Produkter
Your Cart

Dirkesett

Dette dirkesett har 12 dirker og 3 stk vridere. I tillegg får du med i pakken en gjennomsiktig øvelseslås med 2 nøkler. Gjennom øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer og øve på dirking. Dette dirkesettet er et nyttig utstyr til deg, hvis du skal øve på dirking eller til hobby.Hvis du besti..
Kr 480
Eks. MVA:Kr 384
Dette universale dirkesettet består av to nøkkelbånd, som inneholder 20 deler til sammen.  Dirkesettet er hendig og lett håndterbart, og kan bæres enkelt i lomme. Hvert bånd har 10 forskjellige deler. Dirkesettet inneholder to ulike typer av dobbeltsidig sett, som kan brukes til dirking på bill..
Kr 250
Eks. MVA:Kr 200
Med dette dirkesett med 24 deler kan du dirke norske og europeiske låser. Settet består av 20 dirker og 4 stk vridere, og kommer i lærtaske. I tillegg får du en  2 stk. gjennomsiktige øvelseslåser med nøkler. Med øvelseslåsene kan du lære hvordan en lås fungerer, og øve på dirking. Treningslåse..
Kr 860
Eks. MVA:Kr 688
James Bond dirkesett, som ligger inne i kredittkort, består av 4 dirker og 1 vrider som enkelt og fort fås ut ved å skyve ut overdelen av under delen. Dette settet er lett i vekt og enkel å ta med seg i lomme. Du er et skritt nærmere å dirke opp som James Bond hadde gjort! NB! Sjekk alltid lov..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser
Nyhet
Dette er mest komplett dirkesett pakke som inneholder 32 forskjellige dirker, 5 vinkler og 6 forskjellige treningslåser. Med dette komplette dirkesettet har du best dirkeutstyr som gir deg mulighet til å dirke opp alle typer av sylinderlås og hengelås. Med i pakken får du 6 forskjellige låser: 2 ty..
Kr 1590
Eks. MVA:Kr 1272
Lommekniv dirkesett Lommekniv dirkesett
Nyhet
Dette er et dirkesett i lommekniv med 6 forskjellige dirker som er laget av solid rustfritt stål. Dirkesettet lommekniven er praktisk og lett i vekt, og kan tas med i lomme. Dirkesettet har mest effektive dirker inkludert en vrider. Dette håndterbare dirkeutstyret gir deg mulighet til å åpne låser. ..
Kr 430
Eks. MVA:Kr 344
Profesjonell elektrisk dirkepistol som fungerer med oppladbar batteri. Batteriet lades opp via en lader som følger med i pakken. Dirking med dette er mye lettere enn manuelle dirkesett. Pakken inneholder:Dirkepistol med 2 holdere22 dirkeblader2 stk. vridereLader NB! Sjekk alltid lovlige brukso..
Kr 1250
Eks. MVA:Kr 1000
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)

Har du behov på utstyr for å dirke opp lås?


Vi har forskjellige dirkesett med forskjellige typer av dirkenåler. Noen av våre dirkesett kommer med treningslåser. Vi har også elektrisk og manuell dirkepistol. Dirkesett er utstyr for å få opp en lås uten nøkkel. Du kan bruke dirkeutstyr for å løse opp dør uten nøkkel, dersom du har mistet nøkkelen, og vil ikke ødelegge låsen eller betale mye til låsesmed. Ellers du har dirking som hobby. Merk at du ikke kan låse opp en ødelagte eller rustne låser uansett hvordan du er dyktig på låsdirking. Så sjekk først tilstanden til låsen før du prøver å dirke opp låsen. Hvis du ønsker å øve deg å dirke opp låser, har vi skrevet denne artikkelen om teknikken til låsdirking med dirkesett.  


Hva er låsdirking?

Låsdirking er kunsten for å åpne en lås uten nøkkel ved å manipulere indre komponenter i en lås. Med noen enkle dirkeutstyr og øvelse og litt tålmodighet kan du låse opp nesten alle typer låser. Noen knytter dirking med innbrudd, men det er en viktig ferdighet for yrket låsesmed. Hvis man lurer på om at dirkesett er lovlig i Norge, så svaret er ja så lenge man har ingen hensikt å bruke dirkeutstyr for kriminelle formål. I noen land som Japan, dirkeutstyr er ulovlig å eie for private personer. Dersom du skal ta med dirkeutstyr til utlandet utenfor Norge, informer deg i forkant om at det er lovlig å eie og bruke dirkesett i landet. Dirkeutstyr brukes også av politiet for å låse opp dører.