Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

iRecovery Stick for iPhone / iPad

iRecovery Stick for iPhone / iPad

iRecovery Stick hjelper deg til å utforske alt innholdet på iPhone og iPad

iRecovery Stick for iPhone er en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg granske nøye iPhone og iPad. Det er en vanskelig prosess å gjennomgå alle informasjoner som ligger i smarttelefon uten bruk av et profesjonelt verktøy som iRecovery Stick. Stort datamengde i iPhone gjør det vanskelig og ekstremt tidkrevende for å finne fram akkurat til informasjoner som du siktet på. iRecovery Stick gir deg mulighet å finne informasjoner uten å bruke mye tid, og kan gjenopprette bilder som har blitt slette i siste 30 dager. Du kobler iRecovery Stick og iPhone/iPad til en Windows datamaskin og kjører programvaren, så blir alle informasjoner (SMS, anrophistorikk, eposter, bilder, videoer, osv.) vises i en strukturelt format. iRecovery Stick har flere nyttige funksjoner som lar deg granske nøye iPhone eller ipad. Du kan laste ned innhold som du er interessert i. iRecovery Stick har mange andre verdifulle funksjoner med brukervennlige programvaregrensesnitt. Du kan bruke den på så mange enheter som du ønsker. Den er kompatibel med alle utgaver av iPhone og iPad. iRecovery stick er utviklet av Paraben som er mest kjent blant selskaper innen dataetterforskning. Selskapet legger ut regelmessig nye oppdateringer. Du kan oppdatere din iRecovery Stick helt gratis ved å koble minnepinnen til PC, og trykke på UPDATE i brukergrensesnittet, så vil programvaren bli oppdatert automatisk.

 • Inngående etterforskning på iPhone og iPad data
 • Se alt innholdet oversiktlig på en stor PC-skjerm
 • Bruk søke-funksjonen for å finne fram til dataene som du er mest interessert i
 • Hent ut skjulte innhold som ikke kan ses i enhet
 • Gjenopprett nylig slettede bilder
 • Laste ned viktige informasjoner
 • Kjør på iTunes-sikkerhetskopien for å hente ut informasjoner uten fysisk tilgang til iPhone eller iPad

Intelligent søk (iSerach)

Du kan bruke iserach funksjonen til å finne innhold ved å søke viss nøkkelord eller symboler. Dette gir rask mulighet til å finne fram til tekstdataene som sms, chat som inneholder nøkkelordet.

Viser bilder og gjenoppretting av slettete bilder

Se alle bilder som ligger spredt over den hele telefonen på et sted. iPhone lagrer bilder i flere steder for eksempel i kamerarull eller i mappene til diverse apper. iRecovery Stick samler alle disse bildene på et sted. Det fins apper som kan skjule bilder. iRecovery Stick kan hente ut skjulte bilder. Ved hjelp av iRecovery kan du også gjenopprette bilder som er slettet i løpet av siste 30 dager.

Granskning av Chat aktivitet

Du kan se chat aktiviteter på disse app-ene: Facebook Messenger, Viber, TikTok, Health, Waze.

Hente ut talemeldinger

Når man lytter til sine talemeldinger, lagrer iPhone talemeldinger inne i skjulte mapper. Det er vanskelig å finne talemeldinger som ligger fysisk i telefon. iRecovery Stick kan hente ut talemeldinger, og viser også avsenderens telefonnummer, dato og varighet.

Gjenoppretting av passord

iReovery Stick kan vise passord til WiFi nettverk hvor telefonen var koblet på, og dem som ble brukt på diverse nettsider. For å gjenopprette denne typen data, må du opprette en iTunes-sikkerhetskopi av enheten med et passord. Bruk passordet når du gjenoppretter fra sikkerhetskopien.

Ingen fysisk tilgang til iPhone?

Hvis du har tilgang til iTune-kontoen til telefonen, kan iRecovery Stick finne verdifulle data for eksempel tekstmeldinger som allerede slettet i telefonen. iRecovery Stick kjører på iTunes-sikkerhetskopien som er knyttet til iPhone telefonen, og gjennomrette slettede data.

OBS: Merk at minnepinnen er forseglet. Hvis forseglingen blir brutt, kan den ikke returneres lenger.

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.
Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: IREC
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.998,00
 • Eks. Mva: Kr1.598,40

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...