Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Skjult lydopptak

Skjult lydopptak
Vis:
Sorter etter:
Taleopptak på PC - Voice Logger for Windows -35%

Taleopptak på PC - Voice Logger for Windows

Minnepinne inneholder en spesiell programvare for taleopptak på PC. Programvaren styrer den interne mikrofonen til PC slik at den starter opptak automatisk når det er lyd rundt PC. Den store fordelen ..

Kr1.850,00 Kr1.200,00 Eks. Mva: Kr960,00

Esonic BR-25 - Trådløs opptak av mobiltelefonsamtale

Esonic Br-25 er den nyeste modellen for trådløs opptak av mobiltelefonsamtale. Enheten har in-ear hodetelefon med en fleksibel silikonnakkebøyle, som er designet for å sitte komfortabelt rundt nakken...

Kr2.000,00 Eks. Mva: Kr1.600,00

Esonic MQ-99 - Skjult lydopptaker i penn med 30 dager batterilevetid

Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB. Opptakeren har meget bra lydkvalitet i 2 forskjellige kvalitetsgrader. Du kan spille inn opptil 288 timer til 8GB minne. Opptakeren er v..

Kr1.980,00 Eks. Mva: Kr1.584,00

Esonic MQ-L500 - Skjult lydopptaker i powerbank med 150 dager batterilevetid

MQ-L500 er en skjult lydopptaker med høy kvalitet innebygd i en nødlader. Med fulladet nødlader vil opptakeren fungere i 150 dager ved lydaktivert opptaksmodus (lydstyrt), eller opptil 14 dager i kont..

Kr2.790,00 Eks. Mva: Kr2.232,00

Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid

Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddete..

Kr1.790,00 Eks. Mva: Kr1.432,00

Lydopptaker minnepinne

Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult innebygd mikrofon. Dermed kan ingen legge merke til a..

Kr430,00 Eks. Mva: Kr344,00

Profesjonell lydopptaker med trådløs romavlytting 1 stk igjen

Profesjonell lydopptaker med trådløs romavlytting

Dette er en lydopptaker som er utstyrt med innebygd radiomottaker for hemmelig romavlytting og lydopptak. Dette produktet består av mottaker og sender. Mottakeren fungerer som en opptaker og avspiller..

Kr2.200,00 Eks. Mva: Kr1.760,00

Skjult lydopptaker i armbånd

Et armbånd med skjult lydopptaker som spiller inn lyd. Det er veldig enkelt å ta opp lyd bare med ON/OFF knappen. Opptakeren har 4GB internt minne som har plass til 70 timer innspillingstid. Inns..

Kr540,00 Eks. Mva: Kr432,00

WiFi romavlytter-lydopptaker med 20 dagers batteritid Nyhet

WiFi romavlytter-lydopptaker med 20 dagers batteritid

Dette er en liten og kraftig WiFi romavlytter med mulighet for lydopptak. Avlyttingsutstyret har et oppladbart batteri med lang batteritid på 20 dager på en lading. De fleste avlyttingsutstyr er baser..

Kr2.470,00 Eks. Mva: Kr1.976,00

Lydopptaker

Det finnes mange tilfeller der det kan være fristende, og også nødvendig å ta opp samtaler. Noen gjør det av nødvendighet som bevismateriale, mens andre gjør det for moro skyld. Uansett formålet er det viktig å forholde seg til gjeldende lover og regelverk rundt lydopptak av samtaler. Det finnes en rekke forskjellige lydopptakere på markedet, fra de vanlige diktafonene til skjult lydopptaker og mini lydopptaker.

Samtaleopptak via diktafoner

De klassiske diktafoner er mest vanlige lydopptakere. Disse brukes av journalister under intervjuer og av forfattere som tar opp egne notater. Dette er en svært nyttig gjenstand som lar brukeren ta opp pratingen som gjøres slik at de kan bruke dette senere når artiklene skal skrives ned. Da slipper man å bruke tid og krefter på å notere mens man prater, og man kan konsentrere seg om selve samtalen som foregår. Forfattere kommer ofte også på ideer til nye prosjekter, alternative ender til fortellingene, eller nye ideer til plottet underveis som tas opp slik at de husker ideene når de skal skrives ned.

Skjulte lydopptakere

Skjult Lydopptak refereres til skjulte lydopptakere eller mini lydopptakere som kan ta opp lyd og samtaler uten at motparten legger merke til opptak. De fleste er kamuflert i dagligdags gjenstander bl.a. for eksempel minnepinne eller kulepenn. Noen av skjulte lydopptakere er utstyrt med lyd-sensor som aktiverer opptak automatisk når lyd-volum overstiger bestemt lydstyrke såkalt desibel. Dette kalles på engelsk VOX (Voice Operated Exchange) og kan gjerne kalles stemmeaktivert eller stemmestyrt på norsk. Denne typen av opptakere brukes ofte til skjult taleopptak når man ikke har mulighet å starte opptak manuelt eller man ikke er til stede. En skjult lydopptaker kan se ut som nesten hva som helst. Det kan se ut som en minnepenn, en helt vanlig kulepenn, en nødlader som lader telefonen eller en helt vanlig armbåndsklokke. For eksempel Esonic MQ-U300 - stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid på en lading.

Det finnes jo også andre formål der man ikke ønsker at motparten skal være klar over at samtalen blir tatt opp. Nedkjølingseffekten er det man kaller det når en deltager i samtalen er klar over at samtalen blir tatt opp og derfor endrer egne utsagn eller atferd. Dette gjør de i bekymring for at det som blir sagt kan bli brukt mot dem senere, og det skaper frykt og uro. For å unngå denne nedkjølingseffekten finnes det en rekke produkter på markedet for å gjøre opptak av lyd i det skjulte.

Vi har vel alle sett på film der de benytter en såkalt «wire» som i praksis er en skjult lydopptaker festet på personens kropp under klærne. Men det trenger ikke lenger være så komplisert, og det er like enkelt å kamuflere lydopptakeren som noe annet for å unngå å reise mistanke. En skjult lydopptaker kan se ut som nesten hva som helst, og de kan til og med være stemmestyrt. En stemmestyrt lydopptaker starter samtaleopptak når den oppfatter lyd i rommet. Har man denne opptakeren med seg i lomma eller i vesken vil man alltid være sikker på at samtalen blir tatt opp selv om man ikke rekker å finne den frem og starte selve opptaket manuelt.

Dersom man ønsker å utføre romavlytting i sanntid fra avstand og ta opp samtale samtidig finnes det profesjonell lydopptaker med trådløs romavlytting. Utstyret består av en trådløs sender og en mottaker som lar brukeren lytte til samtale, og ta opp samtale. Senderen har en sensitiv mikrofon som kan sende lyd til mottakeren sin i opptil 300 meters avstand. Mottakeren har egen stemmeaktivert lydopptaks funksjon som kan brukes utenom sender, dersom du ønsker å utføre kun lydopptak. Lydopptakeren starter automatisk opptaket idet personene i rommet starter å prate. Opptakene lagres på den skjulte lydopptakeren som har hele 8GB lagringsplass, som vil gi opptil 555 timer opptak avhengig av innstillingene som er brukt. Disse opptakerne brukes ofte av advokater, psykologer eller andre yrker der man har behov for å dokumentere samtaler med klienter.

Lovbestemmelse om samtaleopptak

Datatilsynet informerer at lydopptak av samtaler innebærer blant annet registrering og lagring av personvernopplysninger, og det gjelder former for opptak av samtaler. Hemmelig avlytning eller opptak av andres samtaler er forbudt etter straffeloven §205 første ledd bokstav a, hvilket betyr at man kun kan gjøre samtaleopptak av samtaler man selv er en del av. Man har lov til å benytte romavlytting og annet opptak av lyd dersom det er rettslig grunnlag for lydopptak, de som blir avlyttet har blitt informert, det foregår kun til klare formål, det ikke lagres lenger enn nødvendig, og når informasjonssikkerheten er ivaretatt.


Tilbakemeldinger fra våre kunder

Les våre artikler om overvåkning og avlytting
Hvordan dirke opp lås

Hvordan dirke opp lås

Admin SpyGadgets.no 20. Jan 2022 0
For å åpne en lås uten nøkkel, trenger man kunnskap på låsdirking og passende dirkesett. Låsdrirking er for mange en hobby, og er en nyttig ferdighet,...
Les mer
Alt du trenger å vite om GPS sporing og GPS tracker

Alt du trenger å vite om GPS sporing og GPS tracker

Admin SpyGadgets.no 18. Nov 2021 0
Denne artikkelen gir deg inngående og detaljerte informasjoner om GPS tracker og teknologien rundt GPS sporing for å sikre at du har all den informasj...
Les mer
Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

Hvordan avsløre avlyttingsutstyr og skjulte kameraer

Admin SpyGadgets.no 13. Sep 2021 0
Hvis du leter etter svar på hvordan avsløre avlytting, hvordan finne ut om huset er avlyttet eller hvordan oppdage skjult kamera, kan du lese videre d...
Les mer
Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

Hvor er kameraovervåkning lov for private personer og bedrifter?

Admin SpyGadgets.no 24. Oct 2020 0
I Norge er det strenge regler for bruk av kameraovervåkning både for bedrift og privat bruk, og hovedregelen er at personvernet alltid skal ivaretas. ...
Les mer
Overvåkningskamera til bil

Overvåkningskamera til bil

Admin SpyGadgets.no 08. Apr 2020 0
Har du noen gang opplevd skadeverk og tilgrising på bilen din i offentlig eller din privat parkeringsplass utenfor huset ditt? I det siste ble vi kont...
Les mer
Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

Utendørs kameraovervåking mot hærverk på hus og hage

Admin SpyGadgets.no 12. Feb 2020 0
Opplever du skadeverk på huset og hagen som spraymaling på fasader, knuste vinduer, nedhuggede trær, eller søppeldumping i hagen? I denne artikkelen v...
Les mer
Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Admin SpyGadgets.no 02. Oct 2018 0
Hvordan kan jeg finne ut om min mobil er hacket?  Hvis du mistenker om at du er offer for mobilovervåking kan du ta en titt på artikkelen under. I den...
Les mer
Loading...
Loading...
Loading...