Produkter
Your Cart

Bodyguard

Bodyguard er en velkjent merkevare for forsvarssprayer og overfalsalarm. Selvforsvars sprayene og overfallsalarmen fra Bodyguard er av høy kvalitet, og blir produsert i Sverige. Både forsvarssprayen BODYGUARD KNOCK OUT og overfallsalarmen SCREAMER er best i test blant selvforsvarssprayer og overfallsalarmer på marketed. Bodyguard forsvar-sprayene er lisensfri og godkjent av politiet.

Produsenten til Bodyguard produkter har 20 års erfaring på lovlige og lisensfrie selvforsvarssprayer som alternative til pepperspray. Merk at pepperspray omfattes av våpenloven, ikke er lovlig i Norge.

Varemerke: Bodyguard
Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde..
Kr 199
Eks. MVA:Kr 159
Varemerke: Bodyguard
Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er tes..
Kr 299
Eks. MVA:Kr 239
Varemerke: Bodyguard
Forsvarsspray fra Bodyguard er en lovlig pepperspray, og er best i test blant andre selvforsvarssprayer som er tilgjengelig på markedet. Med lovlig pepperspray mener vi at forsvarssprayen ikke inneholder virkestoffene bl.a. capsaicin som ikke lovlig å bruke for privatpersoner.  Sprayen innehold..
Kr 330
Eks. MVA:Kr 264
Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)