Produkter
Your Cart

GPS tracker bil

Dette er et ett års abonnement til sporingsplattformen for våre GPS trackere. Dette abonnementet gir deg full tilgang på sporingsfunksjoner via en gratis app på mobil (iPhone, iPad, Android telefoner/nettbrett) og sporingsnettsiden via nettleser på datamaskin. Dette abonnementet gjelder for følgende..
Kr 1 200
Eks. MVA:Kr 960
Dette er en presis og enkel GPS tracker som kan brukes til sporing av kjøretøy og person. Du kan spore både gjennom tekstmelding, app på mobil og nettleser på datamaskin. Det følger vanntett veske for å beskytte trackeren mot vannsprut og høy fuktighet. Det følger også et magnetisk deksel som lar tr..
Kr 1 290
Eks. MVA:Kr 1 032
Dette er en robust og vanntett GPS Tracker som fungerer med 4G nettet. GPS trackeren er utstyrt med 10000 mAh oppladbart lithium batteri med opptil 3 års batteritid. Enheten har en kraftig magnet som fester trackeren på metalloverflate. Trackeren passer perfekt til sporing av bil, bobil, lastebil og..
Kr 2 850
Eks. MVA:Kr 2 280
Dette er verdens minste GPS logger som kan lagre rutehistorikk i sitt eget minne, og er en GPS tracker uten abonnement. Den trenger ikke noen som helst sim-kort, ikke heler noen form av abonnement som ofte kreves av vanlige GPS trackere. GPS loggeren er veldig enkel i bruk. Du trenger bare å install..
Kr 1 300
Eks. MVA:Kr 1 040
Denne mini GPS trackeren til bil er veldig lett og liten slik at den kan plasseres i kjøretøy veldig enkelt. Den veier bare 26 gram. Trackeren må kobles til bils batteri gjennom den medfølgende ledingen. Trackeren passer perfekt til bilutleie, flåtestyring hvor bileiere ønsker å ha oppsyn på sine bi..
Kr 900
Eks. MVA:Kr 720
Den skjulte GPS trackeren i billader gjør enkelt å overvåke en bil både på posisjon og lyd. Trackeren er en smart kombinasjon av avlytting og lokasjons sporing i samme enhet med velfungerende mobillader. Du kan spore din bil både via SMS-meldinger, app på mobil og sporingsnettside på datamaskin. Alt..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
GPS trackeren har gått ut og er ikke tilgjengelig lenger. Sjekk den nye modellen 4G GPS tracker til bil og båt! Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsl..
Kr 1 700
Eks. MVA:Kr 1 360
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)

GPS Tracker bil


Trenger du en liten GPS sporing til bil?


Om vi vurderer hva en bil eller lastebil koster, så kan det også være lurt å investere litt ekstra i å passe på eiendommen. Med en GPS tracker bil kan du øke sikkerheten for din bil eller holde oversikten over en vognpark. En GPS sporingsbrikke kan også brukes til å avsløre bedrageri eller utroskap.


Om det er snakk om din privatbil, en bil som er blitt kjøpt inn til barna eller din partner, om vi snakker om din egen bil, eller en firmabil som brukes av mange forskjellige ansatte, eller om kjøretøy som leies ut, GPS sporing  sørger både for oversikt og økt sikkerhet.


Systemer for GPS sporing er enkle i bruk og er blitt tiltagende mer brukervennlige


En av de viktigste grunnene til at mange nøler med å skaffe seg GPS-tracker til sin bil er at det antas at GPS sporing er komplisert. Med de nyeste sporingsenhetene er dette ikke lenger en aktuell problemstilling.


Du kan styre GPS-sporeren ved å forbinde den med din, eller firmaet sin telefon. De beste trackerne krever heller ikke lenger at du betaler et abonnement for bruken. Med sporingssystemet kan du enkelt holde oppsyn med enheten gjennom nettleser på PC eller  app-en på din telefon. Dertil kan du stille inn varsling via SMS, slik at enheten sier ifra, om noe som for deg er nevneverdig inntreffer. Både oppsett og bruk er enkelt for deg som er vant med å bruke nettbrett eller smart telefon i det daglige.


Hva kan overvåkes og hva kan stilles inn?


En moderne GPS-tracker har en batterilevetid som sikrer lang operasjonstid, på mellom 30 og 60 timer med kjøring. Om bilen i snitt brukes kun en time per dag, sikrer batteriet deg en operasjonstid på like under en måned. Trackeren merker om bilen står i ro. Da sender den ut sin siste posisjon, for så å gå i sovemodus. Om bilen settes i bevegelse våkner enheten og den begynner å sende ut aktuelle posisjoner.


Programmeringsmulighetene er avanserte, slik at du kan stille inne mange forskjellige hendelser som øyeblikkelig rapporteres via SMS. Eksempler kan være om bilen forlater et “inngjerdet” område (Geofence), eller den overgår fartsgrensen på veien. Du kan også registrere sekundær informasjon, som brukte ruter og brukstid for bilen, noe som er hendig for firmabiler.


Muligheter for fastmontering eller regelmessig lading


Bruken av enhetene er i seg selv er enkel, selv om montasjen kan gjøres enkel eller avansert. Fastmontert GPS tracker bil  gir deg mulighet å koble enheten til bils batteri. Andre typer av GPS-trackere kommer med innebygde batterier som sikrer at de fungerer uten strømforsyning. Dette betyr at du kan flytte på dem, men det innebærer også at du må lade dem regelmessig.


Om du har flere biler som skal overvåkes og holdes styr på, eller om du ikke vil lade dette ekstra sikkerhetsutstyret for bilen regelmessig, er det også mulig å integrere GPS-sporeren, noe som krever en forbindelse til bilens elektriske anlegg. Men merk deg, at dette burde gjennomføres av en bilmekaniker som er kjent med kjøretøys-modellen.


Grunnen til at GPS-senderen burde forbindes med bilens batteri er ganske opplagt. Slik slipper du å tenke på å lade enheten med jevne mellomrom, og du kan være sikker på at den fungerer. Samtidig vil profesjonell montasje også føre til at senderen sømløst kan integreres, og monteres fast i en optimal posisjon for signal-mottak og sending, slik at den ikke blir lagt merke til.


Om du velger å la sporingsbrikkeren ligge løst er det flere ting som du bør ta hensyn til, bortsett fra å lade batteriet med jevne mellomrom. For at GPS-enheten skal fungere optimalt, så må den ha relativt klar sikt opp mot himmelen. Den kan heller ikke være omgitt av for mye elektriske ledninger og metaller.


GPS og LBS


Om enheten likevel skulle miste kontakt med GPS-nettet, har enhetene også en backup. En GPS tracker til bil kan nemlig også bruke telefonnettets LBS-system for å angi en omtrent posisjon mellom mobilsendere. Dette er hendig om senderen skulle miste kontakten, noe som kan skje når kjøretøyet går gjennom en tunnel, en kjellergarasje eller andre bygg av stål og betong, eller om enheten må monteres et sted på bilen hvor det ikke er klar sikt mot himmelen. Både metaller, ledningsnett i bilvinduer og tykke vegger, stopper eller svekker muligheten for forbindelse med GPS-satellitter.


Bruksområder for GPS-overvåking av bil


De moderne alternativene for GPS-tacking av bil er allsidig anvendelige, og de passer både for privat og profesjonell bruk. Dertil er de heller ikke begrenset til bruk på biler eller lastebiler. Man kan med fordel også montere dem på andre motorkjøretøy.


Våre GPS tracker bil er dertil vanntett til IPx5, noe som betyr at den tåler å bli spylt med vannstråler fra alle retninger. Dette innebærer selvfølgelig også at den tåler en regnskur, men at man ikke burde utsette den for høytrykkspyler, eller senke den ned i vann. Dermed egner den seg også for bruk på firehjulinger eller på lystbåter. Det kan være spesielt hending med GPS-overvåking om du forvalter en større flåte for utleie, eller som firmakjøretøy, slik at du til enhver tid kan finne ut hvor vært enkelt kjøretøy er.


Private bruksområder hvor man trenger litt ekstra kontroll og oversikt


For privat bruk er denne lille enheten selvfølgelig også nyttig, for å holde styr på firehjulinger, eller småbåter, kan den monteres opp mot det elektriske anlegget til kjøretøyet, slik at du til enhver tid kan forsikre deg om at alt er i orden. Du kan stille inn GPS-trackeren som en alarm, slik at du varsles når noen bruker kjøretøyet. Når bil settes i fart, vil trackeren merke til det, og vil sende varsel på SMS. Hvis trackeren er koblet til bils batteri og tenningen vris, registrerer enheten at bilen startes, og sender varsel på SMS.


Slik kan du være sikker på at utstyr ligger trygt, om det er på lager eller båthus og naust som du ikke har muligheten til å se til hver eneste dag. Systemet fungerer også bra for å passe på fritids kjøretøy som muligens lagrer ved hytta eller på gårdsbruk.


Om en GPS-merket bil blir stjålet kan politiet faktisk gjøre noe


Biltyveri har vært en tiltagende trend i Europa de siste årene. I den siste rapporten fra det Norske Kriminalpolitiet kan man lese at de har registrert en rekke tilfeller hvor kriminelle bander fra Øst-Europa i større grad er blitt aktive med å stjele og smugle ut verdifulle biler, samt andre kjøretøy fra Schengensonen.


Vanligvis vil en stjålet bil, eller et annet stjålet kjøretøy bare føre til en mengde papirarbeid, og utveksling av dokumenter med myndigheter og forsikringsselskapet. GPS-overvåking av bilen vil derimot kunne hjelpe politiet med å spore opp og stanse tyverier av biler og motorsykler. Du får muligheten til å se hvor en stjålet bil havner, og om mulig kan større kriminelle nettverk avdekkes.


Oversikt over hva firmaets bil brukes til


Om firmaet ditt har mange forskjellige biler, eller andre kjøretøy som stadig er i bruk, kan det være av fordel å finne ut hvor den enkelte bilen befinner seg til enhver tid. Rapporteringssystemer og manuell fordeling er som regel systemer som fungerer i seg selv. Men vi vet alle hvordan folk er. Noen glemmer å si ifra, eller å koordinere, andre mister oversikten over hva som er blitt sagt og avtalt, og om man da sitter med ansvaret for å forvalte vognparken kan det av og til oppstå rot.


Med det brukervennlige sporingssystemet  kan du enkelt slå opp hver enkel tracker-enhet, for å få en sanntidsoppdatert posisjon. Slik unngår vi forglemmelser, og sparer inn tid med effektive løsninger.


Fordelen er selvfølgelig også at det kan legges merke til om firmabilen brukes privat, hvor mye den brukes, og hvilke ruter som følges, og hvor mye bensin som forventningsmessig er blitt brukt. Om man er åpen om dette oversiktssystemets funksjoner, kan man her også få hjelp til å unngå svinn og uønsket bruk, samt en god oppførsel fra medarbeiderne. En liten ekstra hjelp for å holde folk ærlige.


Hold oversikt over familiens bil i en travel hverdag


Du kan selvfølgelig også holde oversikt over familiens bilbruk og eventuelle fritidskjøretøy. Spesielt om du er oppført som eier, mens andre har muligheten til å bruke kjøretøyene. Selv om GPS-sporingen i første omgang er en sikkerhet mot tyveri, kan sporingen også være hjelpsom ved mindre alvorlige hendelser.


Om du mistenker at din partner skjuler noe for deg, for eksempel utroskap eller annet bedrag, kan GPS-sporing av bilen være et godt alternativ til mer inngripende former for overvåking. Skulle ruta avvike fra det vanlige er det alltids rom for å stille flere spørsmål.


Den kan for eksempel også være hjelpsom med unge familiemedlemmer som nettopp har mottatt tillatelse til å bruke familiens biler.


Siden GPS-trackeren forteller deg hvor kjøretøyet til enhver tid er, og hvor fort det kjøres, så du kan lett legge merke til om noen kjører for fort, eller om de er på steder som det ikke har vært avtalt at bilen kan brukes. Slik kan ansvar for eventuelle bøter, eller drivstoffregninger unngås, samtidig som du kan være trygg på at alle har det bra, og at alt er i orden.