg lytte til hva som blir sagt på den and..
Kr 2 880
Eks. MVA:Kr 2 304
WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging
Nyhet
Dette WiFi-aktiverte avlyttings- og lydopptaksutstyret er skreddersydd for de som ønsker toppkvalitet innen skjult romavlytting og opptak. Den eksterne mikrofonen gir enheten en unik fleksibilitet, slik at du kan tilpasse hvor og hvordan du overvåker og fanger opp lyd. Det er det ultimate verktøyet ..
Kr 4 400
Eks. MVA:Kr 3 520
Dette er et skjult WiFi avlyttingsutstyr i en skjøteledning. Produktet er et profesjonelt lytteutstyr for direkte romavlytting og skjult lydopptak. Lytteutstyret fungerer bruker WiFi til å sende lyd. Du kan avlytte rom og høre på lydopptak helt trådløst via en app på mobil. Appen kan lastes ned..
Kr 6 990
Eks. MVA:Kr 5 592
Dette er et veldig diskret WiFi romavlyttingsutstyr med mulighet for lydopptak. Avlyttingsenheten er godt skjult i en velfungerende 5V USB-lader. Avlyttingsutstyret benytter seg av et lokalt WiFi-nettverk for å sende lyd over nettet. Romavlytteren inneholder også lydopptaker med 32GB minne hvor oppt..
Kr 4 600
Eks. MVA:Kr 3 680
Dette er en liten og kraftig WiFi romavlytter med mulighet for lydopptak. Avlyttingsutstyret har et oppladbart batteri med lang batteritid på 20 dager på en lading. De fleste avlyttingsutstyr er basert på GSM og trenger sim-kort, men dette lytteutstyret har WiFi og er veldig enkel i bruk via en app ..
Kr 2 350
Eks. MVA:Kr 1 880
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, når dør blir åpnet. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som lar deg avlytte rommet, når du ringer til telefonnummeret som..
Kr 890
Eks. MVA:Kr 712
Viser 1 til 13 av 13 (1 sider)

Avlyttingsutstyr for Romavlytting og Avlytting på Avstand

Avlyttingsutstyr, også kjent som 'Spy Bug' på engelsk, er trådløst lytteutstyr som kan brukes for avlytting av rom eller bil. Denne teknologien bruker enten 2G/4G mobilnettverk, WiFi eller spesifikke radiofrekvenser for å sende lyd til en mottaker. Det finnes tre hovedtyper av dette utstyret: GSM, WiFi, og avlytting på avstand.

GSM Avlyttingsutstyr: Enkelt Avlyttingsutstyr for Romavlytting via Mobiltelefon

GSM avlyttingsutstyr fungerer ved bruk av et SIM-kort og opererer på enten 2G/GSM eller 4G nettverk, noe som gjør det til et enkelt avlyttingsutstyr for romavlytting via mobiltelefon. Dette utstyret kan også være skjult i hverdagslige gjenstander som en skjøteledning med skjult mikrofon. Enheten kan konfigureres til å ringe et forhåndsbestemt nummer når den oppdager lyd, slik at avlytting av rom kan gjøres enkelt og effektivt med en GSM mikrofon. Disse enhetene er utstyrt med innebygde, oppladbare batterier, som gir forskjellige batteritider avhengig av kapasitet og bruksforhold. GSM avlyttere er svært effektive utstyrer for avlytting, og de er enkelt å bruke uten noen teknisk erfaring. Man trenger bare SIM-kort.

WiFi Avlyttingsutstyr: WiFi Spy mikrofon

I motsetning til GSM, bruker WiFi avlyttingsutstyr et lokalt WiFi-nettverk for avlytting wifi, noe som gjør det til et ideelt valg for avlytting hjemme. Alle WiFi lytteutstyr kan gjøre lydopptak og lagrer enten intern eller på et minnekort, og kan også være skjult i gjenstander som en USB-lader med spy mikrofon. Du trenger en mobilapp installert på din mobil for direkte avlytting og for å høre på opptakene, noe som gir deg full kontroll over avlytting wifi med vår spion mikrofon WiFi. Disse enhetene har eget innebygde batterier som gir fra noen få timer til flere dager i batteritid avhengig av batterikapasitet og bruksforhold.

Avlytting på Avstand: Spion Mikrofon 

Når vi snakker om avlytting på avstand, refererer vi til trådløse lydsendere som gir muligheten til å avlytte et rom eller en bil fra en kort avstand. Dette utstyret, som inkluderer en spion mikrofon, sender lyd fra mikrofonen til en mottaker på en bestemt radiofrekvens, noe som gir stor fleksibilitet for avlytting på avstand uten behov for mobilnett eller WiFi. Denne typen av avlyttingsutstyr fungerer som sambandsradioer. Det er vektig å merke seg at det fins begrensninger i forhold til rekkevidden oftest på noen få hundre meter avhengig av fysiske hindringer i område for eksempel bygninger. Hvis du foretrekker avlytting på avstand, kan du sjekke denne avlyttingspakken.

For å få mer innsikt i avlyttings, les vår omfattende guide til avlyttingsutstyr.

OBS! bruken av slike enheter må være i samsvar med lokale lover og reguleringer.