Produkter
Your Cart

Dog Defence Spray – Bodyguard

Dog Defence Spray – Bodyguard
Dog Defence Spray – Bodyguard
Dog Defence Spray – Bodyguard
Dog Defence Spray – Bodyguard
Dog Defence Spray – Bodyguard
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varemerke: Bodyguard
  • Varenummer: FMH2
Kr 230
Eks. MVA: Kr 184

Dette er en forsvarsspray som kan beskytte mot hundeangrep eller avbryte hundeslagsmål. Hunden stoppes av en kjølende effekt samt duft som virker avskrekkende. Dog Defense hundespray inneholder vann, etanol, butan, propan og mentol. En flaske inneholder 50 ml av denne blandingen og har en rekkevidde på omtrent 3-4 meter. Dette er en lisensfri forsvarsspray mot hunder som du kan bruke for å beskytte deg selv og hunden din fra angripende hunder. Sprayen gir ingen bestående skader. Et av de største problemene du kan oppleve som hundeeier er store aggressive hunder som kan angripe hunden din eller provosere til hundekamp. I sånne situasjoner sparker og skriker hundeeiere for å avbryter hundekamp. Sånne handlinger vil definitivt ikke hjelpe.

Ved bruk av Dog Defence sprayen oppstår et umiddelbart ubehag i slimhinner som øyne og snute. Produktet har også desinfiserende effekt, hvis hundene har skadet hverandre. Anti hund spray har en spesial lokk for å hindre at noe går galt og fungerer også som et sikte i riktig stilling. Dekselet beskytter også slik at hundesprayen ikke kan utløses i lommen. Dysen gir optimal fordeling av strålen på en optimal avstand. Det er flere forskjellige forsvarssprayer mot hunder på markedet i dag. Bodyguard Dog Defence er en testvinner.

Instruksjon for bruk:

  1. Løft lokket og sikt mot hundens nese eller i sentrum av hundeslagsmål.
  2. Trykk på utløserknappen og tøm innholdet.

Vask hundens snute og øyne ved behov. Kontakt veterinær hvis irritasjonen vedvarer.

OBS: Du har selv ansvar for bruk av dette produktet. Dog Defence Spray skal brukes KUN i nødverge. Skal IKKE brukes som dressurverktøy!

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha