Produkter
Your Cart

Røykvarsler med kamera

Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid
Nyhet
Varemerke: Cam UltraLife
Vi har fått inn en ny modell av skjult kamera i en falsk røykvarsler med mye batterilevetid på 2 år i standby. Skjult kamera i røykvarsleren kan driftes i opptil 30 timer ved permanent videoopptak på høy videooppløsning, eller i opptil 2 år i hivemodus (Standby) uten opptak. Med så lang batteritid t..
Kr 3300
Eks. MVA:Kr 2640
Viser 1 til 1 av 1 (1 sider)

Røykvarsler med spionkamera er et effektiv utstyr for skjult videoopptak

Noen av de mest populære spionkameraer på markedet er røykvarsler med innebygd kamera. Det er et krav på installasjon av røykvarslerutstyr i rom både i private og næringsliv. Så man er vant til å se brannvarslere overalt på tak i rom. Ingen vil være mistenkelig for syn av røykvarslere. Derfor er den beste gjenstanden for å skjule et spionkamera inne, er en falsk røykvarsler. De fleste fungerer ikke som en ekte brannvarsler. En spionrøykvarsler ser ut som en hvilken som hest røykvarsler. De fleste kan filme ved bevegelse slik at opptak startes, når noen kommer inn i rom. Batteritid i hvilemodus i bevegelsesaktivert opptaksmodus er vesentlig lengre enn ved kontinuerlig opptak. Det fins noen som er utstyrt med infrarøde lys noe som gjør mulig til å filme i mørket. Det er flere typer av slik kameraer med ulike videooppløsninger på markedet. Avhengig av hvilken type du velger, vil du oppnå forskjellige overvåkningsresultater.  

Det fins to typer av røykvarslere med skjulte kameraer

  1. DVR versjon: Røykvarslere med enkelt kamera som lagrer opptak til minnekort. Dette er et godt valg, dersom det er nok for deg å se opptakene senere, og det er ikke noen problem for deg å ta ned røykvarsleren hver gang du skal sjekke innspillingene. De fleste støtter minnekort opp til 32GB noe som kan lagre ca. 16 timer videoopptak.

  2. WiFi versjon: Røykvarsler med WiFi kamera fungerer trådløst med en WiFi-router. Det overfører direkte bilde gjennom nettet til se-enheter som smarttelefoner (iPhone, Android), tablet (iPad, Android nettbrett) og PC. For å få direkte overføring trenges en applikasjon installert på mobile enheter. De fleste WiFi kameraer kommuniserer med egen applikasjon. Man åpne applikasjonen på mobil eller PC, så kobler den seg til kameraet, så ser man LIVE video fra rommet hvor røykvarsleren henge på tak. Tilgang til applikasjon er passordbeskyttet.  De fleste støtter bevegelsesaktivert opptak som lagres til minnekort. Det må puttes inn i kamera. Dette er nyttig, hvis man ønsker å ha opptak av aktiviteter i rom. Innspillingene kan ses ifra mobilen eller kan spilles av ifra minnekort, når røykvarsleren kobles til PC.

Hvilken type av røykvarsler med spionkamera kan imøtekomme ditt behov?

Det er avhengig av ditt behov, for eksempel hvor røykvarsleren skal plasseres, hvilket område skal overvåkes, eller om du ønsker å se direkte bilde, ellers om du foretrekker å se opptak i ettertid. Hvis det gjelder overvåkningsområde og plassering, er det viktig å sjekke hvor kameralinsen er plassert i røykvarsleren. Hovedsaklig ligger kameralinser enten på toppen eller på siden av røykvarslere. Det er fordeler og ulemper. Hvis kameralinsen ligger på toppen, filmer det rett ned i rommet, mens sidekameraet gir større synsfelt som best for områder rundt dør, i gang eller i stort rom. Fordelen på sidekamera er større opptaksfelt på siden av rommet, mens ulempe er at den andre siden i rommet ikke er i synsfelt av kameraet. Det vil si at man ikke se lenger, hvis person går til den andre siden av rommet. Hvis det gjelder om WiFi eller DVR versjon, blir ditt valgt avhengig om du vil ha en enkel løsning, hvorved det er nok å se på opptak i ettertid, eller du ønsker direkte videooverføring til din mobil, og ha opptaksfunksjon i tillegg, mens installasjon og oppsett på røykvarsler med WiFi kamera krever litt mer ferdigheter. De fleste røykvarslere med kamera støtter bevegelsesaktivert opptaksmodus, det vil si at den tar opp, hvis det er aktiviteter i rom. Denne funksjonen er batteribesparende slik at kameraet kan være i drift i flere dager. Den andre viktige funksjonen er Night Vision (nattsyn). Ofte skjer ting når rommet er mørkt. Dette må du ha i bakhodet når du velger et produkt. Opptakene fra en enhet uten Night Vision blir helt mørkt.       

En viktig anmerkning om røykvarsel kameraer

Hvis du bruker røykvarselkamera i hjemmet, kontoret eller verkstedet, skal den faktiske fungerende røykvarsleren ikke fjernes fra rommet. En fungerende røykvarsler er et krav. Det kan være mistenkelig å ha to røykvarslere plassert i nærheten av hverandre, men det er mulig å plassere dem i forskjellige områder av rommet for å virke mindre mistenkelige. Hvis dette er ikke mulig, fins det mange andre kameraer som er forkledd gjennom ulike gjenstander som kan passe til skjult filming i rom. For eksempel denne værstasjon med kamera eller klokke med kamera passer godt til kameraovervåkning i skjul.