Produkter
Your Cart

Avlytting / Lydopptak

Varemerke: Esonic
Esonic BR-20 er en trådløs lydopptaker til opptak av telefonsamtale på mobiltelefon. Enheten kan ta opp telefonsamtale på begge sider av samtale innen 10 meter avstand fra mobiltelefon. Enheten kan også brukes som en vanlig lydopptaker. Den lagrer opptak med meget bra lydkvalitet. Den innebygde Blue..
Kr 2 190
Eks. MVA:Kr 1 752
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Minnepinne inneholder en spesiell programvare for taleopptak på PC. Programvaren styrer den interne mikrofonen til PC slik at den starter opptak automatisk når det er lyd rundt PC. Den store fordelen med denne programvaren er et at du trenger ikke lenger ekst..
Kr 1 850
Eks. MVA:Kr 1 480
Dette er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. Avlyttingsutstyret har et ..
Kr 5 290
Eks. MVA:Kr 4 232
DETTE PRODUKTET HAR UTGÅTT: Sjekk våre andre avlyttingsutstyr.Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med et mobiltelefon SIM-kort. Den fungerer akkurat som en vanlig datamus. Datamusen inneholder en skjult mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til sim-kortet, så høre..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Varemerke: Esonic
Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB. Opptakeren har meget bra lydkvalitet i 2 forskjellige kvalitetsgrader. Du kan spille inn opptil 288 timer til 8GB minne. Opptakeren er veldig enkelt i bruk. Det er bare å vri knappen på toppen av pennen, så starter opptakeren å ta opp. ..
Kr 2 100
Eks. MVA:Kr 1 680
Varemerke: Esonic
MQ-L500 er en skjult lydopptaker med høy kvalitet innebygd i en nødlader. Med fulladet nødlader vil opptakeren fungere i 150 dager ved lydaktivert opptaksmodus (lydstyrt), eller opptil 14 dager i kontinuerlig opptaksmodus. Powerbanken er utstyrt med magnet slik at du kan feste enheten på enhver ment..
Kr 2 890
Eks. MVA:Kr 2 312
Varemerke: Esonic
Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer ly..
Kr 1 680
Eks. MVA:Kr 1 344
Varemerke: Esonic
Esonic MR-250 er en liten og praktisk diktafon med høy lydkvalitet og mange konfigurasjonsmuligheter. Den har innebygd 8GB internt minne, LCD-Skjerm, og en batterilevetid på omtrent 25 timer. Stemmeopptakeren er velegnet til profesjonell innspilling av samtaler på møter, eller opptak når den er i lo..
Kr 1 580
Eks. MVA:Kr 1 264
Varemerke: Esonic
Esonic SR-600 er en lydopptaker skjult i en moderne armbåndsklokke. Klokken gir deg muligheten til å foreta lydopptak på den mest diskré måte, mens det også fungerer som en vanlig klokke. Med lang batteritid, rikelig lagringsplass og stemmeaktivering, gjør klokken lydopptak enklere og mer praktisk e..
Kr 1 880
Eks. MVA:Kr 1 504
GSM Bug Romavlytter i skjøteledning GSM Bug Romavlytter i skjøteledning
Salg -40 %
Dette GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som andre vanlige skjøteledninger. Avlyttingssystemet fungerer på GSM nettverk, og bruker et vanlig standard SIM-ko..
Kr 4 380 Kr 7 300
Eks. MVA:Kr 3 504
Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult innebygd mikrofon. Dermed kan ingen legge merke til at det blir tatt opp. Minnepinnen spiller samtaler inn i sitt eget minne på 8GB som kan lagre 10..
Kr 680
Eks. MVA:Kr 544
Med denne avlyttingspakken kan du avlytte rom eller bil på avstand opptil 500 meter i åpent område eller opptil 300 meter i tett-bebygd strøk. Avlyttingspakken inneholder lydsender med mikrofon og mottaker.  Lydsenderen er liten og kan plasseres i skjule steder. Den er utstyrt med veldig følsom..
Kr 2 800
Eks. MVA:Kr 2 240
Parabolmikrofonen er et avlyttingsutstyr som muliggjør lytting på avstand. Mikrofonen har en innebygd kikkert som siktes mot målet. Når man setter på hodetelefonene, kan man høre lyder og samtaler på avstand. Den er perfekt for å avlytte samtaler innenfor en radius på 100 meter. Avstandsavlytteren h..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
Dette er en lydopptaker som er utstyrt med innebygd radiomottaker for hemmelig romavlytting og lydopptak. Dette produktet består av mottaker og sender. Mottakeren fungerer som en opptaker og avspiller med eget internt 8GM minne. Senderen inneholder en mikrofon som fange opp lyd, og overfører til opp..
Kr 2 325
Eks. MVA:Kr 1 860
Profesjonell skjult lydopptaker med ekstern mikrofon Profesjonell skjult lydopptaker med ekstern mikrofon
Nyhet
Denne lydopptakeren er en profesjonell enhet designet for å fange opp samtaler og lyder i fremragende kvalitet. Med sin ekstern mikrofon kan opptakeren fange opp lyder og samtaler på lange avstander, selv når de foregår i lavt volum. Mini Lydopptaker for skjult Opptak Takket være lydopptakerens ko..
Kr 2 990
Eks. MVA:Kr 2 392
Dette romavlyttingsutstyret har høy sensitiv mikrofon, og gir mulighet til å avlytte lyd og samtale som foregår på den andre siden av rom. Avlyttingsutstyret har også mulighet for lydopptak. Utstyret kommer med to type av mikrofoner for vegg og hull, og lar deg lytte til hva som blir sagt på den and..
Kr 2 880
Eks. MVA:Kr 2 304
WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging
Nyhet
Dette WiFi-aktiverte avlyttings- og lydopptaksutstyret er skreddersydd for de som ønsker toppkvalitet innen skjult romavlytting og opptak. Den eksterne mikrofonen gir enheten en unik fleksibilitet, slik at du kan tilpasse hvor og hvordan du overvåker og fanger opp lyd. Det er det ultimate verktøyet ..
Kr 4 400
Eks. MVA:Kr 3 520
Dette er et skjult WiFi avlyttingsutstyr i en skjøteledning. Produktet er et profesjonelt lytteutstyr for direkte romavlytting og skjult lydopptak. Lytteutstyret fungerer bruker WiFi til å sende lyd. Du kan avlytte rom og høre på lydopptak helt trådløst via en app på mobil. Appen kan lastes ned..
Kr 6 990
Eks. MVA:Kr 5 592
Dette er et veldig diskret WiFi romavlyttingsutstyr med mulighet for lydopptak. Avlyttingsenheten er godt skjult i en velfungerende 5V USB-lader. Avlyttingsutstyret benytter seg av et lokalt WiFi-nettverk for å sende lyd over nettet. Romavlytteren inneholder også lydopptaker med 32GB minne hvor oppt..
Kr 4 600
Eks. MVA:Kr 3 680
Dette er en liten og kraftig WiFi romavlytter med mulighet for lydopptak. Avlyttingsutstyret har et oppladbart batteri med lang batteritid på 20 dager på en lading. De fleste avlyttingsutstyr er basert på GSM og trenger sim-kort, men dette lytteutstyret har WiFi og er veldig enkel i bruk via en app ..
Kr 2 350
Eks. MVA:Kr 1 880
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, når dør blir åpnet. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som lar deg avlytte rommet, når du ringer til telefonnummeret som..
Kr 890
Eks. MVA:Kr 712
Viser 1 til 21 av 21 (1 sider)

