Produkter
Your Cart

Tilbud

Avlytter med sporing og lydopptak Avlytter med sporing og lydopptak
Salg -20 %
Dette er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. Avlyttingsutstyret har et ..
Kr 4 230 Kr 5 290
Eks. MVA:Kr 3 384
Datamus med GSM avlytter Datamus med GSM avlytter
Salg -50 %
Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med et mobiltelefon SIM-kort. Den fungerer akkurat som en vanlig datamus. Datamusen inneholder en skjult mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til sim-kortet, så hører du lyd og samtale rundt datamusen. Sim-kortet settes inn i d..
Kr 497 Kr 995
Eks. MVA:Kr 398
GSM Bug Romavlytter i skjøteledning GSM Bug Romavlytter i skjøteledning
Salg -40 %
Dette GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som andre vanlige skjøteledninger. Avlyttingssystemet fungerer på GSM nettverk, og bruker et vanlig standard SIM-ko..
Kr 4 380 Kr 7 300
Eks. MVA:Kr 3 504
LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader
Salg -40 %
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 1 920 Kr 3 200
Eks. MVA:Kr 1 536
Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P
Salg -30 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet har 2 mega-piksler, som sikrer klar video i den høye oppløsningen både på LIVE video og opptak. God..
Kr 2 099 Kr 2 999
Eks. MVA:Kr 1 679
Sportslig solbrille med HD kamera Sportslig solbrille med HD kamera
Salg -30 %
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1 120 Kr 1 600
Eks. MVA:Kr 896
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Salg -30 %
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 2 580 Kr 3 690
Eks. MVA:Kr 2 064
Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router  Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router
Salg -25 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien Cam UltraLife med lang batteritid uten strømtilkobling. Kameralinsen er skjult bak den mørke skjermen til dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app på mobil uansett hvor i verden. Kameraet er utstyrt med nattsyn..
Kr 1 999 Kr 2 680
Eks. MVA:Kr 1 599
Trådløs Spionbrille med WiFi kamera Trådløs Spionbrille med WiFi kamera
Salg -45 %
Dette er en spionbrille med innebygd trådløst kamera som er skjult i et lite hull på en av brillestengene. Kamerabrillen betjenes enkelt trådløst via en app på mobiltelefon. Kameraet inneholder en WiFi-sender, som sender direkte LIVE video til mobil innen 10 meter, slik at direkte bilder kan ses på ..
Kr 756 Kr 1 380
Eks. MVA:Kr 605
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)