Produkter
Your Cart

4G kameramodul for skjult innbygging

4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
Nyhet
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul
4G kameramodul for skjult innbygging
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: SpyCam PRO
 • Varenummer: TY021
Kr 2 390
Eks. MVA: Kr 1 912

Tilvalg

Opplev toppmoderne teknologi med vår revolusjonerende 4G kameramodul - den ultimate løsningen for alle dine sikkerhetsbehov. Takket være dens eksklusive design og pålitelige 4G-tilkobling, blir dette kompakte kameraet, designet for skjult innbygging, ditt førstevalg for overvåking, enten det er hjemme, i bilen, eller på hytta.

4G-tilkobling uten WiFi

Har du noen gang ønsket å ha skjult kameraovervåkning for full kontroll over sikkerheten til området hvor du ikke har tilgang til WiFi? Med dette minikameraet med 4G trenger du ikke bekymre deg for WiFi-tilgang. Vårt 4G minikamera gir deg muligheten til å opprettholde en pålitelig forbindelse, selv i områder uten WiFi-tilgang. Med 4G-funksjonen og en SIM-kort, kan du enkelt koble kameraet til mobilnettet og få tilgang til live-videostrømmer og opptak uansett hvor du befinner deg.

4G-kameramodulen fungerer med et nano-simkort og en mobilapp "Tuya Smart". Med det innebygde 4G-modulen, kan kameraet enkelt kobles til internettet, noe som gir live videotilgang når som helst, hvor som helst. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Play Store. Sim-kort må ha nok datatrafikk for å sikre stabil tilkobling på 4G-nettet.

Lag ditt eget skjulte Kamera

Noen ønsker å ha skjult videopptak, og sikkerheten kan ofte være mest effektiv når den er usynlig. 4G kameramodulen er enkelt å plassere diskret i en rekke objekter. Dette er designet med tanke på å plassere i forskjellige omgivelser uten å vekke mistanke. Enten det er skjult bak en bokhylle, plassert i bil, montert på vegg eller integrert i et objekt. Den kompakte størrelsen gjør det lett å installere i forskjellige objekter. Mulighetene er mange, og bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med dette 4G kameraet.

Dette lille, men kraftige kameraet er designet for å passe sømløst inn i hverdagsobjekter, noe som gir deg muligheten til å skjule det på en rekke kreative måter. Minikameraet skiller seg ut med sin evne til å kunne skjules i ulike objekter.

Minikamera med 4G: Overvåkning Dag og Natt

Kameraet vårt er utstyrt med en kraftig nattsyn funksjon som leverer klare og skarpe bilder selv i totalt mørke. Med en rekkevidde på opptil fem meter, lar denne nattsynfunksjonen deg se nøyaktig hva som skjer i området ditt, uansett hvor mørkt det er. Dette gjør det til et ideelt verktøy for å holde øye med viktige områder om natten. funksjonen gir også muligheten til å ta opp video i mørket,

Skjult kamera til bil eller hytte uten WiFi

Ønsker du å ha full kontroll og sikkerhet til din bil eller hytte hvor du ikke har WiFi? Dette mini kamera med 4G passer perfekt til biler og hytter hvor man ofte ikke har tilgang til WiFi. Med bevegelsesdeteksjon vil kameraet automatisk starte opptak og sende push-varsler når det registrerer bevegelse i området, slik at du ikke går glipp av noe viktig. Du kan også enkelt få tilgang til kameraet via mobilappen, slik at du kan se direkte videostrøm eller spille av tidligere opptak uansett hvor du er. Med muligheten til å lagre opptakene på et Mikro SD-kort, har du alltid tilgang til viktig informasjon når du trenger det.

Backup batteri for uavbrutt kameraovervåkning 

Vår 4G kameramodul er utrustet med et robust og driftssikkert 5000mAh batteri. Dette batteriet gir deg friheten til å opprettholde uavbrutt overvåking i mellom 6 til 15 timer, avhengig av opptakshyppighet og varighet, helt uavhengig av direkte strømtilgang. Skulle du planlegge å bruke 4G minikameraet over lengre perioder, anbefaler vi at kameraet er kontinuerlig tilkoblet strøm via ladekabelen og en 5V-adapter.

Total Kontroll med Videoopptak og Push-varsler

Få full kontroll og oversikt gjennom videoopptak og push-varsler fra vårt 4G minikamera. Via den intuitive mobilappen "Tuya Smart", kan du enkelt starte videoopptak og få umiddelbar tilgang til kameraets funksjoner bl.a. bevegelsesaktivering, push-varsel, nattsyn. Ved bevegelse, vil kameraet automatisk starte videoopptak, sende varsler med bilder til mobilappen på din mobil. Dette gir deg direkte innsikt i alle bevegelser som skjer i området. Du kan også avspille opptakene direkte fra mobilappen, og alle opptak inneholder lyd.

Spesifikasjon:

 • Oppløsning: 2 Mega CMOS
 • Videopiksler: 1920*1080
 • Bilder per sekund: 25FPS
 • Synsvinkel: 145 grader
 • Maksimal støttet kapasitet på minnekort: 128GB
 • Strømforbruk: 300mAh
 • Strømforbruk med nattsyn: 540mAh
 • Batterilevetid: Omtrent 6-15 timer
 • Ladetid: Omtrent 10 timer

Pakken inneholder:

 • 4G kameramodul
 • 5000mAh oppladbart batteri
 • USB kortleser
 • USB ladekabel (1 meter)
 • Bruksanvisning 

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha