Produkter
Your Cart

Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid

Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: Esonic
 • Varenummer: MQU350
Kr 1 680
Eks. MVA: Kr 1 344

Denne Esonic MQ-U350 er den nye versjonen av den gamle modellen. Denne modellen har bedre lydkvalitet, større minne, og automatisk Timestamp. Opptakeren  er stemmeaktivert med en sensibel lyddetektor som kan registrere lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer lyd eller stemme. Opptakeren går inn i hvilemodus (Stand By), når det blir stille i rommet. På denne måten slipper du å høre på timevis av stillheter i lydfilene, og batteriet holder mye lenger enn vanlig opptaker. MQ-U350 lydopptakeren kan fungere i 25 dager i lydaktivert opptaksmodusen. Du kan også sette på kontinuerlig opptaksmodus, slik at den tar opp uansett om det fins lyd. Opptakeren ser ut og fungerer som en hvilken som helst USB-minnepinne. Den kan kobles til datamaskin for lading, og opptakene kan kopieres over til datamaskinen.

25 dager opptak

Lydopptakeren er utstyrt med et spesielt lite litium batteri som kan lades opp. Det lades enkelt ved å koble til en USB-inngang på datamaskin. Med fulladet batteri kan den fungere i 25 dager i lydaktivert opptaksmodus (Stand-By). På kontinuerlig opptak har den batterilevetid på ca. 28 timer og ved XHQ på ca. 23 timer.

Ingen kommer til å mistenke på denne lille opptakeren

Denne lille lydopptakeren har bare en lengde på 6cm og en vekt på 14 gram. Du kan legge den på en pult, inn i en skuff, eller ta med i lomma Det er helt vanlig å ha minnepinne liggende i rommet, dermed vekker den ikke oppsikt. Dette produktet er en genial løsning for skjult opptak.

Fleksibel bruk overalt

Takket være den lille størrelsen kan den skjules overalt til og med i bil, veske, koffert, ryggsekk, osv.

Enkelt bruk

Opptakeren er veldig enkelt å brukes. Alt du må gjør er lading, og sette på. Når du vil lytte til opptakene, kobler du minnepinnen til datamaskin. Opptakeren lagrer MP3 filer til minnet. Du kan avspille både på PC og Mac. Du kan også koble opptakeren til mobiltelefon, og kopier MP3 filene til telefonen for å avspille på mobiltelefon.

Ta opp med flott lydkvalitet innen 10 meter avstand

MQ-U350 er utstyrt med en sensibel mikrofon, slik at den fanger opp lyd og samtale innenfor en radius på 10 meter, noe som gjør mulig å ta opp i et stort rom.

Automatisk Timestamp

Opptakeren er utstyrt med Timestamp. Det vil si at den legger korrekte klokkeslett og dato på sine opptak-filer. Klokkeslett og dato viser nøyaktig hvilken dato og tid opptak har blitt gjort.

Ekstra Hight Qulaity

MQ-U350 kan ta opp i Extra High Quality 128Kbps, noes om gir en flott lydkvalitet. Du kan også stille inn i High Quality 64Kbps, hvis du ønsker å få mest mulig av lagringsplassen.

Lagringsplass for 288 timer lydopptak

Minnepinnen har 8GB minne. På 8GB kan opptakeren spille inn 288 timer lydopptak.

Skjult lydopptak i møter

Dette produkter er en perfekt løsning, dersom du vil ta opp møter i skjul. Legg minnepinnen på pult, eller putte inn i lomma og ta opp samtale i skjul.

Skjult lydopptak på kropp

Du setter på opptakeren med et enkelt knappetrykk, og putter opptakeren inn i lomma eller vesken. Takket være den sensible mikrofonen får du bra lydkvalitet selv om den ligger i lommen eller vesken.

Skjult lydopptak i rommet når du ikke er til stede

Noen ønsker å vite hva man snakker på kontor eller hjemmet, hvor du ikke til stede. Plasser opptakeren noensteds i rommet, så opptakeren tar opp når det fins lyd eller samtale.

Skjult lydopptak i bil

Lydopptakeren kan også skjules lett i en bil for å ta opp hemmelige telefonsamtaler som ofte skjer i bil, hvor vedkommende er alene.

Norsk bruksanvisning

Vi har skrevet bruksanvisning på norsk for dette produktet. Så du får komplett bruksanvisning på norsk, når du bestiller produkter hos oss.

Ferdig konfigurert

Vi leverer denne ferdig konfigurert og optimalisert for best lydkvalitet, og stiller inn Timestamp for korrekt klokkeslett og dato.

Klikk her for å laste ned den norske bruksanvisningen!

Klikk her for å laste ned den engelske bruksanvisningen!

Funksjoner:

 • 25 dager batterilevetid i lydaktivert opptak
 • 288 timer lageringsplass ved HQ
 • 144 timer lageringsplass ved XHQ

Med i pakken:

 • Esonic MQ-U350 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
 • Bruksanvisning

NB! Denne videoen viser den tidligere modellen MQ-U300. Størrelsen og betjeningen er akkurat samme som den nåværende modellen MQ-U350 har. 

  NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

  Anmeldelser

  Skriv en omtale!

  Husk: HTML blir ikke oversatt.
  Dårlig God
  Captcha