Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Om oss

SpyGadgets.no eies og drives av foretaket "PROTECH MONITORING AS", organisasjonsnummer 920 918 514 MVA. Postadressen: Postboks 206, 4358 Kleppe. E-post: post@spygadgets.no


Vi tilbyr produkter innen overvåkning og avlytting som spionkameraer (skjulte kameraer), avlyttingsutstyr, skjulte lydopptakere, GPS sporing, boligalarm, detektorer osv. Vi har som mål å skaffe for deg som kunde effektviste produkter som rettferdiggjør dine behøver. Vi har alle produkter på eget lager i Norge, og varene sendes direkte fra vårt lager. Våre kunder består av private personer, bedrifter, offentlige institusjoner, sikkerhetsbyråer, private etterforskere og sikkerhetsvakter.  


Vi bestreber oss på god produktkvalitet, derfor har vi en streng kvalitetsikring på alle våre produkter. Vi har teknisk bakgrunn med kompetanse og ekspertise innen overvåkningsutstyr og sikkerhet. Vi tilbyr deg som kunde profesjonell og konfidensiell support. For oss er konfidensialitet veldig viktig, og du skal føle deg trygg, når du handler i vår nettbutikk. Vi er pålagt taushetsplikt i alle ledd. Alle forsendelser fra oss kommer i nøytral emballasje, og avsender på pakken er alltid oppgitt til å være Protech Monitoring AS, og ikke SpyGadgets.no. Alle varer sendes hurtig og direkte fra eget lager.


Bruk av skjulte overvåknings- og avlyttingsutstyr: Du kan fritt kameraovervåke ditt eget hus og egen eiendom. Men du kan ikke overvåke fellesområder, naboers eiendom eller offentlig vei osv. Kameraer som ikke er fastmonterte, kan man som hovedregel bruke fritt. For å offentliggjøre opptak, må man få samtykke fra vedkommende. Hvis det gjelder om avlytting og skjult samtaleopptak, er det lov så lenge du selv er deltaker i samtalen, men det skal også være et formål med lydopptak og avlytting.

Loading...
Loading...