Produkter
Your Cart

Om oss

SpyGadgets.no eies og drives av foretaket "PROTECH MONITORING AS", organisasjonsnummer NO920 918 514 MVA. Postboks 206, 4358 Klepp.

SpyGadgets.no er 100% norsk nettbutikk, og varene sendes direkte fra vårt eget lager i Norge. Vi tilbyr produkter innen kameraovervåkning, avlytting, GPS sporing, Anti-overvåkning, preventiv utstyr og personlig sikkerhet. Våre kunder består av private personer og bedrifter. Vårt produktsortiment består av:

Alle våre produkter er kvalitetssikret i henhold til norske og europeiske standarder. Vi tester alle våre produkter grundig for å sikre at de er av høy kvalitet før de går i salg. Mange av produktene er merkevarer av høy kvalitet fra kjente produsenter bl.a. LawMate, Esonic, BodyguardZetta, osv. Du som kunde har 14 dagers returrett fra dagen du mottar varen. Les mer om frakt og retur her!

Vi har teknisk bakgrunn med kompetanse og ekspertise innen overvåkningsutstyr. Vi tilbyr deg som kunde profesjonell og konfidensiell support. For oss er konfidensialitet veldig viktig slik at du skal føle deg trygg, når du handler i vår nettbutikk. Alle forsendelser fra oss kommer i nøytral emballasjer, og avsender på pakke er alltid oppgitt til å være Protech Monitoring AS uten logo. 

Vi har en blogg hvor vi legger ut nyttige artikler. Vi tar opp viktige emner innen overvåkning og sikkerhet, og skriver artikler som gir inngående innsikt i temaene. Les våre artikler her!

OBS! Det er krav å bruke produkter inne lovlige bruksområder. Det er kundens ansvar å bruke våre produkter innen de lovlige bruksområdene.