Produkter
Your Cart

Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard

Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard
Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard
Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard
Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard
Overfallsalarm med høy lyd - Bodyguard
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varemerke: Bodyguard
  • Varenummer: BG22
Kr 385
Eks. MVA: Kr 308

Denne overfallsalarmen lager veldig høy lyd på hele 140dB, og det er veldig lett å utløse alarmen.  Det er bare å trekke ut nøkkelring med lenken som henger fra alarmen, så blir alarmen utløst. Fire overfallsalarmer ble testet av "TV2 hjelper deg", og denne overfallsalarmen fra Bodyguard er testvinner. Dette er uten tvil den effektviste overfallsalarmen på markedet. Den lager øredøvende svært høy lyd som kan høres veldig lang unna. Den høye lyden kommer til å slå angriperen i flukt. Vi har også testet denne overfallsalarmen, og vi er imponert av den høye lyden som kommer ut fra den lille størrelsen. Den vil uten tvil vekke oppmerksomhet og skremme bort voldtektsmannen med sin høye pulserende lyd. Alarmen blir utløst med en gang, når du trekker ut lenken. Alarmen slås av når lenken settes inn igjen. I tillegg er den utstyrt med en kraftig led-lampe. Overfallsalarmen fra Bodyguard er støtsikker og tåler det meste. 

Vi hører alltid om ran og overfallsvoldtekter spesielt for unge jenter og kvinner både her i landet og i utlandet. Overfallsalarmen passer godt inne i lomme, slik du har alarmen lett tilgjengelig, og vil hjelpe deg i tilfeller. Politiet anbefaler unge kvinner å ha meg seg overfallsalarm når de går ut alene i bygater spesielt på kvelder.

OBS: Dette er ikke noen leketøy. Hold overfallsalarmen ikke nært til øret ditt eller noen annen person når du skal teste alarmen. Det er kundes ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder!  

Spesifikasjoner:

  • Lydstyrken: 140 dB
  • Batteri: 3 stk. LR44 (følger med)
  • Størrelse: 40mm x 60mm x 12mm
  • Vekt: 34 g

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha