Produkter
Your Cart

Skjult oppbevaring

Smart løsning for å skjule små ting som smykker, diamanter. Du kan også gjemme dine hemmelige notater, som ikke skal komme på avvei. Den ser ut som en hvilken som helst AA-batteri med en høyde på 5 cm og diamanter på 1,4 cm. NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er ..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Denne oppbevaringsboksen ser ut som en hvilken som helst bok. På overflaten ser du en vanlig engelsk ordbok som kan stå i hvilken som helst bokhylle. Boksen er bygget med solid metall, og gir god god plass for hemmelig oppbevaring for dine verdisaker. Den har høyde på 24cm, bredde på 16cm og dybde p..
Kr 415
Eks. MVA:Kr 332
Bolt med hulrom for skjult oppbevaring av småting som diamanter, smykker eller hemmelige notater som ikke skal komme på avveier. Dette er en ny versjon av den gamle sovjetiske KGB "Dead Drop" Bolt. Tidligere brukte KGB denne for å skjule mikrofilm og hemmelige meldinger. Bolten er vanntett, og utsty..
Kr 79
Eks. MVA:Kr 63
Skjult oppbevaringsboks i veggklokke Skjult oppbevaringsboks i veggklokke
Utsolgt
På baksiden av denne veggklokken er en hemmelig oppbevaringsboks plassert. Boksen er stor nok for å legge inn diverse verdisaker som smykker, kontanter, kredittkort, etc. På overflaten ser du ikke mer enn et vanlig veggur, men det fins en hemmelig boks inne i klokken. Innbruddstyv vil ikke lete ette..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)

Dersom du ønsker å oppbevare dine verdisaker som smykker eller hemmelige ting i skjul, er skjulte oppbevaringsbokser er geniale løsninger. Boksene er skjult i forskjellige hverdagslige forbruksgjenstander for eksempel veggklokke, bøker.