Produkter
Your Cart

Recovery stick for Android

Recovery stick for Android
Recovery stick for Android
Recovery stick for Android
Recovery stick for Android
Recovery stick for Android
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: PRS
Kr1995,00
Eks. MVA: Kr1596,00

Skal du overvåke brukers aktiviteter på Android mobiltelefon? Har du slettet viktige data ved et uhell? Recovery Stick for Android kan gjenopprette slettete tekstmeldinger, anropshistorikk og mange andre data på Android mobiltelefoner. Recovery Stick inneholder en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg utforske data på Android smarttelefoner og nettbrett. Programvaren fungerer på Samsung, Huawei, HTC, LG og alle andre smarttelefoner som bruker Android, og er full kompatibel med alle utgaver av Android versjoner. Phone Recovery Stick har mange avanserte funksjoner som lar deg finne ut viktige informasjoner rask og effektiv. Du kan bruke programvaren på så mange Android enheter som du ønsker. Den er utviklet av Paraben som er mest kjent blant selskaper innen dataetterforskning. Selskapet legger ut regelmessig nye oppdateringer. Du kan oppdatere din Recovery Stick helt gratis ved å koble minnepinnen til PC, og trykke på UPDATE i programmet, så vil programvaren bli oppdatert automatisk.

iSearch (Intelligente søk)

Manuell data utforskning på Android enheter er tidskrevende. Ved bruk av iSearch funksjonen kan du rask finne fram til innholdet som du er mest interessert i. Det gjør du ved bruk av søkeord. Recovery Stick går gjennom alle tekstdata for eksempler tekstmeldinger og chat-meldinger, og viser fram dataene som inneholder akkurat søkeordet.

Gjenoppretting av slettete data

Når man sletter data for eksempel SMS eller chat-meldinger, ligger de fortsatt i telefonen, men de er ikke synlige. Recovery Stick kan hente ut og vise fram slettete data, hvis telefonen har fått "Rooting". Rooting er en spesial konfigurasjon på telefonen som lar Recovery Stich gå inn i systemet dypere for å hente ut data som er slettet. Det er ikke vanskelig å kjøre Rooting på en Android-telefon. Se videoen nederst som viser hvordan du selv kan gjøre Rooting.

Utforske bilder

Bilder som er lagret i Android-telefon kan være spredt over hele enhet. Hvis telefonen er koblet til google, vil det være et annet bildegalleri, og hvis brukeren har flere app-er for utveksling av meldinger og bilder, har disse appene også bildekataloger. Det er vanskelig og tidskrevende å gå gjennom alle disse katalogene manuelt. Recovery Stick samler aller bilder på et sted.

OBS: Merk at minnepinnen er forseglet. Hvis forseglingen blir brutt, kan den ikke returneres lenger.

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundes ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha