Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Skjult mikrofon trådløs

Nyhet Trådløs skjult mikrofon

Dette er en trådløs lyd-sender til diskre romavlytting. Enheten er utstyrt med veldig følsom mikrofon med utmerket bra lydkvalitet. Lyd-senderen kan legges eller festes på overflate i skjule steder, og sende lyd fra rommet til en radio-mottaker innen omtrent 300 meters avstand i tett-bebygd strøk eller omtrent 500 meter i mer åpent område. Med denne mikrofonen kan man lytte til hvisking i et rom på 15 meter. Mikrofonen har profesjonell kvalitet, og sender klar og fyldig lyd med god diskant. Enheten er veldig enkel i bruk, slik at den starter å sende lyd med en gang, når batteriet settes inn. Når man fjerner batteriet, blir den stoppet. Avlytteren benytter seg av 3 volt VR2032 batteri som gir opptil 20 timers batteri-levetid ved permanent avlytting.

Skjult mikrofon sender lyd på en fast frekvens, og kan høres gjennom en FM-mottaker på 400-470 MHz som kommunikasjonsradio. Hos oss kan du kjøpe en FM-mottaker i tillegg til romavlytteren under bestilling. Hvis du bestiller full pakke, vil du få den trådløse mikrofonen sammen med en forhåndsinnstilt mottaker og alt tilbehør (lader, ørepropp).

  • Liten trådløs mikrofon for hemmelig romavlytting
  • Fyldig og klar lyd
  • Veldig enkel i bruk
  • Omtrent 300 meters rekkevidde i tettbebygd strøk
  • Omtrent 500 meters rekkevidde i fri sikt
  • 20 timers batteritid på en ny 3 volt CR2032 batteri

Kun mikrofon pakke: Mikrofonen + 1 stk. CR2032 batteri

Full pakke: Mikrofonen + 1 stk. CR2032 batteri + Lyd-mottaker + Ørepropper og ladestasjon til mottakeren

OBS! Denne mikrofonen trenger en FM mottaker på 400-470 MHz. Du kan bestille full pakke som inneholder også en forhåndsinnstilt lyd-mottaker.

Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk! Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SMR43
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.450,00
  • Eks. Mva: Kr1.160,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...