Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Skjult GPS tracker i billader

Skjult GPS tracker i billader

GPS sporing skjult i bil-lader - Mulighet for avlytting med innebygd mikrofon

Billader og GPS tracker i en med live avlytting gjør det enkelt å spore plasseringen av en bil i sanntid. Dette er en pålitelig, skjult tracker som lar deg høre hva som skjer mens du sporer kjøretøyet.

Trackeren er en smart kombinasjon av en billader og skjult GPS tracker i samme enhet med funksjoner for sanntid sporing, rutehistorikk, rapportering og avlytting i bil. Produktet utnytter GSM og GPRS nettverk sammen med GPS-teknologi. Denne GPS trackeren er en ideell løsning for sanntid sporing. Du kan spore kjøretøyet ditt når som helst både via SMS og vår sporings nettsiden www.tracksolid.com eller app-en "Track Solid" fra hvilken som helst i verden.

Alt du trenger for å sette i gang med sporing og avlytting, er det et vanlig mobiltelefon sim-kort. Produktet har flere innovative funksjoner som inkluderer en praktisk SOS-knapp for nødstilfeller og mulighet for live avlytting i bilen. Trackeren inneholder en skjult mikrofon som lar deg høre i bilen, når du ringer til nummeret som tilhører til sim-kortet. Laderen gir ikke noen lyd eller lys fra seg, når du sporer eller avlytter bilen, og  kan lade to enheter i tillegg (inneholder 2 USB innganger).

Denne trackeren gir deg umiddelbar tilgang til verdifull innsikt om kjøretøyet ditt rett fra nettbrettet, mobiltelefonen eller datamaskinen helt gratis ved hjelp av TrackSolid nettstedet og app-en. Geofencing gir et øyeblikkelig varsel på SMS når kjøretøyet kommer inn eller går ut av et geografisk avgrenset område som du har valgt. Dersom noen kobler fra enheten, vil du automatisk bli varslet umiddelbart. Vår gratis sporingsplattform «Track Solid» kan brukes fra en nettleser på PC eller en hvilken som helst mobil (iPhone, iPad eller Android-enhet).

 • Sanntid og rutehistorikk sporing: Se hvor din bil er akkurat nå i sanntid og hvor den har vært i siste ved hjelp av rutehistorikk.
 • Geo-Fence: Få SMS når trackeren går inn / ut av et bestemt område.
 • ACC deteksjon: Få SMS når man skrur på tenningen.
 • Bil-avlytting: Du hører fra bilen når du ringer til trackeren.
 • Varsling på avkobling: Få varsel på SMS, når enheten plugges ut fra sigarett-tenneren.

Veldig enkel å bruke

 1. Putt inn sim-kortet i enhet og skru på on-knappen
 2. Last ned vår gratis app «TrackSolid fra App Store eller Play Store
 3. Trackeren kommer med både norsk og engelsk manual.

Sporings plattform uten abonnoment

Sporingssystem er inkludert i vareprisen uten ekstra kostnad eller faste avgifter.  Systemet tilbyr sporing via app-en TrackSolid på mobil og nettsiden www.tracksolid.com uten tidsbegrensing. 

Dobbel USB lader og GPS tracker i en

Lad opp mobiltelefonen din, nettbrettet og andre lignende elektroniske enheter mens enheten i tillegg fungerer som en GPS Tracker som du kan spore når som helst i sanntid.

Diskret og lite mistenksom

Hvis du ønsker å spore en bil i skjul, er denne trackeren det beste valget. Trackeren er godt kamuflert som en vanlig bil-lader. Det er ikke åpenbart for potensielle biltyver om at USB billaderen er et sporingsutstyr. I tillegg til sporing kan du avlytte i bil, noe som kan gi deg indikasjon om at noen begår bedrag mot deg.

Rask og enkel installasjon

GPS trackeren kan monteres enkelt og innen sekunder. Ingen spesialverktøy er nødvendig, og ingen bilmekaniker vil være nødvendig for å montere enheten. App-en og nettsiden er enkel å bruke.

Utmerket verktøy mot biltyveri

Alltid på vakt og holder kjøretøyet beskyttet når det er parkert. Gir deg trygghet mens du er borte fra bilen din uten tilsyn. Du kan sette opp varsler til deg selv via smarttelefonen hvis noen skruer på tenningen. Spor kjøretøyet ditt i sanntid hvis det blir stjålet.

Nøyaktig sporing

Posisjons nøyaktigheten er mindre enn 10 meter. Nøyaktighet er meget viktig hvis du skal spore opp en stjålet bil. Derfor er viktig at du ikke overser dette poenget, når du skaffer deg en GPS tracker til bil.

Støtter G2 GSM mobilnettverk

GPS trackeren støtter G2 GSM mobilnettverk som er standard i Norge og i hele Europa. Trackeren trenger et vanlig abonnement eller kontant sim-kort. Merk at du ikke kan bruke datasim, tvillingsim eller M2M sim. Forbruk av datatrafikk er ca. 30MB per måned alt etter hvordan trackeren er satt opp.

Merk: Denne trackeren har ingen batteri og får strøm fra billader når bil er på. Du kan ikke spore bil, dersom bilen er avskrudd. Dersom du vil spore permanent, må du velge en tracker som har et innebygd batteri som denne!

Egenskaper:

 • GPS + LBS sanntid sporing via app, nettleser og SMS
 • Innbygd mikrofon for direkte avlytting
 • Nødhjelps knapp (SOS)
 • Varsler når tenningen blir slått på (ACC deteksjon)
 • Varsler når billaderen plugges ut
 • Kan lade to enheter samtidig

Spesifikasjon:

 • Sim-kort: Nano sim
 • Forbruk av datatrafikk: Ca. 30MB per måned alt etter hvordan trackeren er satt opp.
 • Lader: 5V
 • Vekt: 102 g
 • Dimensjon: 8,4cm(L) x 4,4cm(B) x 3,8cm(H)

Med i pakken:

 • GPS enhet
 • Gratis abonnement på sporingsplattform
 • Norsk og engelsk bruksanvisning

NB! Vi sender trackeren med norsk bruksanvisning. Ta kontakt med oss, dersom du har mistet, eller ikke har fått den norske bruksanvisningen!

  Kikk her for hurtigoppsett av denne trackeren!

  OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundes ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

  Skriv en vurdering

  OBS: HTML er ikke oversatt!
      Ikke bra           Bra

  Captcha

  Gratis sporingsplattform uten faste avgifter

  Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

  Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: HVT001
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.450,00
  • Eks. Mva: Kr1.160,00

  Tilbakemeldinger fra våre kunder

  Loading...
  Loading...
  Loading...
  Loading...