Produkter
Your Cart

LawMate

LawMate er en profesjonell produsent for skjulte lyd- og videoovervåkningsutstyr. Med over 25 års historie har LawMate utviklet seg fra et lite selskap til en global virksomhet. Produkter fra LawMate er merkevareprodukter, som blir produsert med høy kvalitets komponenter. Der er alltid noe i utvikling når det gjelder innovasjon og utvikling av både nye og eksisterende produkter. Andre produsenter ofte forsøker å kopiere LawMate produkter. LawMate satser på god produktkvalitet, har en streng kvalitetssikring på alle deres produkter. LawMate tilbyr en rekke digitale videoopptakere som dekker alt innen skjulte kameraer.

Hvorfor skal du velge produkter fra LawMate?

I utgangspunktet finnes det tre kvaliteter av skjulte mini- og overvåkningskameraer på markedet i dag. Det finnes produkter i svært lavt kvalitet. De er egentlig leketøy, og kan ikke anvendes for seriøs kameraovervåkning, men selges ofte som profesjonelt utstyr, og de sikter på noen som ikke forstår forskjellen. Den andre typen av produkter er kjent som forbrukerprodukter. Disse produktene er ofte maskert som utstyr av profesjonell kvalitet, men er i utgangspunktet ikke egnet for langvarig og profesjonell overvåking. Den tredje typen omtales som "Law Enforcement" skjult overvåkningsutstyr som produseres av LawMate. Disse produktene er i høy kvalitet, og egnet for seriøst bruk.

Varemerke: LawMate
Dette er den nye modellen av LawMate sin kaffekopp med skjult kamera. Denne modellen har WiFi som gir deg mulighet å se på opptak via mobil trådløst uten å berøre kaffekoppen. Gjennom appen PV-CAM Viewer kan du styre kameraet helt trådløst bl.a. se på opptakene, endre innstilling på opptaksoppløsnin..
Kr 3 600
Eks. MVA:Kr 2 880
Varemerke: LawMate
Denne pakken er en perfekt løsning for skjult videoopptak. Den inneholder knappe/skruekamera "BU-18Neo" med Full HD videooppløsning og opptaker "PV-500NP" med WiFi funksjoner. Med i pakken følger kontrollkabel, diverse skjorteknapper og skruer. Du finner alle nødvendige utstyr i denne pakken for pro..
Kr 6 250
Eks. MVA:Kr 5 000
Varemerke: LawMate
LawMate PV-900EVO3 er et skjult kamera innebygd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Den gir perfekt mulighet til å ta opp video i skjul i nesten alle steder og situasjoner. Kameralinsen er plassert inne i et litte hul på toppen av smarttelefonen. Det kamuflerte kameraet i mobiltelefone..
Kr 4 850
Eks. MVA:Kr 3 880
LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader
Salg -40 %
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 1 920 Kr 3 200
Eks. MVA:Kr 1 536
Varemerke: LawMate
Dette er PV-CS10i produsert av LawMate som er kjent produsent for å lage skjulte kameraer i høy kvalitet. Dette er et veldig effektivt WiFi-spionkamera som er skjult i en USB-ladestasjon. Spionkameraets kameralinsen er montert inne i et hull plassert under USB-portene. Den ser ut som en vanlig USB-l..
Kr 3 890
Eks. MVA:Kr 3 112
Varemerke: LawMate
PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en beveg..
Kr 2 590
Eks. MVA:Kr 2 072
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2 490
Eks. MVA:Kr 1 992
Varemerke: LawMate
LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med komponenter med høy kvalitet. Dette WiFi spionkameraet er robust, driftssikker og har utmerket bra kvalit..
Kr 3 850
Eks. MVA:Kr 3 080
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Salg -30 %
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 2 580 Kr 3 690
Eks. MVA:Kr 2 064
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)