Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Lydsender + lydmottaker Avlyttingspakke

Trådløs skjult mikrofon

Mest effektiv avlytting på avstand innen 500 meter unna med bra lydkvalitet

Med denne avlyttingspakken kan du avlytte rom eller bil på avstand opptil 500 meter i åpent område eller opptil 300 meter i tett-bebygd strøk. Avlyttingspakken inneholder lydsender med mikrofon og mottaker.  Lydsenderen er liten og kan plasseres i skjule steder. Den er utstyrt med veldig følsom mikrofon med utmerket bra lydkvalitet. Avlyttingsutstyret er veldig enkel i bruk: Du putter inn det medfølgende CR2032 batteriet i lydsenderen, så er det bare å skru på mottakeren og lytte til lyd/samtale på avstand. Lydmottakeren er satt opp på en bestemt frekvens slik at den mottar lyd kun fra lydsenderen. Mikrofonen sender lyd kontinuerlig i 20 timer inntil batteriet går tomt. For ytterligere avlytting utover normal batteritid, må du sette inn et nytt CR2032-batteri som kan kjøpes overalt på elektro-butikker. 

Mikrofonen har profesjonell kvalitet, og sender klar og fyldig lyd. Den overfører lyd til mottakeren med en gang, når du setter inn batteriet i enheten. Når du fjerner batteriet, blir lydoverføring stoppet. Lydsenderen benytter seg av 3 volt CR2032 batteri som gir opptil 20 timers batteri-levetid ved permanent avlytting. 

  • Fyldig og klar lyd
  • Veldig enkel i bruk
  • Omtrent 300 meters rekkevidde i tettbebygd strøk
  • Omtrent 500 meters rekkevidde i fri sikt

Ved bestilling vil du få en komplett avlyttingspakke som inneholder mikrofon, 1 stk. CR2032 batteri, Lydmottaker, Ørepropper og ladestasjon til mottakeren.

Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk! Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SMR43
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr2.700,00
  • Eks. Mva: Kr2.160,00
Loading...
Loading...
Loading...