Produkter
Your Cart

Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke

Klokke med skjult lydopptaker
Klokke med skjult lydopptaker
Klokke med skjult lydopptaker
Nyhet
Klokke med skjult lydopptaker
Klokke med skjult lydopptaker
Klokke med skjult lydopptaker
Esonic SR-600 Skjult lydopptaker i klokke
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: Esonic
 • Varenummer: SR600
Kr 1 880
Eks. MVA: Kr 1 504

Esonic SR-600 er en lydopptaker skjult i en moderne armbåndsklokke. Klokken gir deg muligheten til å foreta lydopptak på den mest diskré måte, mens det også fungerer som en vanlig klokke. Med lang batteritid, rikelig lagringsplass og stemmeaktivering, gjør klokken lydopptak enklere og mer praktisk enn noen gang. Perfekt for opptak av møter, samtaler, eller forelesninger uten å vekke oppmerksomhet.

Diskré lydopptak i en stilfull klokke

Oppdag en høyteknologisk måte å drive skjult lydopptak på med denne moderne armbåndsklokken. Denne klokken med innebygd lydopptaker er perfekt for opptak av samtaler, møter eller forelesninger, og fungerer som en vanlig klokke til daglig bruk, noe som gjør lydopptaket usynlig for omverdenen.

Kontroller lydopptaket med avanserte funksjoner

Vår klokke med skjult lydopptaker gir full kontroll over lydopptakene dine. Du kan enkelt starte opptak med et enkelt knappe-trykk, planlegge lydopptak på bestemte tidspunkter, eller benytte stemmeaktiveringsfunksjonen for å gjøre klokken enda mer diskré. Mikrofonens sensitivitet kan justeres i tre nivåer for å sikre optimal opptakskvalitet. Med muligheten til å justere mikrofonens følsomhet, kan du tilpasse lydopptaket etter behov. I det høyeste nivået på mikrofons følsomheten er klokken i stand til å fange opp lyd fra lengre avstander. Lydopptakeren tilbyr fem justerbare nivåer for følsomhet i stemmeaktivert opptak. Med høyere innstillinger fungerer lydopptakeren mer responsiv til lyder på lavt volum, noe som sikrer at ingen viktige lydopptak går tapt.

Lang batteritid og rikelig lagringsplass for skjult lydopptak

Med en batteritid på 27-33 timer, avhengig av opptaksmodus, er vår klokke med skjult lydopptaker laget for langvarige opptak. Klokken kan lades opp på kun en time og har en lagringskapasitet på 8GB, noe som gir deg muligheten til å lagre inntil 1152 timers opptakstid.

ModusOpptakstidBatteritid
PCM 24 timer27 timer
XHQ144 timer27 timer
HQ288 timer33 timer
SP576 timer33 timer
LP1152 timer33 timer

Vannavstøtende for bekymringsfri bruk

Denne klokken med skjult lydopptaker er beskyttet mot vannsprut. En viktig funksjon ved vår klokke er dens vannavstøtende egenskaper. Vi forstår viktigheten av å ha et produkt som er robust og klar til bruk i alle situasjoner. Enten du befinner deg utendørs på en regnværsdag, ved bassenget, eller skulle være uheldig å søle noe på den, trenger du ikke bekymre deg. Den vannavstøtende egenskapen sørger for at verken værforhold eller utilsiktet søl hindrer deg i å utføre dine diskré lydopptak.

Allsidig og fleksibilitet for skjult lydopptak

Designet for enkel håndtering og maksimal fleksibilitet, skiller denne klokken med skjult lydopptaker seg ut. Den avtagbare reimen gir deg muligheten til å transformere denne enheten til en kompakt lydopptaker. Dette unike trekket tillater deg å plassere enheten på forskjellige steder for skjult lydopptak, uavhengig av om det er i bilen din, i lommen, eller på andre diskrete steder. Denne funksjonen tilbyr den nødvendige fleksibiliteten for å sørge for både effektivitet og diskresjon.

Spesifikasjon:

 • 8GB internt minne
 • OLED 0,96 tommer klokkeskjerm
 • Mikrofonfølsomhet kan justeres i 3 nivåer
 • Følsomhet til automatisk/lydaktivert opptak kan justeres i 5 nivåer
 • Automatisk dato- og tid-stempel av opptakene
 • Innebygd oppladbar batteri / Ladetid: 1 time
 • Støtter både Windows og Mac
 • Dimensjon / vekt : 27,7(B) × 75,2(H) × 112,3(D) mm / 27,2g

Pakken inneholder:

 • Klokke med skjult lydopptak
 • Klokkereim
 • Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningen!

OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for opptak av samtaler. I Norge er det lov å ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med samtaleopptak.

  Anmeldelser

  Skriv en omtale!

  Husk: HTML blir ikke oversatt.
  Dårlig God
  Captcha