Produkter
Your Cart

Zetta

Zetta ble grunnlagt av ingeniører fra Hong Kong. De har spesialiserte seg på utvikling av intelligente mini overvåkningskameraer. Små kameraer fra Zetta har lange batteritid, og kan tilpasses til forskjellige behov. Zetta kamera er det beste valget når man ønsker et kamera som er enkel i bruk med lang batterilevetid, og kan anvendes for overvåkning av et rom eller bil. Strategien til Zetta er å designe og utvikle smarte DVR mini kameraer i god kvalitet til rimelige priser. Zetta bruker komponenter av høy kvalitet for å lage gode mini kameraer. Deres mål er å produsere produkter som er enkel i bruk, i bra kvalitet, og har rimelige priser. Kunder som kjøper Zetta kameraer kan stole på kvalitet, og vil få mye kamera med pengene.

Batteritid Ekstender Batteritid Ekstender
Nyhet Utsolgt
Varemerke: Zetta
Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil powerbanken ikke hjelpe alene, fordi de fleste powerbaker (nødladere) på marketed har overlading-besk..
Kr 450
Eks. MVA:Kr 360
Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Zetta
Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptaksmodus. Med denne kje..
Kr 1800
Eks. MVA:Kr 1440
Zetta Z86 - Minikamera Full HD Zetta Z86 - Minikamera Full HD
Nyhet
Varemerke: Zetta
Diskret Mini Overvåkningskamera til bil Zetta Z86 er et avansert og lite minikamera som kan ta opp video i Full HD i et kompakt og diskret design. Kameraet er utstyrt med en spesial sensor som kan oppdage bevegelse gjennom glass og  gjør at den starter videoopptak automatisk når noen skjer på ..
Kr 2690
Eks. MVA:Kr 2152
Zetta ZIR32 - Mini nattkamera med 180 dager batterilevetid Zetta ZIR32 - Mini nattkamera med 180 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Zetta
Zetta ZIR32 er en av våre mest allsidige enheter med mange nyttige funksjoner for skjult videoopptak. Zetta-ZIR32 er et intelligent minikamera med meget bra nattsyn og varmesøkende sensor som trigger automatisk opptak når den detekterer varmekilder som for eksempel mennesker eller dyr. ZIR32 er den ..
Kr 2790
Eks. MVA:Kr 2232
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)