Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

RF Protect - Profesjonell RF detektor

Nyhet Profesjonell RF detektor

Oppdag skjult kamera, avlyttingsutstyr, GPS tracker og mobilavlytting

RF Protect er en avansert multifunksjonell RF detektor for å oppdage mobilovervåkning (kun spyware eller fysisk bugs i mobil) og alt slags skjulte overvåkningsutstyr som trådløse kameraer og mikrofoner. Den kan varsle om at en mobiltelefon har fått noen spyware eller en bug er plassert i mobilen- Den kan oppdage om at avlyttingsutstyr eller kameraer er skjult i hus eller bil. Detektoren har også en spesial magnetsensor som kan finne magnetiske GPS trackere som er festet inne eller ute på bil. Denne detektoren er laget av høykvalitets komponenter med høy følsomhet, som kan fange opp de fleste radiofrekvenser som blir brukt av trådløse overvåkningsutstyr bl.a. FM/UHF/GMS/G4/WiFi mikrofoner og G4/WiFi kameraer. Dermed kan denne detektoren lokalisere de meste skjulte mikrofoner og kameraer som overfører lyd og video.

RF-detektoren er utstyret med tre forskjellige antenne-porter. Hver antenne sikter på en viss type av overvåkning. I motsetning til vanlige detektorer kan denne oppdage skjult avlytting og skjult kamera som opererer via Bluetooth. Overvåkingsutstyr som sender lyd/bilde via Bluetooth, er nesten umulige å oppdage via vanlige RF-detektorer på grunn av lave overførings frekvenser. Denne detektoren egner godt for å oppdage alle typer trådløse overvåkningsutstyr, inkludert de svært avanserte typene og kan varsle eksistens av eventuell spionprogramvare i en mobiltelefon.

Avsløre mobilavlytting

Mobiltelefoner er veldig sårbare å bli utsatt av spionprogramvarer som kan sende ut sensitive informasjoner fra mobilen til eksterne servere. Sånne typer avlyttingsprogramvarer kan gjøre hårreisende ting i telefonen bl.a. aktivere mobilens mikrofon og kamera for ta bilder eller tar opp lyd eller avlytte i rommet. RF-detektoren kan varsle om at en mobiltelefon gjør sånne ting selv om mobilen er i standby.   

Finner ut vanlige og avanserte skjulte avlytting, spionkameraer og GPS sporingsenheter

Nå til dags kan hvem som helst skaffe seg mikrofoner, spionkameraer, GPS trackere eller avlyttingsprogramvarer, og prøve å lurer seg til andre persons privatsfære, eller få tilgang til mest sensitive informasjoner i mobiltelefon. De fleste trådløse mikrofoner (FM-sendere, UHF-sendere, GSM-bugs, etc.), trådløse kameraer (WiFi, 3G, 4G) og GPS trackere (2G, 4G) operer på vanlige radiofrekvenser, mens noen sofistikerte avlyttingsutstyr opererer på veldig lave radiofrekvenser. Detektoren leveres med 3 forskjellige antenner.

 • ANT1 brukes til deteksjon av det brede frekvensområdet mellom 50MHZ og 6000MHZ for å søke elle typer radiofrekvenser VHF, UHF, 2G, 3G, 4G, WiFi. Trådløse mikrofoner som dette benytter seg av VHF/UHF frekvenser. WiFi kameraer benytter seg av WiFi nettverk som opererer på 2,4GHZ eller 5GHZ. GPS trakere benytter seg av 2G eller 4G mobilnettverk. Mobiltelefoner sender/mottar informasjoner gjennom 4G mobildata eller WiFi.
 • ANT2 brukes til deteksjon av alle kilder som opererer med frekvenser over 2GHZ, Bluetooth eller andre signaler i samme frekvensområde. Denne antennen søker etter sånne signaler med mye mer nøyaktighet og på lange avstander.
 • ANT3 er en magnetsensor, og reagerer på magnetisk GPS tracker som er festet på metaloveflate på innside eller utside av bil. Detektoren varsler når toppen av denne antennen kommer nærmere enn 15cm fra en magnetisk GPS tracker.   

Ulike driftsmoduser

Denne profesjonelle detektoren er i stand til å avsløre alle typer av skjult overvåkning (GSM, 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi og DECT) uansett om det gjelder kamera, mikrofon, telefonavlytting eller GPS tracker. Den har 4 arbeidsmoduser: lydløs / lyd / vibrasjon / kombinasjon og har et stort dynamisk søke-område. Detektoren har et stort 20-segmentert søylediagram som indikerer signal-styrker mellom -50dBM og +10dBM.

 • Antenne 1: Søker frekvenser mellom 50 MHz - 6000 MHz
 • Antenne 2: Søker frekvenser over 2GHz
 • Antenne 3: Søker etter magnetiske GPS trackere 
 • Strømforsyning: Internt ladbart batteri
 • Batteritid: Opptil 20 timer

Les vår artikkel som gir deg inngående innsikt rundt teamet hvordan man kan avsløre avlytting og overvåkning, inkludert oversikt over detektorer med sine omtaler!

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: RF-Protect
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr3.375,00
 • Eks. Mva: Kr2.700,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...