Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Om oss

SpyGadgets.no eies og drives av foretaket "PROTECH MONITORING AS", organisasjonsnummer 920 918 514 MVA. Postadressen: Postboks 206, 4358 Kleppe. E-post: post@spygadgets.no


Vi tilbyr produkter innen sikkerhet, overvåkning og avlytting. Vi har som mål å skaffe for deg som kunde effektviste produkter som rettferdiggjør dine behøver. Vi har alle produkter på eget lager i Norge, og varene sendes direkte fra vårt lager. Våre kunder består av private personer, bedrifter, sikkerhetsbyråer, private etterforskere og sikkerhetsvakter.  


Vi bestreber oss på god produktkvalitet, derfor har vi en streng kvalitetsikring på alle våre produkter. Vi har teknisk bakgrunn med kompetanse og ekspertise innen overvåkningsutstyr og sikkerhet. Vi tilbyr deg som kunde profesjonell og konfidensiell support. For oss er konfidensialitet veldig viktig, og du skal føle deg trygg, når du handler i vår nettbutikk. Vi er pålagt taushetsplikt i alle ledd. Alle forsendelser fra oss kommer i nøytral emballasje, og avsender på pakken er alltid oppgitt til å være Protech Monitoring AS, og ikke SpyGadgets.no. Alle varer sendes hurtig og direkte fra eget lager.

Loading...
Loading...