Produkter
Your Cart

Se alle produkter

Varemerke: Esonic
Esonic BR-20 er en trådløs lydopptaker til opptak av telefonsamtale på mobiltelefon. Enheten kan ta opp telefonsamtale på begge sider av samtale innen 10 meter avstand fra mobiltelefon. Enheten kan også brukes som en vanlig lydopptaker. Den lagrer opptak med meget bra lydkvalitet. Den innebygde Blue..
Kr 1990
Eks. MVA:Kr 1592
Minnepinne inneholder en spesiell programvare for taleopptak på PC. Programvaren styrer den interne mikrofonen til PC slik at den starter opptak automatisk når det er lyd rundt PC. Den store fordelen med denne programvaren er et at du trenger ikke lenger ekstern mikrofon. I tillegg kan den ta opp Vo..
Kr 1850
Eks. MVA:Kr 1480
Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid
Nyhet
Varemerke: Cam UltraLife
Vi har fått inn en ny modell av skjult kamera i en falsk røykvarsler med mye batterilevetid på 2 år i standby. Skjult kamera i røykvarsleren kan driftes i opptil 30 timer ved permanent videoopptak på høy videooppløsning, eller i opptil 2 år i hivemodus (Standby) uten opptak. Med så lang batteritid t..
Kr 3300
Eks. MVA:Kr 2640
180 grader roterende skjult WiFi kamera i høyttaler 180 grader roterende skjult WiFi kamera i høyttaler
Nyhet
Dette er trådløst skjult WiFi kamera i Bluetooth høyttaler med sylinder design. Kameraet kan bevege seg til venstre og høyre i 180 °, dermed kan du se direkte bilder i 240 ° vinkel i rommet. Kameraet er skjult bak den mørke skjermen. Via en app på mobil kan du se LIVE kamera med lyd, og styre r..
Kr 2500
Eks. MVA:Kr 2000
Dette er det nyeste trådløst WiFi spionkamera med nyttige funksjoner og flott kvalitet. Kameraet er motorisert slik at kameralinsen kan rotere til høyre og venstre innen 330 grader. Rotasjonen styres trådløst gjennom en app på smarttelefon eller nettbrett. Kameralinsen beveger seg til høyr..
Kr 2600
Eks. MVA:Kr 2080
4G Mini nattkamera med lang batteritid 4G Mini nattkamera med lang batteritid
Nyhet
Dette er et 4G-minikamera for trådløs videooverføring via sim-kort. Kameraet bruker et tale- eller data-sim for å overføre video gjennom 4G mobilnettverk. Dette 4G mini-overvåkningskameraet gir deg mulighet for kameraovervåking i område hvor WiFi nettverk ikke er tilgengelig. Det er utstyrt med varm..
Kr 1895
Eks. MVA:Kr 1516
4G sikkerhetskamera for hytte og båthus 4G sikkerhetskamera for hytte og båthus
Nyhet
Ingen WiFi? Null problem Dette 4G sikkerhetskameraet er ideelt for trådløs kameraovervåkning når du reiser eller er i område uten tilgang til WiFi-router. Kameraet er kompatibel med 4G mobilnettverk, og fungerer med et data- eller tale-sim kort. 4G kameraet sender direkte video gjennom 4G-nettet ti..
Kr 1980
Eks. MVA:Kr 1584
Batteritid Ekstender Batteritid Ekstender
Nyhet Utsolgt
Varemerke: Zetta
Dett er en batteritid-ekstender som kan forlenge batteritid på små kameraer, avlyttingsutstyr og batteridrevet GPS trackere. Hvis du tenker å utvide batteritid på din enhet med kun en powerbank, vil powerbanken ikke hjelpe alene, fordi de fleste powerbaker (nødladere) på marketed har overlading-besk..
Kr 450
Eks. MVA:Kr 360
Denne bevegelsemelder med overfallalarmen er det nyeste produktet for personsikkerhet. enheten er utstyrt med 3 funksjoner:PIR-sensor: Den kan oppdager mennesker og dyr, hvis de kommer innen 2 meter avstand fra sensoren, og alarmen vil utløse en høy lyd på 120dB styrke. Overfallalarm: Den utløs..
Kr 435
Eks. MVA:Kr 348
D79 - GPS Tracker til hund og katt D79 - GPS Tracker til hund og katt
Nyhet
Funksjoner:Funksjoner:GPS + WiFi + LBS: Hvis GPS-signalet er bra, vil enheten bruke GPS-satellitt, hvis ikke, vil enheten bruke WiFi og LBS. Under GPS-lokaliseringsmodus er nøyaktigheten 5-10 meter. Under WiFi lokaliseringsmodus vil nøyaktigheten være 10-30m. Under LBS lokaliseringsmodus er nøya..
Kr 985
Eks. MVA:Kr 788
Data gjenoppretting minnepinne for PC - data recovery stick
Utsolgt
Data Recovery Stick er laget for å gjenopprette slettet data fra Windows-datamaskiner og kan skanne hele harddisker og gjenopprette store mengder data. Den kan også gjenopprette data fra eksterne harddisker som kan kobles til datamaskinen, for eksempel kameraer, minnekort, minnepinne, etc. For eksem..
Kr 1690
Eks. MVA:Kr 1352
Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med et mobiltelefon SIM-kort. Den fungerer akkurat som en vanlig datamus. Datamusen inneholder en skjult mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til sim-kortet, så hører du lyd og samtale rundt datamusen. Sim-kortet settes inn i d..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Gjennom dette utstyret er det store spørsmålet "hvordan oppdage avlytting" bli veldig enkelt å svare på: Avlytting og spionkamera detektor. Den kan avdekke både trådløse og enkle skjulte kameraer. Takket være signal deteksjon funksjonen kan også trådløse avlyttingssystemer avdekkes. Den kan hje..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Dette dirkesett har 12 dirker og 3 stk vridere. I tillegg får du med i pakken en gjennomsiktig øvelseslås med 2 nøkler. Gjennom øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer og øve på dirking. Dette dirkesettet er et nyttig utstyr til deg, hvis du skal øve på dirking eller til hobby.Hvis du besti..
Kr 480
Eks. MVA:Kr 384
Dette universale dirkesettet består av to nøkkelbånd, som inneholder 20 deler til sammen.  Dirkesettet er hendig og lett håndterbart, og kan bæres enkelt i lomme. Hvert bånd har 10 forskjellige deler. Dirkesettet inneholder to ulike typer av dobbeltsidig sett, som kan brukes til dirking på bill..
Kr 250
Eks. MVA:Kr 200
Med dette dirkesett med 24 deler kan du dirke norske og europeiske låser. Settet består av 20 dirker og 4 stk vridere, og kommer i lærtaske. I tillegg får du en  2 stk. gjennomsiktige øvelseslåser med nøkler. Med øvelseslåsene kan du lære hvordan en lås fungerer, og øve på dirking. Treningslåse..
Kr 860
Eks. MVA:Kr 688
Dummy overvåkningskamera med blinkende LED er et utmerket verktøy for å skremme bort innbruddstyver og uvedkommende. Det kan monteres veldig enkelt, inneholder ikke noen ledninger, og ser ut akkurat som et ekte kuppelkamera. Det er umulig å merke om at dette er et falsk overvåkningskamera. Blinkende..
Kr 195
Eks. MVA:Kr 156
Esonic BR-25 - Trådløs opptak av mobiltelefonsamtale Esonic BR-25 - Trådløs opptak av mobiltelefonsamtale
Nyhet
Varemerke: Esonic
Esonic Br-25 er den nyeste modellen for trådløs opptak av mobiltelefonsamtale. Enheten har in-ear hodetelefon med en fleksibel silikonnakkebøyle, som er designet for å sitte komfortabelt rundt nakken. Mobiltelefonsamtale-opptakeren fungerer som en håndfri headset med Bluetooth som lar deg å ringe og..
Kr 2000
Eks. MVA:Kr 1600
Varemerke: Esonic
Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kamera..
Kr 1350
Eks. MVA:Kr 1080
Varemerke: Esonic
Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. Enheten er liten og ser ut som en vanlig USB-minnepenn. På samme måte som en vanlig minnepinne kobler d..
Kr 1725
Eks. MVA:Kr 1380
Varemerke: Esonic
Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB. Opptakeren har meget bra lydkvalitet i 2 forskjellige kvalitetsgrader. Du kan spille inn opptil 288 timer til 8GB minne. Opptakeren er veldig enkelt i bruk. Det er bare å vri knappen på toppen av pennen, så starter opptakeren å ta opp. ..
Kr 1980
Eks. MVA:Kr 1584
Esonic MQ-L500 - Skjult lydopptaker i powerbank med 150 dager batterilevetid Esonic MQ-L500 - Skjult lydopptaker i powerbank med 150 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Esonic
MQ-L500 er en skjult lydopptaker med høy kvalitet innebygd i en nødlader. Med fulladet nødlader vil opptakeren fungere i 150 dager ved lydaktivert opptaksmodus (lydstyrt), eller opptil 14 dager i kontinuerlig opptaksmodus. Powerbanken er utstyrt med magnet slik at du kan feste enheten på enhver ment..
Kr 2790
Eks. MVA:Kr 2232
Varemerke: Esonic
Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer ly..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
Varemerke: Esonic
Esonic MR-250 er en liten og praktisk diktafon med høy lydkvalitet og mange konfigurasjonsmuligheter. Den har innebygd 8GB internt minne, LCD-Skjerm, og en batterilevetid på omtrent 25 timer. Stemmeopptakeren er velegnet til profesjonell innspilling av samtaler på møter, eller opptak når den er i lo..
Kr 1480
Eks. MVA:Kr 1184
Falske overvåkningskameraet er utstyrt med solcellepanel, som lade 2 stk. ladbare AA-bateriet gjennom solenergi på dagslys. Det er vanntett, og kan monteres utendørs ved inngangsdør, garasjeporter osv. Kameraet kan også brukes innendørs. Dummy kameraet inneholder en blinkende LED-lampe, som viser fr..
Kr 385
Eks. MVA:Kr 308
Dette er en presis og enkel GPS tracker som kan brukes til sporing av kjøretøy og person. Du kan spore både gjennom tekstmelding, app på mobil og nettleser på datamaskin. Det følger vanntett veske for å beskytte trackeren mot vannsprut og høy fuktighet. Det følger også et magnetisk deksel som lar tr..
Kr 1190
Eks. MVA:Kr 952
Dette er en robust og værbestandig høykvalitets GPS tracker til motorsykkel. Med i pakken får du strømledning for å koble enheten til batteriet. Denne GPS sporingsbrikken viser nøyaktig lokasjon i sanntid på kart, og du kan hente ut 30 dagers sporingshistorikk fra siste 6 måneder. Enheten er liten o..
Kr 800
Eks. MVA:Kr 640
Dette er en GSM Spy Bug for direkte romavlytting og GPS sporing. Med dette utstyret har du mulighet til å avlytte et rom og se lokasjon. Romavlytting og sporing styres trådløst via din egen mobiltelefon. Dette er en GSM Bugg enhet som benytter seg av et sim-kort for å overføre lyd via mobilnettverk...
Kr 1680
Eks. MVA:Kr 1344
Håndholdt metalldetektor har høy følsomhet. Metalldetektoren kan oppdage alle typer av metall, som er skjult på kropp, inne pakker, brev og andre gjenstander. Den har høy metalldeteksjons følsomhet slik at den reagerer på små metaller til og med en tynn spiker på bare en centimeter. Håndholdt m..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
Biometrisk fingeravtrykk-gjenkjenningteknologien gir mulighet til å låse opp hengelåsen med en enkel berøring på fingeravtrykkleseren. Du slipper bryderiet med nøkler, og trenger ikke å bekymre deg til å miste nøkkelen, eller nøkkelen din blir kopiert av andre. Hengelåsen kan lagre inntil 10 forskje..
Kr 495
Eks. MVA:Kr 396
Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm Inspeksjonskamera med 4,3" skjerm
Utsolgt
Dette inspeksjonskameraet inneholder 4,3" LCD skjerm og kamerakabel som kobles til skjermen. Med inspeksjonskameraet følger med hentekrok, magnet og inspeksjonsspeil som festes på kamerahodet. Kabelen er fleksibel bøybar slik at den kan føres inn i mest krunglete steder, hulrom og bak de fleste over..
Kr 1395
Eks. MVA:Kr 1116
IP kamera utendørs med nattsyn i opp til 25 meter i mørket IP kamera utendørs med nattsyn i opp til 25 meter i mørket
Nyhet
Dette er et IP kamera for utendørs bruk. Overvåkningskameraet er værbestandig, og er designet for å tåle norske værforhold. Du kan se direkte video i full HD via en app på mobil eller på PC. IP-kameraet kan ta opp permanent eller ved bevegelse, hvis det er koblet til NVR (nettverk videoopptaker). Ka..
Kr 990
Eks. MVA:Kr 792
IR nattsyn for skjulte kameraer IR nattsyn for skjulte kameraer
Nyhet
Dette er et eksternt IR-utstyr (infrarød) for å gi mulighet for nattbilde til alle typer av innendørs kameraer. Det inneholder 6 stk usynlige IR dioder, er genial løsning for å utstyre et kamera med god Night Vision. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. IR-utstyret kan plasseres ..
Kr 750
Eks. MVA:Kr 600
iRecovery Stick for iPhone / iPad iRecovery Stick for iPhone / iPad
2-3 Days
iRecovery Stick for iPhone er en avansert og samtidig brukervennlig programvare som lar deg granske nøye iPhone og iPad. Det er en vanskelig prosess å gjennomgå alle informasjoner som ligger i smarttelefon uten bruk av et profesjonelt verktøy som iRecovery Stick. Stort datamengde i iPhone gjør det v..
Kr 1998
Eks. MVA:Kr 1598
James Bond dirkesett, som ligger inne i kredittkort, består av 4 dirker og 1 vrider som enkelt og fort fås ut ved å skyve ut overdelen av under delen. Dette settet er lett i vekt og enkel å ta med seg i lomme. Du er et skritt nærmere å dirke opp som James Bond hadde gjort! NB! Sjekk alltid lov..
Kr 200
Eks. MVA:Kr 160
Denne reverserer kikkhullet, slik at du kan se hva som befinner seg på andre side av døren i rommet. Kikkehullsreverserer brukes ofte av politiet for å se hva befinner seg innenfor døren for å vurdere situasjoner til rask aksjoner og ha mer kontroll. Det er veldig enkel å bruke. Sett linsen mot dørk..
Kr 400
Eks. MVA:Kr 320
Kikkert med full HD kamera Kikkert med full HD kamera
Utsolgt
Kikkert med et innebygd HD kamera som tar opp både stillbilde- og videoopptak i full HD 1080P. Kikkerten har en optisk forstørrelse på 12x32mm, og justerbar fokuskontroll. Kikkerten er utstyrt med en LCD-skjerm hvor du kan avspille opptakene, og sette opp kamera bl.a. oppløsninger på video- og bilde..
Kr 1890
Eks. MVA:Kr 1512
Knappekamera med opptaker Knappekamera med opptaker
Nyhet
Denne pakken inneholder alt som du trenger for effektiv skjult videoopptak. Med i pakken følger en opptaker med 2,7" skjerm, spionkamera knapp med en meter ledning, 2 pakker med 4 sett av forskjellige add-ons, 2 pakker med vanlige knapper, ladekabel, lader, øre-plugger, fjernkontroll og AV kabel. Ad..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser Komplett dirkesett med 37 deler og 6 treningslåser
Nyhet
Dette er mest komplett dirkesett pakke som inneholder 32 forskjellige dirker, 5 vinkler og 6 forskjellige treningslåser. Med dette komplette dirkesettet har du best dirkeutstyr som gir deg mulighet til å dirke opp alle typer av sylinderlås og hengelås. Med i pakken får du 6 forskjellige låser: 2 ty..
Kr 1590
Eks. MVA:Kr 1272
Kuttsikker underarmsbeskyttelse Kuttsikker underarmsbeskyttelse
Nyhet
Dette plagget vil beskytte håndledd og hele underarm opp til albuen mot kutt. Underarmsbeskytteren er laget av anti-kutt materiale for å redusere skade med skarpe materialer som kniv, glass, stein osv. Den inneholder innebygd ståltråd. Denne håndledds beskyttelsen passer godt til personer som kan bl..
Kr 395
Eks. MVA:Kr 316
Med dette trådløse pan/tilt overvåkningskameraet kan du overvåke boligen uansett hvor du er i verden via en app på smarttelefon eller nettbrett. Lampen med overvåkningskameraet er utstyrt med smart bevegelsessensor som kan spore enhver bevegelse innen 5 meter, og følge med bevegende objekt gjennom a..
Kr 895
Eks. MVA:Kr 716
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 3200
Eks. MVA:Kr 2560
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
Nyhet
Varemerke: LawMate
PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en beveg..
Kr 2590
Eks. MVA:Kr 2072
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2490
Eks. MVA:Kr 1992
Varemerke: LawMate
LawMate RD-30 er en detektor med høy følsomhet til å finne skjult kamera, avlyttingsutstyr. Den er liten og effektiv. Detektoren er utstyrt med en sensitiv RF-deteksjons enhet som kan detektere frekvenssignaler mellom 20MHZ og 6GHZ. I tillegg til radiofrekvens deteksjonen kan enheten finne skjulte k..
Kr 2390
Eks. MVA:Kr 1912
Med denne lommelykten med kamera kan du filme og ta stillbilder i stummende mørke. Den fungerer som en fullverdig LED-lommelykt og i tillegg har du mulighet for videoopptak på natt. Kameralinsen ligger ved siden av LED-pæren. Det passer godt til skjult filmopptak, mens du sniker deg omkring i mørket..
Kr 995
Eks. MVA:Kr 796
Denne lydforsterkeren er en avstandsavlytter som kan fange opp lyd opptil 100 meter unna. Den har en innebygd kikkert slik at du sikter mot målet. Setter du på hodetelefonen, kan du høre lyder og samtaler innen 100m unna. Den passer perfekt, dersom du vil avlytte samtale på avstand.  ..
Kr 980
Eks. MVA:Kr 784
Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult innebygd mikrofon. Dermed kan ingen legge merke til at det blir tatt opp. Minnepinnen spiller samtaler inn i sitt eget minne på 8GB som kan lagre 10..
Kr 580
Eks. MVA:Kr 464
Dette er en mini GPS navigator som viser avstand og retning til din målposisjon (POI = Point Of Interest). Navigatoren bruker GPS data satellitter for å finne ut geografiske koordinater til den nåværende posisjonen din, deretter regner GPS navigatoren avstand og retning fra nåværende  posi..
Kr 599
Eks. MVA:Kr 479
Mini GPS Tracker for person og kjøretøy Mini GPS Tracker for person og kjøretøy
Utsolgt
Denne GPS trackeren har gått ut, og er ikke tilgjengelig lenger. Sjekk våre andre GPS trackere. Denne Mini GPS trackeren er en liten sporingsenhet som bruker 2G mobilnettverk. Poenget med å ha en slik sporingsenhet, er at den kan plasseres diskret på personer eller i kjøretøy. Det kan være barn..
Kr 1380
Eks. MVA:Kr 1104
Viser 1 til 50 av 102 (3 sider)

Hos oss finner du effektive produkter innen skjulte overvåkningsutstyr: spionkameraer, skjulte kameraer, 4G mini kameraer, avlyttingsutstyr, skjulte lydopptakere, skjulte mikrofoner, avlytting av mobiltelefon, GPS trackere for person og kjøretøy, mini telefon med Voice Changer, keylogger og skjermlogger for PC-overvåkning, avsløre utroskap, detektorer for å oppdage skjulte overvåkningskamera og mikrofoner, 4G/IP overvåkningskameraer, inspeksjonskameraer, dirkeutstyr, skjulte oppbevaring, personlige sikkerhet som forsvarsspray, overfalsalarm og kuttsikker klesplagg.