Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Zetta

Zetta ble grunnlagt av ingeniører fra Hong Kong. De har spesialiserte seg på utvikling av intelligente mini overvåkningskameraer. Små kameraer fra Zetta har lange batteritid, og kan tilpasses til forskjellige behov. Zetta kamera er det beste valget når man ønsker et kamera som er enkel i bruk med lang batterilevetid, og kan anvendes for overvåkning av et rom eller bil. Strategien til Zetta er å designe og utvikle smarte DVR mini kameraer i god kvalitet til rimelige priser. Zetta bruker komponenter av høy kvalitet for å lage gode mini kameraer. Deres mål er å produsere produkter som er enkel i bruk, i bra kvalitet, og har rimelige priser. Kunder som kjøper Zetta kameraer kan stole på kvalitet, og vil få mye kamera med pengene.Vis:
Sorter etter:
Batteritid Ekstender Utsolgt

Batteritid Ekstender

Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil p..

Kr450,00 Eks. Mva: Kr360,00

Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid Utsolgt

Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid

Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fu..

Kr1.800,00 Eks. Mva: Kr1.440,00

Zetta ZIR32 - Mini nattkamera med 180 dager batterilevetid

Zetta ZIR32 er en av våre mest allsidige enheter med mange nyttige funksjoner for skjult videoopptak. Zetta-ZIR32 er et intelligent minikamera med meget bra nattsyn og varmesøkende sensor som trigger ..

Kr2.790,00 Eks. Mva: Kr2.232,00

Loading...
Loading...
Loading...