Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Spionkamera spy cam i USB lader

Spionkamera spy cam i USB lader

Mest effektiv og enkel spy cam med ubegrenset opptakstid og bevegelsesaktivering

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Kameraet blir aktivert når laderen plugges inn på stikkontakt. Den trenger ikke noen fjernkontroll, ikke noen kompliserte knapper, ikke noen batteri. De fleste minikameraer og skjulte kameraet har ulemper på grunn av liten batteritid. Du trenger ikke være bekymret for opptakstid, fordi den får strøm fra stikkontakt hele tid. Det støtter mikro sd-kort opp til på 64GB, som kan lagrer ca. 10 timer videoopptak. Kameraet støtter kontinuerlig opptakfunksjon (Loop Recording) noe som betyr at tidligere opptakfilene bli overskrevet av nye innspillinger, når minnekort blir fullt. Denne funksjonen sikrer vedvarende filming. I tillegg er kameraet utstyrt med bevegelsesdetektor slik at opptak startes når detektoren registrer bevegelse i rommet. Bevegelsesaktivert opptak er en nyttig funksjon, hvis du ønsker opptak bare når det er aktiviteter i rommet. Du vil spare på minnet og unngå å ha mange unødvendige opptak. Når du skal se på opptakene, tar du ut minnekortet fra laderen, og setter kortet inn i kortleseren og koble på datamaskin. Du kan også koble inn kortet på nettbrett eller mobiltelefon ved å bruke en adapter eller sette inn kortet direkte i mobilen. 

Dette kan hjelpe i mange situasjoner. Ble du noen gang utsatt for overgrep av forskjellig karakter? Har du en gal sjef som behandler deg dårlig? Lurer du på om at barnevakt, hjelpepleier, vaskehjelp gjør sin jobb ordentlig når du ikke til stede? Mistenker du at din ektefelle eller samboer er utro? Det er veldig mange situasjoner, hvor dette spionkamera spy cam kan hjelpe deg til å dokumentere saker og ting.

Ingen bekymring for batteritid

Den store fordelen på dette spycam er ubegrenset opptakstid. De fleste kameraer inneholder oppladbare batterier som har begrenset levetid, det vil si at batterier går tomt etter en stund av filming, men dette spionkamera spy cam inneholder ikke noen batteri, fordi det får vedvarende strømtilførsel fra stikkontakt.

Ingen bekymring for opptakstid

Kameraet har Loop Recording slik at det kan filmer hele tida. Det overskriver de gamle opptakene med de nye, dersom mikro sd-kortet blir fult. De fleste kamerautstyr har ikke denne funksjonen.

Opptak ved bevegelse

Kameraet har to opptaksmoduser. Permanent og bevegelsesaktivert opptak. Ved bevegelsesdeteksjon kan du ta opp i skjul når du ikke er til stede, og det tar opp når det er aktiviteter i rommet. Ved bevegelsesaktivering vil du unngå å ha mange unødvendig opptak.   

Allsidig bruk i forskjellige land

Med i pakken følger 4 forskjellige plugger for å koble laderen på ulike stikkontakter i Europa, USA, UK og Australia. Du kan ta med spy cam laderen på reise hvor som helst i verden.  

NB! Laderen kan lade enheter som har batterikapasitet mindre enn 1000mA. Den skal ikke brukes for lading av nettbrett eller powerbank. 

Noen populære bruksområder:

 • Dokumentere overgrep og mishandlinger av forskjellige karakter.
 • Avsløre tyveri i rommet ditt, eller spionasje på mobilen din.
 • Avsløre utroskap.
 • Få vite hva som foregår når du ikke er hjemmet.

Pakken inneholder:

 • Spionkamera spy cam USB lader
 • 4 plugger for Europa, US, UK, Australia
 • Mikro SD-kort leser 
 • Bruksanvisning

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

Teknisk
Videooppløsning1920x1080
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel90 grader
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha
 • Varenummer: SKL46
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.495,00
 • Eks. Mva: Kr1.196,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: