Produkter
Your Cart

Spionkamera spy cam i USB lader

Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Spionkamera spy cam i USB lader
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: SpyCam PRO
 • Varenummer: SKL46
Kr 1 790
Eks. MVA: Kr 1 432

Tilvalg

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Kameraet blir aktivert når laderen plugges inn på stikkontakt. Den trenger ikke noen fjernkontroll, ikke noen kompliserte knapper, ikke noen batteri. De fleste mini kameraer og skjulte kameraet har ulemper på grunn av liten batteritid. Du trenger ikke være bekymret for opptakstid, fordi den får strøm fra stikkontakt hele tid. Det støtter mikro sd-kort opp til på 32GB, som kan lagrer ca. 6 timer videoopptak. Kameraet støtter kontinuerlig opptaksfunksjon (Loop Recording) noe som betyr at tidligere opptaks filer bli overskrevet av nye innspillinger, når minnekort blir fullt. Denne funksjonen forhindrer at kameraet stopper filming når minnekort er fullt.  I tillegg er kameraet utstyrt med bevegelsesdetektor slik at opptak startes når detektoren registrer bevegelse. Bevegelsesaktivert opptak er en nyttig funksjon, hvis du ønsker opptak bare når det er aktiviteter i rom. Du vil spare på minnet og unngå å ha mange unødvendige opptak. Når du skal se på opptakene, tar du ut minnekortet fra laderen, og setter kortet inn i kortleseren og koble på datamaskins USB. Du kan også koble inn kortet på nettbrett eller mobiltelefon ved å bruke en adapter eller sette inn kortet direkte i mobil. 

Dette kan hjelpe i mange situasjoner. Ble du noen gang utsatt for overgrep av forskjellig karakter? Lurer du på om at barnevakt, hjelpepleier, vaskehjelp gjør sin jobb ordentlig når du ikke til stede? Mistenker du at din ektefelle eller samboer er utro? Det er veldig mange situasjoner, hvor dette spionkamera spy cam kan hjelpe deg til å dokumentere saker og ting.

Ingen bekymring for batteritid

Den store fordelen på dette spycam er ubegrenset opptakstid. De fleste kameraer inneholder oppladbare batterier som har begrenset levetid, det vil si at batterier går tomt etter en stund av filming, men dette spionkamera spy cam inneholder ikke noen batteri, fordi det får vedvarende strømtilførsel fra stikkontakt.

Ingen bekymring for opptakstid

Kameraet har Loop Recording slik at det kan filmer hele tida. Det overskriver de gamle opptakene med de nye, dersom mikro sd-kortet blir fult. De fleste kamerautstyr har ikke denne funksjonen.

Opptak ved bevegelse

Kameraet har to opptaksmoduser. Permanent og bevegelsesaktivert opptak. Ved bevegelsesdeteksjon kan du ta opp i skjul når du ikke er til stede, og det tar opp når det er aktiviteter i rommet. Ved bevegelsesaktivering vil du unngå å ha mange unødvendig opptak.

Allsidig bruk i forskjellige land

Med i pakken følger 4 forskjellige plugger for å koble laderen på ulike stikkontakter i Europa, USA, UK og Australia. Du kan ta med spy cam laderen på reise hvor som helst i verden.

Enkel i bruk med ferdig oppsetting

Hvis du bestiller spy cam med minnekort, vil vi levere dette spionkameraet med ferdig installert kortet og konfigurert for beste opptaksinnstilling for bevegelsesaktivert opptak. Dette er veldig enkel i bruk. Bare koble laderen til stikkontakt, så startes videoopptak automatisk, når det oppdager bevegelse. Når du skal se på opptakene, koble laderen fra stikkontakt, og ta ut sd-kortet og sett inn kortet i PC via den medfulgte USB-kortleseren. Hvis du ønsker permanent opptak, er det bare å skyve knappen til den andre posisjonen.    

Eksternt IR for nattopptak

Du kan bruke en eksternt IR-enhet som tilleggsutstyr for nattopptak. IR enheten kan plasseres i nærheten av spycam, og kan gi mulighet til spionkameraet for å ta opp i mørke i opptil 8 meter. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

NB! Laderen kan lade enheter som har batterikapasitet mindre enn 1000mA. Den skal ikke brukes for lading av nettbrett eller powerbank.

Noen populære bruksområder:

 • Dokumentere overgrep og mishandlinger av forskjellige karakter.
 • Avsløre tyveri i rommet ditt, eller spionasje på mobilen din.
 • Avsløre utroskap.
 • Få vite hva som foregår når du ikke er hjemmet.

Pakken inneholder:

 • Spionkamera spy cam USB lader
 • 4 plugger for Europa, US, UK, Australia
 • Mikro SD-kort leser 
 • Bruksanvisning

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Teknisk
Videooppløsning1920x1080
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel90 grader
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha