Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Spionkamera spy cam i USB lader

Spionkamera spy cam i USB lader

Mest effektiv og enkel spy cam med ubegrenset opptakstid og bevegelsesaktivering

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert bak det mørke dekselet. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt, så det starter filmopptak. Videoopptaket blir stoppet, når du tar ut laderen fra stikkontakt. Den trenger ikke noen fjernkontroll, ikke noen kompliserte knapper, ikke noen batteri, ikke noen indikatorlamper. Det trenger heller ikke lading, fordi den får strøm fra stikkontakt hele tid. Det støtter minnekort opptil på 32GB, som kan lagrer ca. 6 timer videoopptak. Kameraet støtter kontinuerlig opptakfunksjon (Loop Recording) noe som betyr at tidligere opptakfilene bli overskrevet av nye innspillinger, når minnekort blir fullt. Denne funksjonen sikrer vedvarende filming. I tillegg er kameraet utstyrt med bevegelsesdetektor slik at opptak startes når detektoren registrer bevegelse i rommet. Bevegelsesaktivert opptak er en nyttig funksjon, hvis du ønsker opptak bare når det er aktiviteter i rommet. Ved bevegelsesaktivering ungår du unødvendig filmopptak.     

Opptakene kan avspilles ved å koble laderen til en USB-inngang på PC/Mac, så åpner du videofilene via Windows media Player, QuickTime eller en annen avspiller. 

Dette kan hjelpe i mange situasjoner. Ble du noen gang utsatt for overgrep av forskjellig karakter? Har du en gal sjef som behandler deg dårlig? Lurer du på om barnevakt, hjelpepleier, vaskehjelp gjør sin jobb ordentlig når du ikke til stede? Mistenker du at din ektefelle eller samboer er utro? Det er veldig mange situasjoner, hvor dette spionkamera spy cam kan hjelpe deg til å dokumentere saker og ting.

Ingen bekymring om batteritid

Den store fordelen på dette spycam er ubegrenset opptakstid. De fleste kameraer inneholder oppladbare batterier som har begrenset levetid, det vil si at batterier går tomt etter en stund av filming, men dette spionkamera spy cam inneholder ikke noen batteri, fordi det får vedvarende strømtilførsel fra stikkontakt.

Ingen bekymring om opptakstid

Kameraet har Loop Recording slik at det kan filmer hele tida. Det overskriver de gamle opptakene med de nye, dersom minnet blir fult. De fleste kamerautstyr har ikke denne funksjonen.

OBS! Produktet er ikke beregnet til å brukes som en lader.

Noen populære bruksområder:

 • Dokumentere overgrep og mishandlinger av forskjellige karakter.
 • Avsløre tyveri i rommet ditt, eller spionasje på mobilen din.
 • Avsløre utroskap.
 • Få vite hvordan vaskehjelp, barnevakt, hjemmesykepleie, osv. foregår når du ikke er hjemmet.

Pakken inneholder:

 • Spionkamera spy cam USB lader
 • USB kabel
 • Bruksanvisning

Kameraet er helt skjult og usynligDen kan lade dine enheter, mens den filmer
Skjult kamera i USB laderSkjult kamera i USB lader
Teknisk
Videooppløsning1920x1080
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel90 grader
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: SKL46
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr950,00
 • Eks. Mva: Kr760,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...