Produkter
Your Cart

Personlig sikkerhet

Denne bevegelsemelder med overfallalarmen er det nyeste produktet for personsikkerhet. enheten er utstyrt med 3 funksjoner:PIR-sensor: Den kan oppdager mennesker og dyr, hvis de kommer innen 2 meter avstand fra sensoren, og alarmen vil utløse en høy lyd på 120dB styrke. Overfallalarm: Den utløs..
Kr 435
Eks. MVA:Kr 348
Dog Defence Spray – Bodyguard Dog Defence Spray – Bodyguard
Nyhet
Varemerke: Bodyguard
Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde..
Kr 230
Eks. MVA:Kr 184
Kuttsikker underarmsbeskyttelse Kuttsikker underarmsbeskyttelse
Nyhet
Dette plagget vil beskytte håndledd og hele underarm opp til albuen mot kutt. Underarmsbeskytteren er laget av anti-kutt materiale for å redusere skade med skarpe materialer som kniv, glass, stein osv. Den inneholder innebygd ståltråd. Denne håndledds beskyttelsen passer godt til personer som kan bl..
Kr 395
Eks. MVA:Kr 316
Varemerke: Bodyguard
Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er tes..
Kr 235
Eks. MVA:Kr 188
Varemerke: Bodyguard
Forsvarsspray Bodyguard Knock Out er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Den inneholder rød farge, gel og et spesial stoff som forårsaker kraftig øyne-irritasjon og svir på hud. Angriperen blir blendet. Dette gir deg tid til å komme deg i sikkerhet eller slå ..
Kr 299
Eks. MVA:Kr 239
Sikkerhetspakke - Forsvarsspray, overfallsalarm og underarmsbeskyttelse
Nyhet
Denne pakken gir deg den personlige sikkerheten i tilfelle når du blir utsatt for overfall. Pakken inneholder vår velkjent Bodyguard forsvarsspray, Bodyguard overfallsalarm og 2 stk. av kuttsikker underarmsbeskytter. Selvforsvarssprayen fra Bodyguard er best i test, og gir angripere hud- og øye-irri..
Kr 1200
Eks. MVA:Kr 960
Spion solbriller med speil Spion solbriller med speil
Nyhet
Spion briller har speilglass på innsider langs kantene som lar deg se hva som skjer bek deg. Hvis du ser rett fram, ser du normalt foran deg. Hvis du ser til høyre eller venstre, ser du speilbildet bak deg. Dette er både morsom Spy Gadgets for barn og nyttig for voksene som ønsker å holde øye m..
Kr 165
Eks. MVA:Kr 132
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)

Sjekk vårt produktutvalg innen personlig sikkerhet: forsvarsprayer, overfallsalarmer og kuttsikker plagg