Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid

Skjult minikamera til bil og rom

Minikamera med 120 dager batterilevetid - Automatisk videoopptak ved bevegelse, lyd og vibrasjon

Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptaksmodus. Med denne kjempelange batteritiden kan du slippe permanent strømtilkobling. Dette gir stor fordel når strømuttak ikke tilgjengelig, eller kameraet skal skjules inn i en gjenstand. Den lille størrelsen kombinert med lang batteritid og mange funksjoner gjør dette produktet til det beste valget for skjulte videoopptak i forskjellige bruksområdet bl.a. for overvåkning av bil mot hærverk eller dokumentering av tyveri, utroskap eller overgrep.

Zetta Z15 er utstyrt med forskjellige sensor som kan trigge opptak helt automatisk ved bevegelse, lyd eller vibrasjon. Videoopptak blir stemplet med klokkeslett og dato slik at du får oversikt over når det var aktiviteter eller lyd i omgivelse. Z15 er utviklet av Zetta som er mest kjent å lage små minikameraer med høy kvalitet. Det støtter mikro SD-kort opptil 64. Med et 64GB kort kan du lagre 64 timer videoopptak i lav bildefrekvens eller 16 timer i høy bildefrekvens.

Takket være de tre utløsende opptaksmodusene for bevegelse, lyd vibrasjon og billader kan du bruke minikameraet både for bil og rom. Lyd-styrt opptak er perfekt for skjult opptak av møter eller samtaler. Bevegelsesaktivering brukes ofte for å dokumentere hærverk på bil, eller aktiviteter i rommet. Dette minikameraet er robust og veldig enkel å ta i bruk. Den aktiveres med bare et knappetrykk. Det er ingen ekstra programvare som trengs for å overføre opptakene til en datamaskin. Det er bare å koble minikameraet til en hvilken som helst MAC- eller Windows-datamaskin, og kopier opptakene til datamaskinen.

Eksternt IR for nattopptak

Du kan bruke en ekstern IR-enhet som tilleggsutstyr for nattopptak. IR-enheten kan plasseres i nærheten av Zetta Z15, og kan gi mulighet til minikameraet for å ta opp i mørke i opptil 8 meter. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

Enkel i bruk med ferdig oppsetting

Ved bestilling av dette produktet får du 16GB mikro SD-kort med i pakken og ferdig konfigurert og optimalisert kamera. Vi lader, installerer kortet inn i kameraet og konfigurerer kameraet for beste innstillinger for automatisk opptak ved bevegelse. Når du får minikameraet, er det klar for bruk. Det er bare å slå på opptak. Dersom du ønsker ekstra funksjoner for vibrasjon- og lyd-aktivert opptak eller bruk i bil, gi oss beskjed ved bestilling!

Funksjoner

 • Bevegelsesaktivert opptak: Enheten inneholder bevegelse-sensor som kan detektere aktiviteter i et rom. Videoopptaket vil startes automatisk når den oppdager bevegelse.
 • Vibrasjonsaktivert opptak: Enheten inneholder vibrasjon-sensor. Videoopptaket vil utløses når den blir flyttet på.
 • Lydaktivert opptak: Enheten inneholder lyd-sensor. Videoopptaket vil startes når den oppdager lyd eller samtaler i omgivelse.
 • Forskjellige opptaksmuligheter i bil: Enheten kan kobles til billaderuttak, og dermed kan kamera stilles inn i forskjellige opptaksmuligheter. For eksempel kan kameraet begynner å filme når man skrur på eller av tenningen i bilen. Se i bruksanvisning for detaljerte beskrivelser om opptaksmuligheter i bil.
 • Lang batterilevetid: Enheten inneholder et kraftig ladbart batteri som gir batteritid i opptil 10 timer ved kontinuerlig opptaksmodus, og i 120 dager i stand-by (bevegelse-, lyd eller vibrasjonsaktivert modus).
 • Dag/natt opptak: Minikameraet kan stilles inn i dag, natt eller automatisk modus tilsvarende lysforhold. Hvis kameraet skal ta opp i dagslys, kan det stilles inn i dag-modus. Hvis kameraet skal ta opp i område med svakt lys, kan det stilles inn i natt-modus. Hvis kameraet skal være på i flere dager, kan det stilles inn i automatisk lysforhold.
 • Tidsstempel: Du kan velge om dato/klokkeslett skal legges inn som undertekst på videosnutter. Med tidsstempel får du oversikt hva tid videoene blir lagret.

Klikk her for å laste ned den norske brukermanualen!

Klikk her for å laste ned den engelske brukermanualen!

Klikk her for å laste ned Widget (konfigurasjons programvare) for Windows PC!

Klikk her for å laste ned Widget (konfigurasjons programvare) for Mac!

Populære bruksområder:

 • Diskré sikkerhetskamera til bil- Tar opp gjerningsperson på fersken med å begå hærverk   
 • Diskré videoopptak under bilkjøring
 • Diskré dokumentering av møter
 • Diskré videoopptak i verksted, på butikk eller hjemmet mot tyveri, utroskap eller overgrep

Pakken inneholder:

 • Zetta Z15
 • 16GB micro sd-kort
 • 5V lader
 • USB ledning

OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: Z15
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.795,00
 • Eks. Mva: Kr1.436,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...