Produkter
Your Cart

Avlytter med sporing og lydopptak

Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Avlytter med sporing og lydopptak
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varenummer: BU1200
Kr 5 290
Eks. MVA: Kr 4 232

Dette er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. Avlyttingsutstyret har et kompakt design med to sterke magnetfester som gir deg mulighet for å feste enheten på metalloverflater. Dette gir trygg montering og gjør overvåkningsutstyret mer diskret. Lytteutstyret har en 3D MEMS forlengende mikrofon i høy sensitivitet som kan fange opp lyd fra lange avstander. Enheten sender og tar opp klar og fyldig lyd. Batteritid er imponerende med 15 timer i aktiv avlytting eller opptil 6 måneder i standby-modus. 

Direkte avlytting

For direkte avlytting trenger du et vanlig nano sim-kort som puttes inn i enheten (pin-koden på sim-kort må deaktiveres før bruk i enheten). Avlytting går gjennom 2G nettet. Du kan høre lyd og samtaler rundt enheten når du ringer nummeret til sim-koret. Du kan legge inn ditt eget mobilnummer slik at ingen utenom deg kan ringe enheten. Avlytteren har funksjoner for lyd- og bevegelsesaktivering slik at den ringer deg opp når det er lyd i område, eller enheten blir flyttet på. Lyd- og bevegelsesaktivering kan slås av og på ved å sende SMS-koder til enheten.

Sporing av lokasjon

Lytteutstyret gir også mulighet til sporing av lokasjon. Hvis det fins GPS dekning i område, kan du se nøyaktig lokasjon hvor enheten befinner seg. Hvis det ikke fins GPS dekning (for eksempel i underetasje i offentlige garasjer), blir lokasjons informasjon hentet fra en nærstående mobil-basestasjon da vil du se omtrentlig lokasjon. For å få lokasjons informasjon sender man bare en SMS-kode til enheten, så svarer den med en link til kart.

Lydopptak

Avlytteren har også lydopptak med internt 8GB minne. Lydopptak er lydaktivert (VOX), det betyr at opptak blir aktivert kun det er lyd. Følsomheten av lydaktivering kan justeres gjennom programvaren som ligger i minnet. Når du vil høre på opptakene, kobler du enheten til datamaskin gjennom den medfølgende USB-kabelen. Enheten er utstyrt med en spesial USB-port som fungerer kun med den medfølgende USB-kabelen. Man kan ikke bruke noen annen USB-kabel på enheten. Dette forhindrer uvedkommende tilgang på lydfiler.

Slik bruker du utstyret

 • Direkte avlytting: Sett inn et nano-sim-kort i avlytteren, og plasser den i område hvor skal avlyttes. Ring nummeret til sim-kortet, så hører du lyd rundt enheten.
 • Lydopptak: Koble avlytteren til datamaskin gjennom den medfølgende kabelen og kjør programvaren som ligger på minnet. Velg VOS sensitivity (følsomhet på lydaktivering) og Recording quality (lydkvalitet). Sett på knappen, så tar den opp når det er lyd.
 • Lokasjons sporing: Send SMS-koden 999 til nummeret som hører til sim-kortet. Enheten svarer med en link til kart.

Spesifikasjoner:

 • Dimensjon: 5 x 3,5 x 2,5 cm
 • Batteri: Oppladbart 1200 mAh lithium-batteri
 • Lydopptak: 150 timer ved permanent opptak, 4000 timer i standby-modus
 • Avlytting: 15 timer i vedvarende avlytting, 400 timer i standby-modus, 6 måneder i ultra-standby-modus
 • Minne: 8GB internt (plass til 150 timers lydinnspilling)

Pakken inneholder:

 • Avlytter-Opptaker-Tracker
 • Ladekabel

Last ned bruksanvisningen!

Ønsker du å utvide din kunnskap om avlyttingsteknikk? Da bør du absolutt sjekke ut vår grundige veiledning om avlyttingsutstyr.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha