Produkter
Your Cart

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging
Trygg netthandel med kortbetaling, vipps, faktura, PayPal
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: SpyCam PRO
 • Varenummer: TK104
Kr 1850
Eks. MVA: Kr 1480

Tilvalg

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . Med kameramodulen kan du selv bygge ditt eget spionkamera. For eksempel, du kan skjule kameraet bak en bilderamme, mens kameralinsen festes bak et lite hul i bildet på bilderammen. Bildet kan henges på en vegg i stua eller på soverom. Andre eksempel kan være en vegg som skjulested slik at kameraet plasseres bak en vegg, mens kameralinsen festes gjennom et lite hul, slik at man kan kameraovervåke rommet, som befinner seg på den andre siden av veggen. Det fins mange hverdagslige gjenstander som kunne fungere som skjulested for kameraet.

Wi-IP kameramodulen fungerer med en vanlig trådløs WiFi-router og en APP på mobil. APP-en kan lastes ned gratis fra APP Store eller Play Store. Det overfører LIVE video til mobil, hvor du kan se direkte video fra rommet trådløst. I tillegg støtter kameraet P2P nettverk noe som gir mulighet til å få overføre video uten WiFi-router, hvis mobil befinner seg innen 10 meter fra kameraet. Det støtter filmopptak både ved bevegelse, permanent og ved bestemt tidspunkt. Opptak lagres til minnekort idet opptil 64GB minnekort støttes, så det gir ca. 40 timer videoopptak. Dette er et fleksibel utstyr til lage eget skjul kamera som gir deg mulighet til å overvåke et rom uavhengig hvor du er.

Opptak: Dersom du ønsker å ha opptak, må du sette inn et mikro SD-kort (opptil 64GB). Du kan bestille produktet med 32GB eller 64GB kort.

Eksternt IR for nattbilde

Dette kameramodulen har ikke nattsyn, men vi har ekstern IR-enhet for nattbilde som gir deg mulighet til å se live kamera eller ta opp i opptil 8 meter i mørke. Den kan plasseres i nærheten av kameraet. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-utstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

WiFi-IP kameraet har avanserte funksjoner:

 • Live videooverføring via Internett: Du kan se på mobil hvor som helst i verden uansett om mobilen bruker mobile data (3G, 4G) eller koblet til en annen trådløs WiFi. Det vil si at du kan se så lenge mobilen din har Internett.
 • P2P nettverk: Du kan koble mobilen til kameraet uten WiFi-nettverk og se LIVE video hvis mobilen befinner seg innen 10 meter fra kameraet.
 • Se-enhet: Støtter mobile enheter (iPhone, iPad, Android mobiltelefon og nettbrett) via en app.
 • Bevegelsesaktivert opptak og push-varsel: Du kan aktivere bevegelsessensoren til kameraet, slik at det starter filmopptak og sender en push-varsel til mobilen, når noen kommer inn i rom. Opptaket lagres til et minnekortet.
 • Varsel på epost: Ved bevegelse tar det et bilde, og sende det til opptil 4 mottakere på epost.
 • Legger opp bilde på en FTP-server: Kameraet kan ta bilde ved bevegelse, og legge opp inne i en FTP-server, så man får samle alle bilder på aktiviteter fra rommet.
 • Bilde- og filmopptak gjennom mobil: Du kan ta film og stillbilde på LIVE videooverføring, og lagre i mobil.
 • Tilgang-sikkerhet: Tilgang til kamera er passord-beskyttet via APP-en. Passord legges inn ved oppsett. 
 • Strømtilførsel: USB-kabel følger med i pakken, slik at kameraet kan kobles til stikkontakt. Et oppladbar litium-batteri følger med i tillegg. Med batteriet kan kameraet fungere i opp til 10 timer uten å være koblet til strøm-stikkontakt.

  Pakken inneholder:

  • WiFi-IP kameramodul
  • Litiumbatteri 5000mAh
  • Ladekabel
  • SD-kort USB-leser
  • Bruksanvisning

  Last ned bruksanvisningen her!

  OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.  Veiledning til oppsett av kamera gjennom TinyCam

  WiFi-IF kameraet er skjult som skjorteknapp

  skjult kamera i skjorteknapp

  Skriv en omtale!

  Husk: HTML blir ikke oversatt.
  Dårlig God
  Captcha