Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid

Nyhet Skjult minikamera til bil og rom

Minikamera med verdens lengste batterilevetid på 120 dager - Automatisk videoopptak ved bevegelse, lyd og vibrasjon

Dette skjulte minikamera er en av våre allsidige enheter for skjult videoopptak. Enheten har mange nyttige funksjoner bl.a. bevegelsedeteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptakmodus. Med denne kjempelange batteritiden kan du slippe permanent strømtilkobling. Dette gir stor fordel, hvor strømuttak ikke tilgjengelig, eller kameraet skal skjules inn i en gjenstand. Den lille størrelsen kombinert med lang batteritid og mange funksjoner gjør dette produktet til beste valg for skjulte videoopptak i forskjellige bruksområdet bl.a. for overvåkning av bil mot hærverk eller dokumentering av tyveri, utroskap eller overgrep.

Zetta Z15 er utstyrt med forskjellige sensor som kan trigge opptak helt automatisk ved bevegelse, lyd og vibrasjon. Videoopptak blir stemplet med klokkeslett og dato slik at du får oversikt hva tid var aktiviteter eller lyd i omgivelse. Z15 er utviklet av Zetta som er mest kjent å lage små minikameraer med høy kvalitet. Det støtter mikro SD-kort opptil 64 (ikke følger med). Med et 64GB kort kan du lagre 64 timer videoopptak i lav bildefrekvens eller 16 timer i høy bildefrekvens.

Takket være de tre utløsende opptakmodusene for bevegelse, lyd vibrasjon og billader kan du bruke minikameraet både for bil og rom. Lyd-styrt opptak er perfekt for skjult opptak av møter eller samtaler. Bevgelsesaktivering brukes ofte for å dokumentere hærverk på bil, eller aktiviteter i rommet. Dette minikamera er robust og veldig enkel i bruk. Den aktiveres med bare en knappetrykk. Det er ingen ekstra programvare som trengs for å overføre opptakene til en datamaskin. Det er bare å koble minikameraet til en hvilken som helst MAC- eller Windows-datamaskin, og kopier opptakene til datamaskin.

 • Bevegelsesaktivert opptak: Enheten inneholder bevegelse-sensor som kan detektere aktiviteter i rom. Videoopptak vil startes automatisk når den oppdager bevegelse.
 • Vibrasjonsaktivert opptak: Enheten inneholder vibrasjon-sensor. Videoopptak vil utløses når den blir flyttet på.
 • Lydaktivert opptak: Enheten inneholder lyd-sensor. Videoopptak vil startes når den oppdager lyd eller samtaler i omgivelse.
 • Forskjellige opptakmuligheter i bil: Enheten kan kobles til billaderuttak, og dermed kan kamera stilles inn i forskjellige opptakmuligheter. For eksempel kan kamera begynner å filme, når man skruer på eller av tenningen i bilen. Se i bruksanvisning for detaljerte beskrivelser om opptakmuligheter i bil.
 • Lang batterilevetid: Enheten inneholder et kraftig ladbart batteri som gir batteritid i opptil 10 timer ved kontinuerlig opptakmodus, og i 120 dager i stand-by (bevegelse-, lyd eller vibrasjonsaktivert modus).
 • Dag/natt opptak: Minikamera kan stilles inn i dag, natt eller automatisk modus tilsvarende lysforhold. Hvis kamera skal ta opp i dagslys, kan det stilles inn i dag-modus. Hvis kamera skal ta opp i område med svakt lys, kan det stilles inn i natt-modus. Hvis kamera skal være på i flere dager, kan det stilles inn i automatisk lysforhold.
 • Tidsstempel som undertekst: Du kan velge om dato/klokkeslett skal legges inn som undertekst på videosnutter. Med tidsstempel får du oversikt hva tid videoene blir lagret.

Populære bruksområder:

 • Diskré sikkerhetskamera til bil- Tar opp gjerningsperson på fersken med å begå hærverk   
 • Diskré videoopptak under bilkjøring  
 • Diskré dokumentering av møter
 • Diskré videoopptak i verksted, på butikk eller hjemmet mot tyveri, utroskap eller overgrep

Pakken inneholder:

 • Zetta Z15
 • 5V lader
 • USB ledning

Klikk her for å laste ned den norske brukermanualen!

Klikk her for å laste ned den engelske brukermanualen!

Klikk her for å laste ned Widget (konfigurasjons programvare) for Windows PC!

Klikk her for å laste ned Widget (konfigurasjons programvare) for Mac!

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: Z15
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.895,00
 • Eks. Mva: Kr1.516,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...