Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Person GPS Tracker

Person GPS Tracker
Vis:
Sorter etter:
Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker Nyhet

Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker

Dette er et ett års abonnement til sporingsplattformen for våre GPS trackere. Dette abonnementet gir deg full tilgang på sporingsfunksjoner via en gratis app på mobil (iPhone, iPad, Android telefoner/..

Kr1.200,00 Eks. Mva: Kr960,00

GPS tracker

Dette er en presis GPS tracker som kan brukes både som persons og kjøretøys tracker.  Trackeren sender nøyaktig posisjon via SMS-melding med en link til kart. Når du trykker på kart, kommer Googl..

Kr1.190,00 Eks. Mva: Kr952,00

Mini GPS logger Nyhet

Mini GPS logger

Dette er verdens minste GPS logger som kan lagre rutehistorikk i sitt eget minne. Den trenger ikke noen som helst sim-kort, ikke heler noen form av abonnement som ofte kreves av vanlige GPS trackere. ..

Kr1.200,00 Eks. Mva: Kr960,00

Mini GPS Tracker for person og kjøretøy

Denne Mini GPS trackeren er en liten sporingsenhet som bruker 2G mobilnettverk. Poenget med å ha en slik sporingsenhet, er at den kan plasseres diskret på personer eller i kjøretøy. Det kan være barn,..

Kr1.500,00 Eks. Mva: Kr1.200,00

Mer kontroll i hverdagen med personlig GPS sporing

Hvis du har unge barn, et familiemedlem med demens, eller går mye tur i skog og mark kan personlig GPS tracker være nyttig for deg. En GPS sporer gir deg muligheten til å vite hvor du, eller et kjært familiemedlem befinner seg til enhver tid. Ved å ta i bruk den nye GPS Sporingsteknologien kan du ha mer kontroll i hverdagen hvis noe uheldig skulle skje deg, eller noen av dine nærmeste.

GPS Sporing til demente

Stadig forsvinner personer med demens fra hjem. Eldre personer med demens kan ofte forsvinne uten oppsyn å gå seg vill uten å finne veien hjem igjen. Det hender ofte at de ikke forstår hvor de er. Ved hjelp av GPS brikke kan omsorgsgivere holde øye på sine nærmeste når de er ute og forsikre at ikke noe galt skjer dem.

Hvis du har et familiemedlem med demens kan det være betryggende å bruke GPS sporing. Du kan på denne måten vite hvor din nærmeste befinner seg til enhver tid, og vite at personen kommer seg trygt hjem.

GPS Sporing til Barn

For foreldre med yngre barn kan en GPS sporer være til en ekstra sikkerhet hvis noe uheldig skulle skje. Det kan være betryggende å vite at barnet ditt kommer sikkert hjem fra skoleveien eller ikke forsvinner i parken eller noe annet offentlig sted. Hvis du ønsker å være på den trygge siden i dagens samfunn kan GPS sporing være et godt alternativ.

GPS Sporing til turgående i skog og mark

Forstill deg at du går en tur i skog og mark. Du befinner deg i ukjent terreng og plutselig begynner det å brygge opp til dårlig vær. Det begynner å regne og blåse kraftig. Du mister i imidlertid stien du gikk på og må finne en løsning. Hvis du ikke finner veien tilbake kan en GPS sporer hjelpe deg å bli funnet raskt og sikkert. På denne måten kan GPS sporing være til en ekstra sikkerhet for personer som befinner seg mye i skog og mark.

GPS Sporing til å avsløre utroskap

Hvis du har mistanke om at din ektefelle eller samboer er utro, kan GPS sporing være til hjelp å finne ut sannheten. En liten GPS tracker kan plasseres skjult i bil, reisebagasje eller veske. GPS sporing gir nøyaktig lokasjon hvor person befinner seg i sanntid, og kan loggføre rutehistorikk. Du kan se hvilke lokasjoner personen var i, og hvor lenge han/hun hadde oppholdet seg på hver lokasjon.

En ekstra trygghet

GPS sporingen kan virke som en ekstra trygghet og sikkerhet hvis noe uheldig eller uventet skulle skje. GPS sporing kan passe særlig godt for personer med et familiemedlem med demens, har yngre barn og til personer som går mye i skog og mark og ønsker litt mer kontroll i hverdagen. GPS sporing blir brukt stadig mer i dagens samfunn og det er mange fordeler og ulike bruksområder for denne teknologien.

Man hører stadig kidnapping av barn og voksne. Takket være mediedekning av bortføringer har bevissthet for personlig sikkerhet økt blant folk i de siste årene. GPS sporing av personer kan drives hemmelig eller for personlig sikkerhet. Vi tilbyr GPS enheter som kan brukes til begge anvendelsesområder for personlig sikkerhet og beskyttelse av eget eiendom eller for skjult GPS sporing. De fleste brikkene som brukes for personlig sikkerhet, har kompakte størrelser, så blir battertid noen mindre enn sporingsbikker som er laget for kjøretøy. Når en tracker brukes for hemmelig sporing, er vesker og kofferter de beste valgene for å holde trackeren hemmelig. Uansett hva slags sporing du skal holde på med, kan disse GPS enhetene i denne kategorien gir deg løsningen for person sporing.


Les våre artikler om overvåkning og avlytting
Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

KiEs 13. Sep 2021 0
Hvis du leter etter svar på hvordan avsløre avlytting, hvordan finne ut om huset er avlyttet eller hvordan oppdage skjult kamera, kan du lese videre d...
Les mer
Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

KiEs 24. Oct 2020 0
I Norge er det strenge regler for bruk av kameraovervåkning både for bedrift og privat bruk, og hovedregelen er at personvernet alltid skal ivaretas. ...
Les mer
Overvåkningskamera til bil

Overvåkningskamera til bil

KiEs 08. Apr 2020 0
Har du noen gang opplevd skadeverk og tilgrising på bilen din i offentlig eller din privat parkeringsplass utenfor huset ditt? I det siste ble vi kont...
Les mer
Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

KiEs 12. Feb 2020 0
Opplever du skadeverk på huset og hagen som spraymaling på fasader, knuste vinduer, nedhuggede trær, eller søppeldumping i hagen? I denne artikkelen v...
Les mer
Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

KiEs 02. Oct 2018 0
Hvordan kan jeg finne ut om min mobil er hacket?  Hvis du mistenker om at du er offer for mobilovervåking kan du ta en titt på artikkelen under. I den...
Les mer
8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

KiEs 06. Jun 2018 0
Mistenker du om at din partner er utro?  For å hjelpe deg å avsløre eller utelukke mistanke har vi skrevet denne nyttige artikkelen og satt sammen 8 e...
Les mer
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...