Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Om oss

SpyGadgets.no eies og drives av foretaket "PROTECH MONITORING AS", organisasjonsnummer 920 918 514 MVA. Postadressen: Postboks 206, 4358 Kleppe. E-post: post@spygadgets.no


Vi tilbyr produkter innen spionutstyr som spionkameraer (skjulte kameraer), avlyttingsutstyr, skjulte lydopptakere, programvarer for avlytting av mobiltelefoner og datamaskiner, GPS sporing, anti-avlytting. Vi har som mål å skaffe for deg som kunde nyste og effektviste produkter som rettferdiggjør dine behøver. Vi har alle produkter på eget lager i Norge, og varene sendes direkte fra vårt lager.


Vi bestreber oss på god produktkvalitet, derfor vi har en streng kvalitetsikring på alle våre produkter. Vi har teknisk bakgrunn med kompetanse og ekspertise innen avlytting og overvåkningsutstyr. Så vi tilbyr deg som kunde profesjonell og konfidensiell support. For oss er konfidensialitet veldig viktig, og du skal føle deg trygg, når du handler i vår nettbutikk. Alle varer sendes direkte fra eget lager, hurtig og diskré. Alle bestillinger blir sendt med nøytralt avsendernavnet.


Bruk av overvåknings- og avlyttingsutstyr: Du kan fritt kameraovervåke ditt eget hus og egen eiendom. Men du kan ikke overvåke fellesområder, naboers eiendom eller offentlig vei osv. Kameraer som ikke er fastmonterte, kan man som hovedregel bruke fritt. For å offentliggjøre opptak, må man få samtykke fra vedkommende. Hvis det gjelder om avlytting og skjult samtaleopptak, er det lov så lenge man selv er deltaker i samtalen, men det skal også være et formål med avlytting.