Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

RF Protect - Profesjonell detektor

Profesjonell RF detektor

Oppdag skjult kamera, avlyttingsutstyr, GPS tracker og mobilavlytting

RF Protect er en avansert multifunksjonell detektor for å oppdage mobilovervåkning (kun spyware eller fysisk bugs i mobil) og alt slags skjulte overvåkningsutstyr som skjulte kameraer, mikrofoner og GPS trackere. Med i pakken får man alt som trengs for effektiv deteksjon av skjult overvåkning. Detektoren kan varsle om at en mobiltelefon har fått noen spyware eller noen skjult kamera eller mikrofon er bygget inn i mobilen. Den kan oppdage skjulte avlyttingsutstyr eller kameraer i hus eller bil. Detektoren har en spesial magnetsensor som kan finne magnetiske GPS trackere som ofte blir festet på innsider eller utsider av biler. Denne detektoren blir levert med en høy sensitiv RF-antenne, som kan fange opp de fleste radiofrekvenser som blir brukt av trådløse overvåkningsutstyr bl.a. FM/UHF/GMS/WiFi mikrofoner og 4G/WiFi kameraer. Detektoren kan lokalisere de meste skjulte mikrofoner og kameraer som overfører lyd og video. Med i pakken får du også en kameralinse-detektor basert på infrarød LED-lys for å finne skjulte små kameralinser.

RF-antenne kan spore opp alle typer trådløse overvåkningsutstyr som sender lyd og video på frekvenser mellom 1MHz og 12GHz. I motsetning til vanlige detektorer kan denne oppdage skjult avlytting og skjult kamera som opererer via Bluetooth. Overvåkingsutstyr som opererer med Bluetooth, er nesten umulige å oppdage via vanlige detektorer på grunn av lave overførings frekvenser. Denne detektoren egner seg godt til å oppdage alle typer trådløse overvåkningsutstyr, inkludert de svært avanserte typene og kan varsle eksistens av eventuell spionprogramvare eller fysisk bugg i en mobiltelefon.

Avsløre mobilavlytting

Mobiltelefoner er veldig sårbare å bli utsatt av spionprogramvarer som sender ut sensitive informasjoner fra mobilen til eksterne servere. Sånne typer avlyttingsprogramvarer kan gjøre hårreisende ting i telefonen bl.a. aktivere mobilens mikrofon for lydopptak og romavlytting, eller slå på mobilens kamera for a ta bilder. RF detektoren kan varsle om at en mobiltelefon oppfører seg unormalt i standby.

Finner ut vanlige og avanserte skjulte avlytting, spionkameraer og GPS sporingsenheter

Nå til dags kan hvem som helst skaffe seg mikrofoner, spionkameraer, GPS trackere eller avlyttingsprogramvarer, og prøver å lure seg inn andre persons privatsfære, eller få tilgang til mest sensitive informasjoner i mobiltelefon. De fleste trådløse mikrofoner (FM-sendere, UHF-sendere, GSM-bugs, etc.), trådløse kameraer (WiFi, 3G, 4G) og GPS trackere (2G, 4G) fungerer på vanlige radiofrekvenser, mens noen sofistikerte avlyttingsutstyr benytter seg av veldig lave radiofrekvenser som ikke kan avsløres av billige modeller. Denne sensitive detektoren er i stand til å avsløre alle typer skjult overvåkning (GSM, 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi og DECT) uansett om det gjelder kamera, mikrofon, telefonavlytting eller GPS tracker. Enheten har et 10-segmentert søylediagram som indikerer signal-styrker. Detektor-pakken leveres med RF-antenne, magnet-antenne og kameralinse-detektor

 • RF-antenne brukes til deteksjon av trådløse overvåkningsutstyr med frekvensområdet mellom 1MHZ og 12000MHZ. Trådløse mikrofoner som dette benytter seg av VHF/UHF frekvenser. Skjulte WiFi kameraer benytter seg av WiFi nettverk som opererer på 2,4GHZ eller 5GHZ frekvenser. GPS trakere benytter seg av 2G (GSM) eller 4G mobilnettverk. Mobiltelefoner sender/mottar informasjoner gjennom 4G mobildata eller WiFi.
 •  Magnetsensor-antenne er en spesial antenne som reagerer på magnetiske GPS trackere som ofte blir brukt til å feste på metaloveflater i skjule steder på innsider eller utsider av biler. Detektoren varsler når toppen av denne antennen nærmer seg  til en magnetisk GPS tracker.
 • Kameralins-detektor inneholder en liten skanner-glass og infrarød LED-lys som du kan bruke for å oppdage små kameralinser. Skjulte kameralinser reflekterer infrarød lys, og viser seg som hvite prikker når du kikker gjennom glasset.

Egenskaper:

 • Oppdager magnetiske sporingsbrikker i biler.
 • Oppdager alle type skjulte lyd-sendere (GSM BUGG, FM/UHF lyd-transmitter).
 • Oppdager 1,2G, 2,4G og 5G trådløse kameraer.
 • Kan oppdager aktive GPS trackere som sender lokasjoner på korte opplasting-intervaller.
 • Kan varsle om at mobiltelefon har unormale aktiviteter i standby enten mobilen har blitt hacket av en skadelig programvare eller skjult kamera/mikrofon ble bygget inn fysisk i telefonen.

Detektor-pakken inneholder:

 • RF-detektor
 • Magnetsensor-antenne
 • Kameralinse-detektor 
 • Lader til detektor
 • USB-ladekabel til Kameralinse-detektor
 • Bruksanvisning på norsk  

Les vår artikkel som gir deg inngående innsikt om teamet hvordan man kan avsløre avlytting og overvåkning, inkludert oversikt over detektorer med sine omtaler!

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: RF-Protect
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr3.375,00
 • Eks. Mva: Kr2.700,00
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...