Avlyttingssystemer baserer seg på teknologier som gir mulighet til avlytting eller opptak av samtaler som skjer i et rom eller gjennom mobiltelefon. Når det gjelder telefonavlytting, er snakk om sofistiske programvarer som kjører skjult i mobiltelefoner. Hvis det gjelder fysiske enheter, inneholder de mikrofoner, og er enten forkledd som hverdagslige gjenstander som minnepinne, datamus, ellers de ser ut som en liten boks slik at de kan skjules i rom et eller annet sted for eksempel i en blomstervase, eller de festes med tape under seng eller usynlige plasser. Fysiske avlyttingsutstyr kan deles opp i de to kategoriene:

  1. Romavlytting: Denne kategorien inneholder typer av avlyttingsutstyr som gir mulighet til å lytte til samtale i rom trådløst og i sanntid. De fleste bruker SIM-kort, som overfører lyd gjennom GSM telefonnettverk til en mobiltelefon. Når man ringer til nummer til enhets SIM-kort, blir enhets mikrofon aktivert, så kan man avlytte samtale i rom ifra hvor som helst i verden. For det meste har slike enheter sensible lyd-detektorer som reagerer på lyd i rom, så ringer de eller sender SMS til mobilen din, når noen snakker i nærheten av avlytteren. GSM-avlytrer er meget effektive for direkte romavlytting uavhengig hvor enhet befinner seg i verden. Den andre typen fungerer via trådløs avsender og mottaker slik at lyd sendes av avsender til mottaker over viss frekvens, så kan man høre samtale gjennom mottakers høyttaler. De fleste har rekkevidde mellom 300m og 2000m. Slike trådløse avlyttingsutstyr er effektive, dersom du skal avlytte et rom innen en viss avstand. For eksempel denne romavlytteren kan sende innen 1500 meter.

  2. Skjult lydopptak: Denne gruppen består av enheter som gir mulighet til å ta opp samtale. Opptaker er innebygd i en gjenstand, for eksempel kulepenn eller armbåndklokke. De har innebygd minne hvor samtale lagres i lyd file. Innspillingfiler kan spilles av multimedia programvarer som Media Player på Windows maskiner, eller QuickTime på Mac. Mest effektiv opptaker er noe som blir aktivert, når man snakker, såkalt stemmeaktivert.

Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.