Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus

Skjult kamera i datamus

Mest effektiv skjult kamera med smart kamuflasje som datamus

PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Spionkamera er kamuflert i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er mulig å ta stillbilder også. Video- og stillbildeopptak utløses via bevegelse siden kameraet er utstyrt med en bevegelse-sensor (PIR). Det tar opp når det er bevegelse i rommet. Opptakene lagres til et eksternt minnekort. På grunn av den smarte kamuflasjen er det ikke mulig å oppdage spy kameraet. Datamusen kan stå på en pult, og er meget effektiv for hemmelig filming på kontor eller hjemmet.

NB! Enheten fungerer ikke som en vanlig datamus. Den er kun et skjult kamera.

Diskret kamera

LawMate Pv-MU10 inneholder hidden cam med en bitte liten kameralinse som er skjult inne i et bitte lite hull plassert på fronten av datamusen. Dette er et meget effektiv spycam for skjult opptak hjemme eller på kontor.

Driftssikkert med høy kvalitet opptak

LawMate PV-MU10 har 5 megapiksler kamera som gjør det mulig å filme valgfritt i HD 720P eller VGA. Lyd er med på videoopptak.

Bevegelsesaktivert opptak

PIR-sensoren kan oppdage bevegelse innen 5 meter og utløse opptak automatisk. Det stopper opptak når det ikke fins aktiviteter lenger. Ved bevegelsesaktivert opptak sparer du på minne og slipper du å gå gjennom timevis av opptak hvor det ikke skjedde noe.

Enkel i bruk

Betjening av dette spy kameraet er enkelt. Bare velg typen av opptak (stillbilde eller video) og oppløsningen (HD 720P eller VGA), deretter slå på enheten.

Sikker Lagring

Opptak lagres til et mikro sd-kort (8GB kort følger med i pakken). Opptakene kan overføres til datamaskin når datamusen blir koblet til datamaskinen via USB-kabelen. Kameraet støtter mikro sd-kort i opptil 32 GB. Med et 32GB sd-kort kan kameraet lagre 8 timer av videoopptak i HD 720P og 17 timer i VGA. Video lagres i AVI format og bilde i JPG. Video/bilde kan åpnes gjennom hvilken som helst avspiller.

Lang batteritid

LawMate PV-MU10 er utstyr med et ladbart Li-ion batteri. Det vil holde kameraet i drift på 7 dager på en lading. Du kan også koble datamusen til USB-port på datamaskin via USB-kabelen (følger med), så vil enheten fungere hele tid med ubegrenset batterilevetid.

Eksternt IR for nattopptak

Du kan bruke en ekstern IR-enhet som tilleggsutstyr for nattopptak. IR-enheten kan plasseres ved siden av datamusen, og kan gi mulighet til kameraet for å ta opp i mørke i opptil 8 meter. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

Med i pakken:

  • Skjult kamera i datamus
  • 8GB mikro sd-kort
  • Ladbart Li-ion batteri
  • USB-kabel
  • Bruksanvisning både på norsk og engelsk

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på engelsk!

Klikk her for å laste ned produkts spesifikasjonen!

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Merke: LawMate
  • Varenummer: PV-MU10
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr2.650,00
  • Eks. Mva: Kr2.120,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...