Produkter
Your Cart

WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader

WiFi romavlytter og lydopptaker skjult i USB-lader
WiFi romavlytter og lydopptaker skjult i USB-lader
WiFi romavlytter og lydopptaker skjult i USB-lader
WiFi romavlytter og lydopptaker skjult i USB-lader
WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varenummer: MRW66
Kr 4 600
Eks. MVA: Kr 3 680

Dette er et veldig diskret WiFi romavlyttingsutstyr med mulighet for lydopptak. Avlyttingsenheten er godt skjult i en velfungerende 5V USB-lader. Avlyttingsutstyret benytter seg av et lokalt WiFi-nettverk for å sende lyd over nettet. Romavlytteren inneholder også lydopptaker med 32GB minne hvor opptakene lagres til. Opptaket er lydaktivert slik at den tar opp kun når det er lyd i rom. I tillegg kan enheten sende push-varsel på mobil, når enheten registrer lyd.

WiFi avlytting med opptak

Enheten er godt egnet til diskre avlytting og lydopptak, og fungerer med mobilappen "CamSC Pro". Avlyttingsutstyret gir mulighet til å høre på lyd direkte uten sim-kort, og kan gjøre opptak for å lytte på lydopptakene senere. Opptak sikrer at du ikke går glip av noen lyd. 32GB minnet til enheten gir lagringsplass til 512 timers opptak. Når minnet fylles opp, kan du lagre opptakene i din mobil og slette dem fra minnet via appen. For å høre på lyd direkte, må enheten kobles opp på et WiFi-nettverk som gir WiFi-dekning i området hvor laderen befinner seg.

Kamuflasje gjennom USB-lader

Spy mikrofonen er forkledd som en USB-lader. Den selve laderen fungerer også som en vanlig USB-lader. Avlyttingsenheten kan ikke oppdages selv om man ser nøye på den. Laderen gir fra seg ingen lyd og har ingen lys. Utstyret er designet smart slik at den ikke vekker noen som helst mistanke.

Enkel oppsett og brukervennlig app

Oppsett og bruk av appen er enkel. Du laster ned appen CamSC Pro fra App Store for iPhone/iPad eller fra Google Play for Android telefoner/nettbrett. Deretter setter du laderen inn i stikkontakt, og kobler opp romavlytteren mot ditt WiFi-nettverk via appen. Appen gir mulighet til å lytte på lyd direkte, laste ned opptakene og få push-varsel når enheten oppdager lyd. Med appen har du alle disse funksjonene uansett hvor du befinner deg i verden.

Backup batteri

Produktet er ment å være tilkoblet på strøm-stikkontakt permanent, men det har et internt backup-batteri som sikrer driften i opptil 7 dager i tilfellet noen plugger ut laderen fra stikkontakt.

Egenskaper:

 • App: CamSC Pro
 • Opptak: lydaktivert
 • Direkte avlytting: via 2,4G WiFi (De fleste WiFi-routere har 2,4G WiFi)
 • Lagringsplass for opptak: 32GB internt minne for 512 timers opptakstid. Gamle opptak kan slettes for å frigjøre lagringsplass på minnet
 • Arbeidstid: ubegrenset når laderen er koblet til 220V stikkontakt
 • Backup batteri: 500mAh med opptil 7 dagers batteritid når laderen er frakoblet fra strøm
 • Dimensjon: 9x42x22 cm 

Pakken inneholder:

 • WiFi avlytter i USB-lader
 • Nål

Last ned bruksanvisningen!

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha