Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Om oss

SpyGadgets.no eies og drives av foretaket "PROTECH MONITORING AS", organisasjonsnummer 920 918 514 MVA. Postadressen: Protech Monitoring AS, Postboks 206, 4358 Kleppe.


Vi tilbyr produkter innen kameraovervåkning, avlytting, GPS sporing, boligalarm, preventiv utstyr og personlig sikkerhet. Vi har som mål å skaffe for deg som kunde effektviste produkter som rettferdiggjør dine behøver. Vi har alle produkter på eget lager i Norge, og varene sendes hurtig og direkte fra lageret vårt. Våre kunder består av private personer, bedrifter, sikkerhetsbyråer, private etterforskere og sikkerhetsvakter.  


Vi bestreber oss på god produktkvalitet, og har teknisk bakgrunn med kompetanse og ekspertise innen overvåkningsutstyr. Vi tilbyr deg som kunde profesjonell og konfidensiell support. For oss er konfidensialitet veldig viktig slik at du skal føle deg trygg, når du handler i vår nettbutikk. Vi er pålagt taushetsplikt i alle ledd. Alle forsendelser fra oss kommer i nøytral emballasje, og avsender på pakke er alltid oppgitt til å være Protech Monitoring AS, og ikke SpyGadgets.no. 

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: