Produkter
Your Cart

Spionkamera

Varemerke: Cam UltraLife
Toppmoderne Skjult KameraVårt skjult nattkamera, perfekt kamuflert i en røykvarsler, tilbyr diskret kameraovervåkning med avansert teknologi for din trygghet. Dette kameraet er utrustet med en usynlig IR (infrarød) LED-lampe, spesielt designet for nattsyn. Denne avanserte teknologien sikrer at kamer..
Kr 3 430
Eks. MVA:Kr 2 744
Trådløst Skjult WiFi Kamera i Bluetooth Høyttaler Denne elegante Bluetooth høyttaleren med sylinderdesign skjuler et WiFi-kamera. Med evnen til å panorere 180°, gir spionkameraet deg en imponerende 240° visning av rommet. Kameraets linse er skjult plassert bak en mørk skjerm, og gir deg muligheten ..
Kr 2 600
Eks. MVA:Kr 2 080
Bordlampe med Skjult WiFi KameraIntroduserer vår toppmoderne bordlampe, utstyrt med et skjult WiFi spionkamera. Denne lampen er ikke bare et stilig tillegg til ethvert rom, men også en kraftig overvåkningskamera. Kameraet er utstyrt med en motorisert enhet som kan rotere kameraet til høyre og venstr..
Kr 2 700
Eks. MVA:Kr 2 160
4G kameramodul for skjult innbygging 4G kameramodul for skjult innbygging
Nyhet
Varemerke: SpyCam PRO
Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjem..
Kr 2 390
Eks. MVA:Kr 1 912
4G minikamera  Dette avanserte 4G-minikameraet er spesialdesignet for å overvåke steder som hytter, båter og biler, spesielt der WiFi ikke er tilgjengelig. Med sin PIR-sensor sikrer den presise varsler ved menneskelig bevegelse, uten falske alarmer. 4G Tilkobling: Ved hjelp av et nano sim-ko..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
Varemerke: Esonic
Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kamera..
Kr 1 480
Eks. MVA:Kr 1 184
Denne reverserer kikkhullet, slik at du kan se hva som befinner seg på andre side av døren i rommet. Kikkehullsreverserer brukes ofte av politiet for å se hva befinner seg innenfor døren for å vurdere situasjoner til rask aksjoner og ha mer kontroll. Det er veldig enkel å bruke. Sett linsen mot dørk..
Kr 500
Eks. MVA:Kr 400
Denne pakken inneholder alt som du trenger for effektiv skjult videoopptak. Med i pakken følger en opptaker med 2,7" skjerm, spionkamera knapp med en meter ledning, 2 pakker med 4 sett av forskjellige add-ons, 2 pakker med vanlige knapper, ladekabel, lader, øre-plugger, fjernkontroll og AV kabel. Ad..
Kr 1 790
Eks. MVA:Kr 1 432
Varemerke: LawMate
Dette er den nye modellen av LawMate sin kaffekopp med skjult kamera. Denne modellen har WiFi som gir deg mulighet å se på opptak via mobil trådløst uten å berøre kaffekoppen. Gjennom appen PV-CAM Viewer kan du styre kameraet helt trådløst bl.a. se på opptakene, endre innstilling på opptaksoppløsnin..
Kr 3 600
Eks. MVA:Kr 2 880
Varemerke: LawMate
Denne pakken er en perfekt løsning for skjult videoopptak. Den inneholder knappe/skruekamera "BU-18Neo" med Full HD videooppløsning og opptaker "PV-500NP" med WiFi funksjoner. Med i pakken følger kontrollkabel, diverse skjorteknapper og skruer. Du finner alle nødvendige utstyr i denne pakken for pro..
Kr 6 250
Eks. MVA:Kr 5 000
Varemerke: LawMate
LawMate PV-900EVO3 er et skjult kamera innebygd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Den gir perfekt mulighet til å ta opp video i skjul i nesten alle steder og situasjoner. Kameralinsen er plassert inne i et litte hul på toppen av smarttelefonen. Det kamuflerte kameraet i mobiltelefone..
Kr 4 850
Eks. MVA:Kr 3 880
LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader LawMate PV-CG20 - Skjult kamera i USB-billader
Salg -40 %
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 1 920 Kr 3 200
Eks. MVA:Kr 1 536
Varemerke: LawMate
Dette er PV-CS10i produsert av LawMate som er kjent produsent for å lage skjulte kameraer i høy kvalitet. Dette er et veldig effektivt WiFi-spionkamera som er skjult i en USB-ladestasjon. Spionkameraets kameralinsen er montert inne i et hull plassert under USB-portene. Den ser ut som en vanlig USB-l..
Kr 3 890
Eks. MVA:Kr 3 112
Varemerke: LawMate
PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en beveg..
Kr 2 590
Eks. MVA:Kr 2 072
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2 490
Eks. MVA:Kr 1 992
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkamera kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kameraet..
Kr 1 720
Eks. MVA:Kr 1 376
Dette er et trådløst WiFi spionkamera med den motoriserte kameralinsen som kan roteres 180 grader vannrett. Kameraet styres via en app på mobil (smarttelefon og nettbrett). Kameraet blir satt opp mot et tilgjengelig WiFi-nettverk, og dermed kan du se LIVE video på din mobil uansett hvor du..
Kr 2 490
Eks. MVA:Kr 1 992
Skjorteknapp med skjult Kamera for mobiltelefoner Skjorteknapp med skjult Kamera for mobiltelefoner
Nyhet
Dette kameraet er utformet som en vanlig skjorteknapp, men den inneholder et avansert OTG-kamera som klarer å fange opp videoer i 1080P Full HD-kvalitet. Det kan enten overføre opptak direkte til din mobiltelefon eller strømme video live til andre personer. Designet er slik at knappen kamuflere..
Kr 2 200
Eks. MVA:Kr 1 760
Produktet har gått ut fra vårt sortiment!Dette er godt skjult kamera i håndveske. Med håndvesken kan du ta opp videoer uten at noen kan oppdage det. Kameralinsen er godt skjult ved siden av glidelåsen. Spionkameraet kan ta opp video i ca. 6 timer på en lading. Spionkameraet er veldig diskret, og kan..
Kr 1 790
Eks. MVA:Kr 1 432
Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P
Salg -30 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet har 2 mega-piksler, som sikrer klar video i den høye oppløsningen både på LIVE video og opptak. God..
Kr 2 099 Kr 2 999
Eks. MVA:Kr 1 679
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1 830
Eks. MVA:Kr 1 464
Denne spionklokken med skjult kamera har en høy videoppløsning på 2330x1296 piksler, noe som er den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig på markedet i dag for skjulte kroppskameraer. Kameraet tar opp video i ultra full HD (2K) med klar og fyldig lyd. Klokken med kamera er veldig enkel i bruk sli..
Kr 2 970
Eks. MVA:Kr 2 376
Sportslig solbrille med HD kamera Sportslig solbrille med HD kamera
Salg -30 %
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1 120 Kr 1 600
Eks. MVA:Kr 896
Varemerke: Esonic
Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. USB kamera er det perfekte valget for alle som trenger et pålitelig og brukervennlig kamera for ras..
Kr 1 850
Eks. MVA:Kr 1 480
Varemerke: SpyCam PRO
Dette produktet har gått ut fra vårt sortiment! Sjekk værstasjonen med skjult WiFi kamera!Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et e..
Kr 1 995
Eks. MVA:Kr 1 596
WiFi kameramodul med nattsyn WiFi kameramodul med nattsyn
Nyhet
Dette er den nye modellen av vår standard WiFi kameramodul for skjult innbygging. Denne modellen er utstyrt med IR for nattsyn. Det er den perfekte løsningen for de som ønsker å overvåke områder i svakt lys eller totalt mørke, og gir muligheten til å se klart opptil 6 meter i mørket. I lik..
Kr 2 830
Eks. MVA:Kr 2 264
Varemerke: Zetta
Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptaksmodus. Med denne kje..
Kr 1 930
Eks. MVA:Kr 1 544
Zetta Z86 - Minikamera Full HD Zetta Z86 - Minikamera Full HD
Nyhet
Varemerke: Zetta
Diskret Mini Overvåkningskamera til bil Zetta Z86 er et avansert og lite minikamera som kan ta opp video i Full HD i et kompakt og diskret design. Kameraet er utstyrt med en spesial sensor som kan oppdage bevegelse gjennom glass og  gjør at den starter videoopptak automatisk når noen skjer på ..
Kr 2 800
Eks. MVA:Kr 2 240
Varemerke: Zetta
Zetta ZIR32 er en av våre mest allsidige enheter med mange nyttige funksjoner for skjult videoopptak. Zetta-ZIR32 er et intelligent minikamera med meget bra nattsyn og varmesøkende sensor som trigger automatisk opptak når den detekterer varmekilder som for eksempel mennesker eller dyr. ZIR32 er den ..
Kr 2 900
Eks. MVA:Kr 2 320
Varemerke: Cam UltraLife
Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din smarttelefon og spille inn et videoklipp med lyd, når spionkameraet oppdager bevegelse. Kameraet støtte..
Kr 2 380
Eks. MVA:Kr 1 904
Varemerke: SpyCam PRO
Skjult WiFi Kamera for InnbyggingHer presenterer vi et WiFi kameramodul beregnet for skjult innbygging, noe som gir deg muligheten til å skape dine egne, skreddersydde spionkameraer utstyrt med en rekke avanserte funksjoner. Kameramodulen lar deg bygge ditt eget skjulte kamera. For eksempel kan du s..
Kr 1 800
Eks. MVA:Kr 1 440
Varemerke: LawMate
LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med komponenter med høy kvalitet. Dette WiFi spionkameraet er robust, driftssikker og har utmerket bra kvalit..
Kr 3 850
Eks. MVA:Kr 3 080
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Salg -30 %
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 2 580 Kr 3 690
Eks. MVA:Kr 2 064
Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router  Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router
Salg -25 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien Cam UltraLife med lang batteritid uten strømtilkobling. Kameralinsen er skjult bak den mørke skjermen til dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app på mobil uansett hvor i verden. Kameraet er utstyrt med nattsyn..
Kr 1 999 Kr 2 680
Eks. MVA:Kr 1 599
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Spionkamera kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene ka..
Kr 2 780
Eks. MVA:Kr 2 224
Varemerke: SpyCam PRO
Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets. Kameralinsen er skjult og umul..
Kr 1 900
Eks. MVA:Kr 1 520
Trådløs Spionbrille med WiFi kamera Trådløs Spionbrille med WiFi kamera
Salg -45 %
Dette er en spionbrille med innebygd trådløst kamera som er skjult i et lite hull på en av brillestengene. Kamerabrillen betjenes enkelt trådløst via en app på mobiltelefon. Kameraet inneholder en WiFi-sender, som sender direkte LIVE video til mobil innen 10 meter, slik at direkte bilder kan ses på ..
Kr 756 Kr 1 380
Eks. MVA:Kr 605
Dette er et lite trådløse minikamera med nattsyn med 14 dagers batteritid i standby eller 3 timer i permanent opptak uten strømtilførsel. Hvis det er koblet til stikkontakt via en mobillader, fungerer det hele tid. Kameraet inneholder WiFi funksjon som gjør mulig for å sende LIVE video til mobiltele..
Kr 1 620
Eks. MVA:Kr 1 296
Viser 1 til 38 av 38 (1 sider)

Spionkamera / skjult kamera

Skjult kamera eller såkalt spionkamera er forkledd som et annet ting, så er det ikke et synlig videokamera. Spy kamera er bygget inne i vanlige hverdagslige gjenstander som røykvarsler, penn, bok og i mange andre ting. De fleste skjulte kameraer tar opp video med lyd, da de fleste har innebygd mikrofoner.

Skjult overvåkningskamera med opptak er enten bærbart eller fastmontert. Bærbare spionkameraer kan tas med overalt for eksempel en penn som kan puttes inn i skjortelomme, og den passer utmerket til skjult filming i møter. Den andre typen av skjulte kameraer må plasseres på i et rom. For eksempel en klokke som kan stå på nattbord i soverom, på kjøkkenbenk i kjøkken, eller andre steder hvor det er vanlig å ha klokke. Spy cam med bevegelsessensor er en genial løsning for skjult filming, når du ikke til stede, og ønsker å dokumentere hva som skjer i rom. Spy cam for skjult videoovervåkning passer til både i næringsliv og private. Et slikt spy kamera er svært nyttig til å dokumentere ting og saker, for eksempel overgrep av forskjellige karakter, tyveri, utroskap og andre ting og saker. Den teknologiske utviklingen i siste årene har ført til utbredelse av effektivitet. Økning av kriminalitet og behov på overvåkning har ført til hyppig anvendelse av kameraovervåkning.

Det fins tre forskjellige typer av spy kamera:

  1. Spionkamera med opptak: Dette er et skjult kamera med videoinnspilling. Det lagrer opptak til minnekort, slik at man kan se opptakene i ettertid. DVR er forkortelse for Digital Video Recorder som har enten innebygd lagringsmulighet eller trenger minnekort. De fleste spionkameraer med opptak har bevegelsessensorer som kan utløse opptak ved bevegelse. Særpreg av sånne kameraer er enkelhet i bruk og de har rimeligere priser i forhold til spionkameraer med WiFi eller 4G mini kameraer.   

  2. Spionkamera WiFi: Dette er et mer avansert spionkamera som kan kobles opp mot WiFi-nettverk. Den har blitt veldig populært i de siste årene. Den sender direkte bilde "LIVE" til mobil smarttelefon eller nettbrett- Direkte bilder kan ses via app på mobil og det selve wifi spy cam kan styres via en app. Faktisk kan du se direkte video LIVE på mobil hvor som helst i verden så lenge din mobil har Internett. De fleste spionkameraer med WiFi har opptaksfunksjon slik at man kan se opptaket i ettertid. Fleste wifi spy cam har bevegelsessensor som reagerer på bevegelse slik at de ta opp, når en kommer inn i kameras vidvinkel. Opptak lagres til et eksternt minnekort. Noen kameraer fungerer med avanserte app-er som gir mulighet til å motta bilder via epost når spionkamera bevegelsessensor oppdager aktivitet i rommet.

  3. 4G mini kamera: Dette er små kameraer som fungerer med Sim-kort for å strømme video i sanntid over 4G-nettverket. 4G mini kameraer har raskt blitt et populært alternativ til skjulte WiFi kameraer. Disse bittesmå, diskrete kameraene er ideelle for kameraovervåkning av områder uten WiFi-tilgang. I områder uten WiFi-forbindelse, som på en hytte i utmarka, er 4G mini kameraer et ideelt valg. Disse kompakte kameraene gir muligheten til å overvåke hytta fra fjern, selv når du ikke er til stede. Alt du trenger er Sim-kort og 4G-dekning, og de kan strømme video i sanntid fra hvilken som helst plassering. Dette er spesielt nyttig for å forhindre eller dokumentere ulovlig aktivitet som innbrudd, eller for å holde et øye med værforholdene. I tillegg kan det bidra til å gi deg ro i sinnet når du ikke kan være der selv.

Skjulte overvåkningskameraer må bygges inn i et hverdagslig gjenstand, derfor må batteriet være lite. Dette fører til at batterilevetid blir begrenset. Tidligere var dette et stort problem, men etter hvert har man utviklet små kameraer med høye batterikapasiteter, og smarte bevegelse detektor i tillegg slik at spy cam går i hvilemodus (stand-by), når det fins ingen bevegelse. Dette vil spare på batteribruk. Behov på lang opptakstid har innebåret for utvikling av enkle små mini kameraer uten batteri. For eksempel dette skjulte kameraet i USB lader som kan filme uten å bli tomt på batteri, fordi den er koblet til permanente strøm via stikkontakt. På denne måten får kamera vedvarende strømtilførsel. All disse hemmelige kameraer har et fellesskap, de er skjult i vanlige gjenstander som hører til våre hverdagslige omgivelser. Hvilket spy camera som passer til deg, er avhengig av behovet og andre omstendigheter. Man skal være bevist på kvalitet, dersom man ønsker bra resultat. Vi i SpyGadgets.no bestreber oss på bedret produktsortiment med god kvalitet. Vi har ekspertise, og tester hvert spy kamera, før vi tar det inn i vårt sortiment. Det fins få spyshop som kan tilby dette produktsortimentet innen skjult kameraovervåkning som vi har. Det hjelper ikke å lete etter spionkamera i teknikmagasinet  for eksempel. Vi har forskjellige typer av små skjulte kameraer med ulike design. Ta kontakt med oss på epost, så kan vi hjelpe deg til å velge rett produkt akkurat til ditt behov.

Vi har skrevet nyttige artikler om spionkameraer

Noen eksempler av våre kameraer:

Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.