Produkter
Your Cart

Skjult lydopptak

Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Minnepinne inneholder en spesiell programvare for taleopptak på PC. Programvaren styrer den interne mikrofonen til PC slik at den starter opptak automatisk når det er lyd rundt PC. Den store fordelen med denne programvaren er et at du trenger ikke lenger ekst..
Kr 1 850
Eks. MVA:Kr 1 480
Avlytter med sporing og lydopptak Avlytter med sporing og lydopptak
Salg -20 %
Dette er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. Avlyttingsutstyret har et ..
Kr 4 230 Kr 5 290
Eks. MVA:Kr 3 384
Varemerke: Esonic
Esonic Br-25 er den nyeste modellen for trådløs opptak av mobiltelefonsamtale. Enheten har in-ear hodetelefon med en fleksibel silikonnakkebøyle, som er designet for å sitte komfortabelt rundt nakken. Mobiltelefonsamtale-opptakeren fungerer som en håndfri headset med Bluetooth som lar deg å ringe og..
Kr 2 100
Eks. MVA:Kr 1 680
Varemerke: Esonic
Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB. Opptakeren har meget bra lydkvalitet i 2 forskjellige kvalitetsgrader. Du kan spille inn opptil 288 timer til 8GB minne. Opptakeren er veldig enkelt i bruk. Det er bare å vri knappen på toppen av pennen, så starter opptakeren å ta opp. ..
Kr 2 100
Eks. MVA:Kr 1 680
Varemerke: Esonic
MQ-L500 er en skjult lydopptaker med høy kvalitet innebygd i en nødlader. Med fulladet nødlader vil opptakeren fungere i 150 dager ved lydaktivert opptaksmodus (lydstyrt), eller opptil 14 dager i kontinuerlig opptaksmodus. Powerbanken er utstyrt med magnet slik at du kan feste enheten på enhver ment..
Kr 2 890
Eks. MVA:Kr 2 312
Varemerke: Esonic
Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer ly..
Kr 1 680
Eks. MVA:Kr 1 344
Varemerke: Esonic
Esonic MR-250 er en liten og praktisk diktafon med høy lydkvalitet og mange konfigurasjonsmuligheter. Den har innebygd 8GB internt minne, LCD-Skjerm, og en batterilevetid på omtrent 25 timer. Stemmeopptakeren er velegnet til profesjonell innspilling av samtaler på møter, eller opptak når den er i lo..
Kr 1 580
Eks. MVA:Kr 1 264
Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke
Nyhet
Varemerke: Esonic
Esonic SR-600 er en lydopptaker skjult i en moderne armbåndsklokke. Klokken gir deg muligheten til å foreta lydopptak på den mest diskré måte, mens det også fungerer som en vanlig klokke. Med lang batteritid, rikelig lagringsplass og stemmeaktivering, gjør klokken lydopptak enklere og mer praktisk e..
Kr 1 880
Eks. MVA:Kr 1 504
Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult innebygd mikrofon. Dermed kan ingen legge merke til at det blir tatt opp. Minnepinnen spiller samtaler inn i sitt eget minne på 8GB som kan lagre 10..
Kr 680
Eks. MVA:Kr 544
Dette er en lydopptaker som er utstyrt med innebygd radiomottaker for hemmelig romavlytting og lydopptak. Dette produktet består av mottaker og sender. Mottakeren fungerer som en opptaker og avspiller med eget internt 8GM minne. Senderen inneholder en mikrofon som fange opp lyd, og overfører til opp..
Kr 2 325
Eks. MVA:Kr 1 860
Profesjonell skjult lydopptaker med ekstern mikrofon Profesjonell skjult lydopptaker med ekstern mikrofon
Nyhet
Denne lydopptakeren er en profesjonell enhet designet for å fange opp samtaler og lyder i fremragende kvalitet. Med sin ekstern mikrofon kan opptakeren fange opp lyder og samtaler på lange avstander, selv når de foregår i lavt volum. Mini Lydopptaker for skjult Opptak Takket være lydopptakerens ko..
Kr 2 990
Eks. MVA:Kr 2 392
WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging
Nyhet
Dette WiFi-aktiverte avlyttings- og lydopptaksutstyret er skreddersydd for de som ønsker toppkvalitet innen skjult romavlytting og opptak. Den eksterne mikrofonen gir enheten en unik fleksibilitet, slik at du kan tilpasse hvor og hvordan du overvåker og fanger opp lyd. Det er det ultimate verktøyet ..
Kr 4 400
Eks. MVA:Kr 3 520
Dette er en liten og kraftig WiFi romavlytter med mulighet for lydopptak. Avlyttingsutstyret har et oppladbart batteri med lang batteritid på 20 dager på en lading. De fleste avlyttingsutstyr er basert på GSM og trenger sim-kort, men dette lytteutstyret har WiFi og er veldig enkel i bruk via en app ..
Kr 2 350
Eks. MVA:Kr 1 880
Viser 1 til 13 av 13 (1 sider)

Lydopptaker

Det finnes mange tilfeller der det kan være fristende, og også nødvendig å ta opp samtaler. Noen gjør det av nødvendighet som bevismateriale, mens andre gjør det for moro skyld. Uansett formålet er det viktig å forholde seg til gjeldende lover og regelverk rundt lydopptak av samtaler. Det finnes en rekke forskjellige lydopptakere på markedet, fra de vanlige diktafonene til skjult lydopptaker og mini lydopptaker.

