Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Bodyguard

Bodyguard er en velkjent merkevare for forsvarssprayer og overfalsalarm. Selvforsvars sprayene og overfallsalarmen fra Bodyguard er av høy kvalitet, og blir produsert i Sverige. Både forsvarssprayen BODYGUARD KNOCK OUT og overfallsalarmen SCREAMER er best i test blant selvforsvarssprayer og overfallsalarmer på marketed. Bodyguard forsvar-sprayene er lisensfri og godkjent av politiet.


Produsenten til Bodyguard produkter har 20 års erfaring på lovlige og lisensfrie selvforsvarssprayer som alternative til pepperspray. Merk at pepperspray omfattes av våpenloven, ikke er lovlig i Norge.Vis:
Sorter etter:

Dog Defence Spray – Bodyguard

Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, ..

Kr230,00 Eks. Mva: Kr184,00

Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard

Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. F..

Kr235,00 Eks. Mva: Kr188,00

Selvforsvarsspray Bodyguard Knock Out

Forsvarsspray Bodyguard Knock Out er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Den inneholder rød farge, gel og et spesial stoff som forårsaker kraftig øyne-irritasj..

Kr299,00 Eks. Mva: Kr239,20

Loading...
Loading...
Loading...