Produkter
Your Cart

Skjult kroppskamera

Varemerke: Esonic
Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kamera..
Kr 1350
Eks. MVA:Kr 1080
Varemerke: Esonic
Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. Enheten er liten og ser ut som en vanlig USB-minnepenn. På samme måte som en vanlig minnepinne kobler d..
Kr 1725
Eks. MVA:Kr 1380
Knappekamera med opptaker Knappekamera med opptaker
Nyhet
Denne pakken inneholder alt som du trenger for effektiv skjult videoopptak. Med i pakken følger en opptaker med 2,7" skjerm, spionkamera knapp med en meter ledning, 2 pakker med 4 sett av forskjellige add-ons, 2 pakker med vanlige knapper, ladekabel, lader, øre-plugger, fjernkontroll og AV kabel. Ad..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi
Nyhet
Varemerke: LawMate
Dette er den nye modellen av LawMate sin kaffekopp med skjult kamera. Denne modellen har WiFi som gir deg mulighet å se på opptak via mobil trådløst uten å berøre kaffekoppen. Gjennom appen PV-CAM Viewer kan du styre kameraet helt trådløst bl.a. se på opptakene, endre innstilling på opptaksoppløsnin..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker
Nyhet
Varemerke: LawMate
Denne pakken er en perfekt løsning for skjult videoopptak. Den inneholder knappe/skruekamera "BU-18Neo" med Full HD videooppløsning og opptaker "PV-500NP" med WiFi funksjoner. Med i pakken følger kontrollkabel, diverse skjorteknapper og skruer. Du finner alle nødvendige utstyr i denne pakken for pro..
Kr 6250
Eks. MVA:Kr 5000
LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-900EVO3 er et skjult kamera innebygd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Den gir perfekt mulighet til å ta opp video i skjul i nesten alle steder og situasjoner. Kameralinsen er plassert inne i et litte hul på toppen av smarttelefonen. Det kamuflerte kameraet i mobiltelefone..
Kr 4850
Eks. MVA:Kr 3880
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2490
Eks. MVA:Kr 1992
LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-WT20W er en velfungerende smartklokke med WiFi kamera som kan filme i Full HD 1080P med lyd. På siden av smartklokken ligger kameralinsen godt skjult i et lite hull slik at du kan ta opp hemmelige videoer i den optimale posisjon og vinkel. Linsen er godt skjult slik at ingen vil legge mer..
Kr 3750
Eks. MVA:Kr 3000
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkameraet kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kamera..
Kr 1620
Eks. MVA:Kr 1296
Skjult kamera i håndveske Skjult kamera i håndveske
Nyhet
Dette er godt skjult kamera i håndveske. Med håndvesken kan du ta opp videoer uten at noen kan oppdage det. Kameralinsen er godt skjult ved siden av glidelåsen. Spionkameraet kan ta opp video i ca. 6 timer på en lading. Spionkameraet er veldig diskret, og kan startes og stoppes via fjernkontrollen i..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
Spionklokke med høy videooppløsning Spionklokke med høy videooppløsning
Nyhet
Denne spionklokken med skjult kamera har en høy videoppløsning på 2330x1296 piksler, noe som er den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig på markedet i dag for skjulte kroppskameraer. Kameraet tar opp video i ultra full HD (2K) med klar og fyldig lyd. Klokken med kamera er veldig enkel i bruk sli..
Kr 2850
Eks. MVA:Kr 2280
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1500
Eks. MVA:Kr 1200
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
Dette er en spionbrille med innebygd trådløst kamera som er skjult i et lite hull på en av brillestengene. Kamerabrillen betjenes enkelt trådløst via en app på mobiltelefon. Kameraet inneholder en WiFi-sender, som sender direkte LIVE video til mobil innen 10 meter, slik at direkte bilder kan ses på ..
Kr 1260
Eks. MVA:Kr 1008
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)

Skjulte Kroppskameraer er bærbare spy kameraer som er designet for å feste spy camera på kropp eller du tar den med deg når du er ute og ønsker å filme i skjul. Fleste kroppskameraer har egen innebygd opptaker som lagrer opptak enten til internt minne eller til mikro sd-kort. Det fins kroppskameraer som har ekstern opptaker. Kameralinsen henger på en ledning som fører til sin opptaker.


Skjulte Kroppskameraer passer utmerket til skjult videoopptak ved forretningsmessige møter, eller du ønsker å dokumentere ting og saker i skjul. For noe er viktig å samle bevis på hendelser via hidden camera. Sånne type skjulte minikameraer er mest effektiv for dette formålet. Det er ekstremt viktig at kameralinsen er godt skjult på en diskre møte for å ikke vekke noen oppsikt. De kommer i forskjellige former og varianter. Sjekk vårt produktsortiment for kroppskameraer her.