Produkter
Your Cart

LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus

LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varemerke: LawMate
  • Varenummer: PV-MU10
Kr 2 590
Eks. MVA: Kr 2 072

Tilvalg

PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en bevegelse-sensor (PIR). Det tar opp kun når det er bevegelse i rommet. Opptakene lagres til et eksternt minnekort. På grunn av den smarte kamuflasjen er det ikke mulig å oppdage spy kameraet. Datamusen kan stå på en pult ved siden av en datamaskin, og er meget effektiv for hemmelig filming på kontor eller hjemmet.

NB! Enheten fungerer ikke som en vanlig datamus. Den er kun et skjult kamera.

Diskret kamera

LawMate Pv-MU10 inneholder hidden cam med en bitte liten kameralinsen som er skjult inne i et lite hull på fronten av datamusen. Det er ikke mulig å oppdage kameraet. Dette er et meget effektiv spycam for skjult opptak hjemme eller på kontor.

Driftssikkert med høy kvalitet

LawMate PV-MU10 er designet og produsert av LawMate som er skjent å utvikle skjulte kameraer i meget høy kvalitet. PV-MU10 har 5 megapiksler kamera som gjør det mulig å filme valgfritt i HD 720P eller VGA. Lyd er med på videoopptak.

Bevegelsesaktivert opptak

PIR-sensoren kan oppdage bevegelse innen 5 meters avstand og utløse opptak automatisk. Det stopper opptak når det ikke er noen aktivitet. Ved bevegelsesaktivert opptak sparer du på minne og slipper du å gå gjennom timevis av opptak hvor det ikke skjedde noe.

Enkel i bruk

Betjening av dette spy kameraet er enkelt. Bare velg typen av opptak (stillbilde eller video) og oppløsningen (HD 720P eller VGA), deretter slå på opptak. Hvis spionkameraet skal ta opp i lengere tid utover batteritiden, kan du koble datamusen til datamaskin via en USB-kabel og spå på kameraet. Når du skal hente ut videoopptakene, slå av kameraet og ta ut minnekortet og sette inn på datamaskin, eller koble datamusen direkte til datamaskin.  

Sikker Lagring

Opptak lagres til et mikro sd-kort (8GB kort følger med i pakken). Opptakene kan overføres til datamaskin når datamusen blir koblet til datamaskinen via USB-kabelen. Kameraet støtter mikro sd-kort i opptil 32 GB. Med et 32GB sd-kort kan kameraet lagre 8 timer av videoopptak i HD 720P og 17 timer i VGA. Video lagres i AVI format og bilde i JPG. Video/bilde kan åpnes gjennom hvilken som helst avspiller både på PC og Mac.

Lang batteritid

LawMate PV-MU10 er utstyr med et ladbart Li-ion batteri. Det vil holde kameraet i drift i opptil 7 dager på en lading. Du kan også koble datamusen til USB-port på datamaskin via USB-kabelen (følger med), så vil enheten fungere hele tid med ubegrenset batterilevetid.

Eksternt IR for nattopptak

Du kan bruke en ekstern IR-enhet som tilleggsutstyr for nattopptak. IR-enheten kan plasseres ved siden av datamusen, og kan gi mulighet til nattopptak i opptil 8 meter i mørket rom. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

Med i pakken:

  • Skjult kamera i datamus
  • 8GB mikro sd-kort
  • Ladbart Li-ion batteri
  • USB-kabel
  • Bruksanvisning

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på engelsk!

Klikk her for å laste ned produkts spesifikasjonen!

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha