Produkter
Your Cart

Bodyguard

Bodyguard er en velkjent merkevare for forsvarssprayer og overfalsalarm. Selvforsvars sprayene og overfallsalarmen fra Bodyguard er av høy kvalitet, og blir produsert i Sverige. Både forsvarssprayen BODYGUARD KNOCK OUT og overfallsalarmen SCREAMER er best i test blant selvforsvarssprayer og overfallsalarmer på marketed. Bodyguard forsvar-sprayene er lisensfri og godkjent av politiet.

Produsenten til Bodyguard produkter har 20 års erfaring på lovlige og lisensfrie selvforsvarssprayer som alternative til pepperspray. Merk at pepperspray omfattes av våpenloven, ikke er lovlig i Norge.

Dog Defence Spray – Bodyguard Dog Defence Spray – Bodyguard
Nyhet
Varemerke: Bodyguard
Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde..
Kr 230
Eks. MVA:Kr 184
Varemerke: Bodyguard
Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er tes..
Kr 235
Eks. MVA:Kr 188
Varemerke: Bodyguard
Forsvarsspray Bodyguard Knock Out er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Den inneholder rød farge, gel og et spesial stoff som forårsaker kraftig øyne-irritasjon og svir på hud. Angriperen blir blendet. Dette gir deg tid til å komme deg i sikkerhet eller slå ..
Kr 299
Eks. MVA:Kr 239
Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)