Produkter
Your Cart

Andre kameraer

4G Mini nattkamera med lang batteritid 4G Mini nattkamera med lang batteritid
Nyhet
Dette er et 4G-minikamera for trådløs videooverføring via sim-kort. Kameraet bruker et tale- eller data-sim for å overføre video gjennom 4G mobilnettverk. Dette 4G mini-overvåkningskameraet gir deg mulighet for kameraovervåking i område hvor WiFi nettverk ikke er tilgengelig. Det er utstyrt med varm..
Kr 1895
Eks. MVA:Kr 1516
4G sikkerhetskamera for hytte og båthus 4G sikkerhetskamera for hytte og båthus
Nyhet
Ingen WiFi? Null problem Dette 4G sikkerhetskameraet er ideelt for trådløs kameraovervåkning når du reiser eller er i område uten tilgang til WiFi-router. Kameraet er kompatibel med 4G mobilnettverk, og fungerer med et data- eller tale-sim kort. 4G kameraet sender direkte video gjennom 4G-nettet ti..
Kr 1980
Eks. MVA:Kr 1584
Dummy overvåkningskamera med blinkende LED er et utmerket verktøy for å skremme bort innbruddstyver og uvedkommende. Det kan monteres veldig enkelt, inneholder ikke noen ledninger, og ser ut akkurat som et ekte kuppelkamera. Det er umulig å merke om at dette er et falsk overvåkningskamera. Blinkende..
Kr 195
Eks. MVA:Kr 156
Falske overvåkningskameraet er utstyrt med solcellepanel, som lade 2 stk. ladbare AA-bateriet gjennom solenergi på dagslys. Det er vanntett, og kan monteres utendørs ved inngangsdør, garasjeporter osv. Kameraet kan også brukes innendørs. Dummy kameraet inneholder en blinkende LED-lampe, som viser fr..
Kr 385
Eks. MVA:Kr 308
Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm
Utsolgt
Dette inspeksjonskameraet inneholder 4,3" LCD skjerm og kamerakabel som kobles til skjermen. Med inspeksjonskameraet følger med hentekrok, magnet og inspeksjonsspeil som festes på kamerahodet. Kabelen er fleksibel bøybar slik at den kan føres inn i mest krunglete steder, hulrom og bak de fleste over..
Kr 1395
Eks. MVA:Kr 1116
IP kamera utendørs med nattsyn i opp til 25 meter i mørket IP kamera utendørs med nattsyn i opp til 25 meter i mørket
Nyhet
Dette er et IP kamera for utendørs bruk. Overvåkningskameraet er værbestandig, og er designet for å tåle norske værforhold. Du kan se direkte video i full HD via en app på mobil eller på PC. IP-kameraet kan ta opp permanent eller ved bevegelse, hvis det er koblet til NVR (nettverk videoopptaker). Ka..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
Denne reverserer kikkhullet, slik at du kan se hva som befinner seg på andre side av døren i rommet. Kikkehullsreverserer brukes ofte av politiet for å se hva befinner seg innenfor døren for å vurdere situasjoner til rask aksjoner og ha mer kontroll. Det er veldig enkel å bruke. Sett linsen mot dørk..
Kr 400
Eks. MVA:Kr 320
Med dette trådløse pan/tilt overvåkningskameraet kan du overvåke boligen uansett hvor du er i verden via en app på smarttelefon eller nettbrett. Lampen med overvåkningskameraet er utstyrt med smart bevegelsessensor som kan spore enhver bevegelse innen 5 meter, og følge med bevegende objekt gjennom a..
Kr 895
Eks. MVA:Kr 716
Med denne lommelykten med kamera kan du filme og ta stillbilder i stummende mørke. Den fungerer som en fullverdig LED-lommelykt og i tillegg har du mulighet for videoopptak på natt. Kameralinsen ligger ved siden av LED-pæren. Det passer godt til skjult filmopptak, mens du sniker deg omkring i mørket..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Dette produktet er dessverre utsolgt for tiden. Vi har et annet IP overvåkningskamera med solcellepanel her.  Dette er et utendørs IP-kamera med nattsyn og solcellepanel med høy kvalitet. Kameraet er utstyrt med solcellepanel, så slipper du bryderiet med strømkabel. Du kan se direkte bilde..
Kr 1950
Eks. MVA:Kr 1560
Trådløst GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon Trådløst GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon
Utsolgt
Dette kameraet er ikke lenger tilgjengelig. Vi anbefaler disse alternativer:4G sikkerhetskamera med fast strømtilkobling for innadørs og utendørs brukBatteridrevet utendørs 4G overvåkningskamera med solcellepanel4G minikamera   Dette er et trådløst overvåkningskamera med GSM og WiFi m..
Kr 1300
Eks. MVA:Kr 1040
Trådløst utekamera med lyskaster og solcellepanel Trådløst utekamera med lyskaster og solcellepanel
Nyhet
WiFi trådløst utekamera med solcellepanel uten strømtilkobling Utekameraet sender direkte video streaming til mobil slik at du kan se LIVE kamera uansett hvor du er i verden via app-en "CloudEdge" på din mobil. App-en kan lastes ned gratis fra Google Play eller App Store. Du må ha en trådløs WiFi-r..
Kr 2850
Eks. MVA:Kr 2280
Dette er et trådløst Wi-Fi inspeksjonskamera for mobil med fleksibel bøybar kamerakabel for inspeksjon av krunglete steder. Du få se direkte bilde trådløst på mobil og kan ta opp video og stillbilde. Det er kompatibel med iPhone, iPad og Android mobiltelefon/nettbrett. Det er veldig enkel å bru..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Overvåkningskamera uten WiFi bruker SIM-kort for å kunne sende video via 4G mobilnettet. Dette er perfekt løsning til hytta eller andre steder hvor man ikke har WiFi. Hvis du trenger utendørs kamera på hytta uten internett, skal du vurdere dette overvåkningskameraet uten WiFi som fungerer med SIM-ko..
Kr 3240
Eks. MVA:Kr 2592
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)

Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.