Samtaleopptak via diktafoner

De klassiske diktafoner er mest vanlige lydopptakere. Disse brukes av journalister under intervjuer og av forfattere som tar opp egne notater. Dette er en svært nyttig gjenstand som lar brukeren ta opp pratingen som gjøres slik at de kan bruke dette senere når artiklene skal skrives ned. Da slipper man å bruke tid og krefter på å notere mens man prater, og man kan konsentrere seg om selve samtalen som foregår. Forfattere kommer ofte også på ideer til nye prosjekter, alternative ender til fortellingene, eller nye ideer til plottet underveis som tas opp slik at de husker ideene når de skal skrives ned.

Skjulte lydopptakere

Skjult Lydopptak refereres til skjulte lydopptakere eller mini lydopptakere som kan ta opp lyd og samtaler uten at motparten legger merke til opptak. De fleste er kamuflert i dagligdags gjenstander bl.a. for eksempel minnepinne eller kulepenn. Noen av skjulte lydopptakere er utstyrt med lyd-sensor som aktiverer opptak automatisk når lyd-volum overstiger bestemt lydstyrke såkalt desibel. Dette kalles på engelsk VOX (Voice Operated Exchange) og kan gjerne kalles stemmeaktivert eller stemmestyrt på norsk. Denne typen av opptakere brukes ofte til skjult taleopptak når man ikke har mulighet å starte opptak manuelt eller man ikke er til stede. En skjult lydopptaker kan se ut som nesten hva som helst. Det kan se ut som en minnepenn, en helt vanlig kulepenn, en nødlader som lader telefonen eller en helt vanlig armbåndsklokke. For eksempel Esonic MQ-U300 - stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid på en lading.

Det finnes jo også andre formål der man ikke ønsker at motparten skal være klar over at samtalen blir tatt opp. Nedkjølingseffekten er det man kaller det når en deltager i samtalen er klar over at samtalen blir tatt opp og derfor endrer egne utsagn eller atferd. Dette gjør de i bekymring for at det som blir sagt kan bli brukt mot dem senere, og det skaper frykt og uro. For å unngå denne nedkjølingseffekten finnes det en rekke produkter på markedet for å gjøre opptak av lyd i det skjulte.

Vi har vel alle sett på film der de benytter en såkalt «wire» som i praksis er en skjult lydopptaker festet på personens kropp under klærne. Men det trenger ikke lenger være så komplisert, og det er like enkelt å kamuflere lydopptakeren som noe annet for å unngå å reise mistanke. En skjult lydopptaker kan se ut som nesten hva som helst, og de kan til og med være stemmestyrt. En stemmestyrt lydopptaker starter samtaleopptak når den oppfatter lyd i rommet. Har man denne opptakeren med seg i lomma eller i vesken vil man alltid være sikker på at samtalen blir tatt opp selv om man ikke rekker å finne den frem og starte selve opptaket manuelt.

Dersom man ønsker å utføre romavlytting i sanntid fra avstand og ta opp samtale samtidig finnes det profesjonell lydopptaker med trådløs romavlytting. Utstyret består av en trådløs sender og en mottaker som lar brukeren lytte til samtale, og ta opp samtale. Senderen har en sensitiv mikrofon som kan sende lyd til mottakeren sin i opptil 300 meters avstand. Mottakeren har egen stemmeaktivert lydopptaks funksjon som kan brukes utenom sender, dersom du ønsker å utføre kun lydopptak. Lydopptakeren starter automatisk opptaket idet personene i rommet starter å prate. Opptakene lagres på den skjulte lydopptakeren som har hele 8GB lagringsplass, som vil gi opptil 555 timer opptak avhengig av innstillingene som er brukt. Disse opptakerne brukes ofte av advokater, psykologer eller andre yrker der man har behov for å dokumentere samtaler med klienter.

Lovbestemmelse om samtaleopptak

Datatilsynet informerer at lydopptak av samtaler innebærer blant annet registrering og lagring av personvernopplysninger, og det gjelder former for opptak av samtaler. Hemmelig avlytning eller opptak av andres samtaler er forbudt etter straffeloven §205 første ledd bokstav a, hvilket betyr at man kun kan gjøre samtaleopptak av samtaler man selv er en del av. Man har lov til å benytte romavlytting og annet opptak av lyd dersom det er rettslig grunnlag for lydopptak, de som blir avlyttet har blitt informert, det foregår kun til klare formål, det ikke lagres lenger enn nødvendig, og når informasjonssikkerheten er ivaretatt.

Det er generelt tillatt å ta opp samtale uten samtykke så lenge en av partene i samtalen er klar over opptaket. Dette betyr at du kan ta opp en samtale du deltar i uten å informere den andre parten. Men det kan være begrensninger og unntak, særlig i forhold til personvern og datahåndteringslover.