Produkter
Your Cart

LawMate

LawMate er en profesjonell produsent for skjulte lyd- og videoovervåkningsutstyr. Med over 25 års historie har LawMate utviklet seg fra et lite selskap til en global virksomhet. Produkter fra LawMate er merkevareprodukter, som blir produsert med høy kvalitets komponenter. Der er alltid noe i utvikling når det gjelder innovasjon og utvikling av både nye og eksisterende produkter. Andre produsenter ofte forsøker å kopiere LawMate produkter. LawMate satser på god produktkvalitet, har en streng kvalitetssikring på alle deres produkter. LawMate tilbyr en rekke digitale videoopptakere som dekker alt innen skjulte kameraer.

Hvorfor skal du velge produkter fra LawMate?

I utgangspunktet finnes det tre kvaliteter av skjulte mini- og overvåkningskameraer på markedet i dag. Det finnes produkter i svært lavt kvalitet. De er egentlig leketøy, og kan ikke anvendes for seriøs kameraovervåkning, men selges ofte som profesjonelt utstyr, og de sikter på noen som ikke forstår forskjellen. Den andre typen av produkter er kjent som forbrukerprodukter. Disse produktene er ofte maskert som utstyr av profesjonell kvalitet, men er i utgangspunktet ikke egnet for langvarig og profesjonell overvåking. Den tredje typen omtales som "Law Enforcement" skjult overvåkningsutstyr som produseres av LawMate. Disse produktene er i høy kvalitet, og egnet for seriøst bruk.

LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi
Nyhet
Varemerke: LawMate
Dette er den nye modellen av LawMate sin kaffekopp med skjult kamera. Denne modellen har WiFi som gir deg mulighet å se på opptak via mobil trådløst uten å berøre kaffekoppen. Gjennom appen PV-CAM Viewer kan du styre kameraet helt trådløst bl.a. se på opptakene, endre innstilling på opptaksoppløsnin..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker
Nyhet
Varemerke: LawMate
Denne pakken er en perfekt løsning for skjult videoopptak. Den inneholder knappe/skruekamera "BU-18Neo" med Full HD videooppløsning og opptaker "PV-500NP" med WiFi funksjoner. Med i pakken følger kontrollkabel, diverse skjorteknapper og skruer. Du finner alle nødvendige utstyr i denne pakken for pro..
Kr 6250
Eks. MVA:Kr 5000
LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-900EVO3 er et skjult kamera innebygd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Den gir perfekt mulighet til å ta opp video i skjul i nesten alle steder og situasjoner. Kameralinsen er plassert inne i et litte hul på toppen av smarttelefonen. Det kamuflerte kameraet i mobiltelefone..
Kr 4850
Eks. MVA:Kr 3880
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 3200
Eks. MVA:Kr 2560
LawMate PV-CS10i - USB ladestasjon med skjult WiFi kamera LawMate PV-CS10i - USB ladestasjon med skjult WiFi kamera
Nyhet
Varemerke: LawMate
Dette er PV-CS10i produsert av LawMate som er kjent produsent for å lage skjulte kameraer i høy kvalitet. Dette er et veldig effektivt WiFi-spionkamera som er skjult i en USB-ladestasjon. Spionkameraets kameralinsen er montert inne i et hull plassert under USB-portene. Den ser ut som en vanlig USB-l..
Kr 3890
Eks. MVA:Kr 3112
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
Nyhet
Varemerke: LawMate
PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en beveg..
Kr 2590
Eks. MVA:Kr 2072
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2490
Eks. MVA:Kr 1992
LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-WT20W er en velfungerende smartklokke med WiFi kamera som kan filme i Full HD 1080P med lyd. På siden av smartklokken ligger kameralinsen godt skjult i et lite hull slik at du kan ta opp hemmelige videoer i den optimale posisjon og vinkel. Linsen er godt skjult slik at ingen vil legge mer..
Kr 3750
Eks. MVA:Kr 3000
Varemerke: LawMate
LawMate RD-30 er en detektor med høy følsomhet til å finne skjult kamera, avlyttingsutstyr. Den er liten og effektiv. Detektoren er utstyrt med en sensitiv RF-deteksjons enhet som kan detektere frekvenssignaler mellom 20MHZ og 6GHZ. I tillegg til radiofrekvens deteksjonen kan enheten finne skjulte k..
Kr 2390
Eks. MVA:Kr 1912
LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med komponenter med høy kvalitet. Dette WiFi spionkameraet er robust, driftssikker og har utmerket bra kvalit..
Kr 3850
Eks. MVA:Kr 3080
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)